Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar haşlanmış mısır çıktı ben bayılırım:)1 dilim ekmek 1/2 orta boy haşlanmış mısır yerine geçiyor tavsiye ederim çok tok tutucu oluyor en azından değişik bir ara öğünde olabilir

dün akşam bi avuç kuruyemiş kocaman bir çikolata yedim
sonra vicdan azabı çektim amannnnn battı balık yan gider dedim bide bol çikolatalı dondurma yedim
oh canıma değsin kendime geldim

sabah hemen tartıldım neyse ki -100 olmuşum bugün kendime ceza vericem
cuma bomba gibi görüceksiniz beni buda size söz olsun

bugün sabah herbalife formula 1 bir bardak sütle

öğle ne yicem karar veremedim
akşama kociş balık istedi balık yicez
dengelesin diye belki öğle nestle nesfit yiyebilirim

ama minik magnum de yaaa :18:

size kilo vermeden önceki ve 65 66 kiloluk halimi koyayım bulursam motivasyon olsun

hayydi koy koy

akşam öğünü süper balık+bol salata
öğlende sebze yiyebilirsin bence bi zararı olmaz

ama minik magnum de yaaa :18:

hayydi koy koy

akşam öğünü süper balık+bol salata
öğlende sebze yiyebilirsin bence bi zararı olmaz
ya kuzucum balığı tavada yapıcam çupra yicez fırında yapmayı bilmiyorum
şimdi tavada fena kalori aLICAM

ya kuzucum balığı tavada yapıcam çupra yicez fırında yapmayı bilmiyorum
şimdi tavada fena kalori aLICAM

kız ne var fırında bilmiyorumumu var
at fırının ızgara kısmına yada elektrkli ızgaran varsa ona
en güzeli
hem çipraya ızgara yakışır tatlım
ımm ağzım sulandı valla

bende o yüzden salata yedim örtmeniim zatiii

accık ekmeği azaltsan süper olcek bencee

Size kilo vermeden önceki ve 65 66 kiloluk halimi koyayım bulursam motivasyon olsun
,

isteriiizzz isteriiiizz
bende kına we düğünden resimler ekliceeem, bi bana ulaşamadı resimler

beni koynunuza alırmısınızzz

gel anam gelll gir döşümeeeeee

bebişiiiim bu hafta kaçamak olmıcaak dimiii

merhaba 5. takımın sultanları,
gez gez nereye kadar, yuvaya döndüm.
cumartesi yazmıştım yediklerimi, akşam yemeği yiyemedim, baya bi tok gelmiştim piknikten. gece 12 gibi yola çıktık, sabah ezanında geliboludaydık. orada bir kahvaltı ettik. basit bir kahvaltı tabağıyla. peynir zeytin domates salata içerikli. 12 ye kadar gezdik, baya bi yürüdük. hava da çok güzeldi şansımıza. öğle yemeğine gittiğimiz yerin yemekleri berbattı. yiyemedik, aç kaldık. orada vakit kaybettiğimiz için başka bir mekan da bulamadık. bir magnum aldım yedim. dönüş yolunda tekirdağda bir tesiste durduk da sandviç ekmeğine ekmek arası tekirdağ köfte yedim. geldikten sonra hızımızı alamadık, karşıya geçmemiz gerekiyordu, geçmişken çamlıcada da bir çay içtik.

kafamı yastığa koyar koymaz uyumuşum, sabaha kadar deliksiz. sabah biraz zor kalktım ama iyiyim şimdi..

sabah kahvaltıda bir dilim börek yedim(annem kardeşim yanında götürsün diye yapmış)

henüz öğle yemeği yemedim, acıkmadım da.

hey maşşallah kaçamaklara gelll hanııııııımmmmmm
hemide bgnde börek yemişşşş, kız haftasonunda bırakaydın ya kaçamaklarıııııı

hey maşşallah kaçamaklara gelll hanııııııımmmmmm
hemide bgnde börek yemişşşş, kız haftasonunda bırakaydın ya kaçamaklarıııııı

haklısın, yorgunluktan tepkisizleştim, koyverdim gitti. ahanda şimdi şişe şişe suyumu içiyorum, yediklerimin acısının çıkması lazım. hem uykusuz hem yorgun olup bi de üstüne aç kalınca bünyem böle tepki verdi..çektim ağzıma fermuarı, bu hafta daha kaçamak yok.

hafta sonu die ekmek o kadardı bebiş.daha dikkat ederim bundan sonra ama ok

hoşgeldinn tatlımmmmm

öğlen 4 ç.k. kadar zeytinyağlı taze fasulye +1 dilim ekmek yedim
öğleden önce 1 kupa yeşil çay
öğleden sonrada 1 kupa rezene çayı içtim
reglide iyi gelir belki dedim :))

canım feci şeyler istiyo
mavi yeşil çikolatadan tırtıklıyom valla arada arada:18:

Bende kısa ama öz yediklerimi yaziyim

Sabah
kepek ekmeğine sandiviç
Yeşil Çay
Öğlen
1 kase sebze çorbası
birde kahve içeceğim şimdi

güle güle kullanın balkon takımınızı cnm. bence annenlere gittğin gn yemekte 3 dilim ekmek birazcık fazla olmuş,magnum da aaynı şekilde tabi,ya da en azından gndzden yeseydn daha ii olurmuş.
bi de balkonda çay içerken bisküvi azcık fazla görndü bana saat 9 muş çnkü,gerçi azcık demişsn.
sağlık olsn cnm bir iki gnde telafi edilir

beni koynunuza alırmısınızzz

hoşgeldn tatlm,kaçamaksz bi hafta diliorum

selamlar takımım biraz geç kalmakla birlikte ben geldiiiiim

oğlumla saat 1 e kadar uyumuşz walla
ama feci uykum var bu ara benm ya,bi de geceleri geç yatıorm ikide bir de uyanınca biyle öğlenlere kadar uyuyasm gelio,walla oğlan firsat verirse uyuyorum da

gelelim banaaaaaa

çok abartmadm ben h.sonu.
c.tesi klask kahvaltı yaptım 1 krep yedim,ekmek yok,tatlı bişi yok,peynir zeytn domates işte...

öğlen atıştrdm sadece ama çok net hatrmayamıorm ne yediimi,bi ara öğn yapmıştm ama sanırım süt-muz flndı. snra kuaföre gttm hemen,saçlarımı boyattm azcık kırıklarını toplattım fln,bi de kırık fön çektrdm eee doğm sonrası da 10 kilo gtmişti tabi,kociş ne zamandr böle görmemşti beni,afalladı
he bu arada hamilelelik öncesi kotlarımdan 1ine girdm sonunda gerçi o zamanlar çok bol geldii için giyemediim bi kottu,ama olsn şimdi moral verio bana,neticede eski kotum

akşşamına da boyandm süslendm arkadaşlarla yemeğe çıktık,işte bu noktada biraz kaçamaklar var ama satt 8 gbi yedk işte çok geçe de bırakmadım.

2 çatal köz patlıcan,2 çatal yoğurtlu semiz,3 parça arnavut ciğeri yeşil salata 1 çay k. tereyağ,1 avuç içi kadar tombak çantık pide gbi bişiler oluo ya onlardan 1 porsiyon da lavos şiş

gelelim içeceklere bi duble rakı,1 shot tequila
işte bu kadarcık

pazr gnü de btn öğnlerimi kıstım, sporumu da yaptm hala 60,7 ym o yüzden ne almışım ne vermişim

amaaaaaaaaa bu hafta artk 5 ile başlayan kiloları görmek istiorum
şaka gbi yaaa dönüorum eski kiloma yavaş yavaş süper bişiiiiiiiiii

bugn menm:

sbh:
3 yk nesfit+4 yk müsli

ara:
1 kupa ıhlamur
1 kupa yeşil çay
3 kuru kayısı

akşam:
4-5 yk taze fasülye
1 dilim çavdar ekmeği
3 kaşık yoğurt

yatmadan:
1 kupa rezene
1 kupa yeşil çay
4-5 erik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…