Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoşbulduk

Canım sporun muhteşem. Ay kıskandım resmen
Tatlıyı ölçülü ve erken Yemen iyi olmuş. Yarından itibaren cıssız devam edelim olur mu

Ck karbonhidrat oldu bugun. Yarindan itibaren dengwli diyetisyen menume devam
Bugün kaçamak hakkını kullanmış oldun canım önemli değil dengelersin mutlaka
Magnolia cok olmus gibi canm. Hadi sabahki sabah desek senn menun de benimki gibi cok karbonhidrat olms. Yarin proteinli sebzeli guzel menulerle gelelim
Aynen canım çok oldu dedim yaa benim menü çok cıssslı diye bugün iyice cozuttum hiç sağlıklı değildi

Çok iyi anlarım seni canım bozulacak bir şeyler varsa kaldır . Çok kirli olanları suya yatır git bi duş al uyu. Ev senin degil mi senden kıymetli degil

Çok iyi anlarım seni canım bozulacak bir şeyler varsa kaldır . Çok kirli olanları suya yatır git bi duş al uyu. Ev senin degil mi senden kıymetli degil
Benimde öyleydi bugün misafirden menüleri bile yazamadımm aklım burda kaldı hepp

Eşime dicem beraber yapalım diye
Yapmazsada öyle yaparım ya hiç halim yok çünkü

Arkadaşlar ben yeni üye olduğum için bilmiyorum. Acaba bu VKI nasıl yapılıyor ?
Canım hemen ankatayım bak şimdi hesap detaylarına tıkla en altta başlangıç kilon boyun ve şu anki kilon var oraları doldur sonra kaydetmeyi unutma.

canım lavaşlı pizza da gayet sağlıklı ve doyurucu olmuş, yürüyüş biraz daha olaydı süper olurdu
ooo canım tertemiz ama spor da olsaydı iyi olurdu
afiyet olsun canım, çeşitli bir menü olmuş, şehriye salatası ilk defa duydum ne konuluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…