- Konu Sahibi Cherry Mom
- #40.121
merhaba 5. takımın sultanları,
gez gez nereye kadar, yuvaya döndüm.
cumartesi yazmıştım yediklerimi, akşam yemeği yiyemedim, baya bi tok gelmiştim piknikten. gece 12 gibi yola çıktık, sabah ezanında geliboludaydık. orada bir kahvaltı ettik. basit bir kahvaltı tabağıyla. peynir zeytin domates salata içerikli. 12 ye kadar gezdik, baya bi yürüdük. hava da çok güzeldi şansımıza. öğle yemeğine gittiğimiz yerin yemekleri berbattı. yiyemedik, aç kaldık. orada vakit kaybettiğimiz için başka bir mekan da bulamadık. bir magnum aldım yedim. dönüş yolunda tekirdağda bir tesiste durduk da sandviç ekmeğine ekmek arası tekirdağ köfte yedim. geldikten sonra hızımızı alamadık, karşıya geçmemiz gerekiyordu, geçmişken çamlıcada da bir çay içtik.
kafamı yastığa koyar koymaz uyumuşum, sabaha kadar deliksiz. sabah biraz zor kalktım ama iyiyim şimdi..
sabah kahvaltıda bir dilim börek yedim(annem kardeşim yanında götürsün diye yapmış)
henüz öğle yemeği yemedim, acıkmadım da.
ohhh maşallah sefan olsun gezmişsin bol bol afiyet olsun tekirdağdan geçerken hiç tekirdağ köfte yemeden geçilirmiymiş iyi yapmışsın yürümüşsünde yakmışsındır o yediklerini güzel olmuş canım .