- 29 Nisan 2016
- 2.851
- 11.158
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #401.381
Ohh afiyet olsun canım ben de bitirdim yemeği 1 saatten fazla olmuştur. Şimdi de kalıcam hemen sporaFitgirls haydi artık yeme içmeyi bitirme zamani, spor zamani burada saat 6, 15 dk ya yiyorum yemeğimi, ardından spor yapacagim.
ummhnisa DeryaOnDiet @whitetea Anka C Cagrihilal1
Çılgın tosbağalar yansın yağlar grubuCanlar isimleri belirlediniz mi sizlerden dönüş bekliyorumher gruptan bir kisi etiketliyim Hedef60kgolmak Begonya2 DeryaOnDiet
Sagol canimCanim ben aksam okuyum bi tane ayrica ayet de okucamNikinik kuzum
İnsallah gönlüne göre hayirlisi olurozledik valla yoklugun belli oluyor
1000 kez zıpladımFitGirlsArc-en-ciel Anka @whitetea ummhnisa C Cagrihilal1
Kizlar spor planlari nedir bugun? Ben tabata yapacagim. Plan dunku gibi en az 2-3 tane engin kirbac tabatasi.
canım "fit ve özgür" üz biz,kızlar da onayladı
Ay süper duzenliyorum şimdi hepsi belli olmuşÇılgın tosbağalar yansın yağlar grubu
Oooo maşallah canım harikasın adımlarını leslie ile de tamamlayabilirsin1000 kez zıpladım
Adım 7 bin şu an 10 a tamamlıcam
Leslie de yapmak istiyorum ama bilmiyorum yapar mıyım
Aynen canim bakalim nasi olcak gruplar bekliyoruzSagol canimaz kaldi insallah. Gruplar falan da kurulmus ortalik kizismis süper gelmek icin sabırsızlanıyorum
TamamladımmOooo maşallah canım harikasın adımlarını leslie ile de tamamlayabilirsin
Tmam aklimda o zamana kadar bi duzen kurarim kendime listeyle beraber menu paylasmayada baslarimSelam canım iyi yolculuklareve gidince tartıl nick'li tarihli haftaya listeye alalım olur mu bir önceki haftada tartı resmi olması gerekiyor çünkü
Acele etmeye gerek yok yaC Cagrihilal1 canım liste paylaştığıma takılma sen müsait zamanında tarih nick baskülünü paylaş takımda haftaya Allah'ın emriylealmak istiyorum seni listeye
Ben daha hazir degildim beni hemen katmasaydiniz ya bende bu 4. Grup nedir ne oluyor ne yapiyor bunlar anlamaya calisiyordum. Daha yol yorgunuyum kafam bir milyon du 2 milyon oldu5. TAKIM GELENEKSEL GRUP TURNUVALARI
(19- 26 Mart )
- Grup arkadaşları birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Menülerde grup arkadaşları spor ve su yok ise birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan grup spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
1. Grup
muhursuzpusula Hedef60kgolmak S Suskunhanim Mathildablue yarimuhendis
2. Grup
Namaria belmayne hawar azaydidem @olvidos
3. Grup
Begonya2 KumsalveDeniz @karabiber01 Kendinin en iyi hali ol Mathilda03 M monarosaa
4. Grup
Arc-en-ciel @whitetea Anka ummhnisa DeryaOnDiet C Cagrihilal1
DİPNOT:
- Katılımı olmayan grubunu yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Gruplarda aktif üyeler yer alır.
- Grup tablosu haftalıktır.
Canlar grup bilincinin oturması ve grubu sahiplenme açısından her grup ismini kendi arasında kararlaştırıp beni etiketleyerek bildirsin lütfen ona göre düzenleme yapacağım isimleriHadi bakalım hayırlı mübarek olsuuuun deneme haftası olacak bu hafta sonuca ve duruma göre düzenlemeler yapacağız Cherry Mom kaptanımızla
Canım ana listede değilsin zaten panik yapmana gerek yok olduğu kadar.Ben daha hazir degildim beni hemen katmasaydiniz ya bende bu 4. Grup nedir ne oluyor ne yapiyor bunlar anlamaya calisiyordum. Daha yol yorgunuyum kafam bir milyon du 2 milyon oldu
canım ilk sayfadaki formu doldurup burda paylaşabilirsin :) yarısını yazmışsın zatenMerhaba ben de takıma katılabilirmiyim ?
Kk ya yeni üyeyim. Pandemi de 15kilo aldım
Kilom : 75
Hedef : 61
Boy : 1.62
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?