- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #401.401
Yok canım işe başladı o hasta diye evdeydi. Şimdi o bakıyor yarın da evde pazartesiye toparlarım inşallah.onlara sevindim ama sana üzüldüm kuzum,biraz da protein almaya bak vitaminler sebze meyve bitki çaylarıyla birlikte ,inşallah kısa zamanda düzelirsin canım yavrucuklar da özlüyor tabii 5 dk bile ayrılsalar
baba ne iş yapıyor kuzum, çoğu zaman evde demiştin bu dönemde galiba, o yardımcı olmuyor mu hiç
Menüyü yazmışım yanlışlıkla bi de diyorum arkadaş kendini menü sayfasında tanıtmışError 404 not found
tamam canım toparlarsın bu bol c vitaminiyle inşallahYok canım işe başladı o hasta diye evdeydi. Şimdi o bakıyor yarın da evde pazartesiye toparlarım inşallah.
tamam canım seni haftaya dahil ederiz :)Ben daha hazir degildim beni hemen katmasaydiniz ya bende bu 4. Grup nedir ne oluyor ne yapiyor bunlar anlamaya calisiyordum. Daha yol yorgunuyum kafam bir milyon du 2 milyon oldu
Hoş geldin canım aramızaADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 33
BOYUNUZ: 1.62
KİLONUZ: 75
HEDEF KİLONUZ: 61
MESLEGINIZ: ticaret
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 1 / 7yaş
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?
KİLO ALMA NEDENİNİZ: psikolojik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: yok (migren hariç)
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: daha sağlıklı , daha mutlu ve daha kaliteli bir hayat
1.sayfadaki kuralları okudum . Kabul ediyorum.
Çok iyi menü canım afiyet olsunBugün menüm
sabah türk kahvesi,3 hurma
öğlen kaşarlı kıymalı pide,salata ,ayran
ara türk kahvesi,2 parça bitter çoklıt
akşam maydanoz,yoğurt,maden suyu,limon karışımı
2 lt su, bol yeşil çay
11.000 adım, 2 mil leslie
Cherry Mom Mehfam @muhursuzpusula yarimuhendis @Suskunhanim @Mathildablue
hoşgeldin canım sağlıcakla ideal kilolarımıza erişmek dileğiyleADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 33
BOYUNUZ: 1.62
KİLONUZ: 75
HEDEF KİLONUZ: 61
MESLEGINIZ: ticaret
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 1 / 7yaş
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?
KİLO ALMA NEDENİNİZ: psikolojik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: yok (migren hariç)
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: daha sağlıklı , daha mutlu ve daha kaliteli bir hayat
1.sayfadaki kuralları okudum . Kabul ediyorum.
Plann supermis ortim. Ciktin m yuruyuse? Ahh burda da havalar bir isinsa en cok bisiklete binmeyi ve yuzmeyi ozledim.Canim gerçekten iki misli çalışmam lazım benim sanirim, dun yediğimi gördün, adımlarımı, bugun 100 gr ancak oynamis
Ay dukan ekmeği yapardım bir zamanlar o geldi aklima
Yani hava iyi gibi, yuruyuse çıkasım var tempolu, kulağıma müzik takip, kafam biraz dagilmali, sonra ders calisacagim sınavım var haftaya.
Tamam canim, sagol bilgi icinFitGirls Grubu çağrıhilali etiketlemeyin canlar bu hafta katılmayacak
Arc-en-ciel @whitetea ummhnisa DeryaOnDiet Anka
3 bucuk aylik ortim. Sevdm ben b tabatayi 3 seferde pilim bitiyor o ayriCanım senin bebiş kaç aylıktı
Kuzum bu tabata yı Bi deneyeyim var ama ne zaman bilemedim
Evet canım spor ve su tamKızlarrr hepinizin menüler çok güzelMathilda03 Begonya2 Deniz ve Kum
KumsalveDeniz sporlarda yapıldı mı ?
Ben artik yeme isimi 15,16 gib bituriyirum ortim. Sn de yurt disindasim demek saatlerimiz ayni bizim de Turkiyeden 2 saat geride. Hangi ulkedesin ortim?Fitgirls haydi artık yeme içmeyi bitirme zamani, spor zamani burada saat 6, 15 dk ya yiyorum yemeğimi, ardından spor yapacagim.
ummhnisa DeryaOnDiet @whitetea Anka @Cagrihilal1
Heyy masallah ortim sporabak. TamFitGirls adina yakisir olmus1000 kez zıpladım
Adım 7 bin şu an 10 a tamamlıcam
Leslie de yapmak istiyorum ama bilmiyorum yapar mıyım
Teşekkür ederim. Hoş buldum.Hoş geldin canım aramıza
Çok iyi menü canım afiyet olsun
Bende üşenmez isem gece uyumadan da bi kardiyo daha yapasım varEvet canım spor ve su tam
hoşgeldin canım sağlıcakla ideal kilolarımıza erişmek dileğiyle
Hosgeldin canim. Pandemiyi firsata cevirip evde sporla hedefimize ulasalimTeşekkür ederim. Hoş buldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?