- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #401.441
Gecmis olsun ortim. Insallah yarina daha iyy hissedersin kendini.Mart
11:30 yarım simit
18:30 1 tavuk but
aralarda bol bol portakal elma yedim bitki çayı içtim.
spor yok maalesef çok hastayım
@Just a perfect dayDeryaOnDiet @whitetea ummhnisa @Cagrihilal1 Cherry Mom Hedef60kgolmak
HoşbuldukHoşgeldiniz aramıza
Kuzum biraz az geldi bana hastasın hemde biraz daha enerji için menüne bişeyler mi eklesen
Canım menün güzel ama sporları daha da güzel
Oyy daha çok minkmiş rabbim bağışlasın
O tabatayı bende deniycem inşallah
Canım gözüme fazla gelen şeyler var ama hem sporunla yakmışsındır hemde kendi menümdeki cıssları düşününce
Canım sporun muhteşem. Ay kıskandım resmen20 Mart cumartesi
sabah 09:00
Peynir zeytin
El kadar ekmek ev yapımı ( lavaş kadar ince değil ama bazlama kadar da kalın değil yani ikisinin ortası bir kalınlık ta)
Domates biber 2 banım pekmez
ara
Yarım dilim cevizli kadayıf
Akşam 17:00
5 ev yapımı köfte
2 dilim beyaz ekmek
Salata
1 büyük bardak ayran
Ara
Yarım elma 6-7 tane fıstık
2 lt su
13.000 adım + 33 dk cardio
Cherry Mom @Mehfam @Namaria belmayne @azaydidem
@olvidos
Bugün kaçamak hakkını kullanmış oldun canım önemli değil dengelersin mutlakaCk karbonhidrat oldu bugun. Yarindan itibaren dengwli diyetisyen menume devam
Aynen canım çok oldu dedim yaa benim menü çok cıssslı diye bugün iyice cozuttum hiç sağlıklı değildiMagnolia cok olmus gibi canm. Hadi sabahki sabah desek senn menun de benimki gibi cok karbonhidrat olms. Yarin proteinli sebzeli guzel menulerle gelelim
Ölüyorum şuan ayaklarımın sızısındanKızlarrr hepinizin menüler çok güzel@Mathilda03 Begonya2 @karabiber01
@KumsalveDeniz sporlarda yapıldı mı ?
Çok iyi anlarım seni canımÖlüyorum şuan ayaklarımın sızısındanmisafirler gitti mutfak boydan boya bulaşık nasıl yapcm bilmiyorum
Sporun ağrısı vardı bacağımda üstüne çok ayakta durunca berbat oldu ağrı oturduğum yerde sızlıyor
@KumsalveDeniz @Mathilda03 M monarosaaKendinin en iyi hali ol @karabiber01
Kızlaaaaaaaaaaaaaarr
Hadiii söz verelim birbirimize bu hafta kaçamak yok yarından itibaren full dikkat ediyoruz bu hafta 1.ci oluyoruz
Varmısınııızzzzz
Ayy alışamadım henüz yazamıyorummm bi yazabilsem neler anlatcam da neyse tabikide varımmm 1. Belli diyelim ohalde@KumsalveDeniz @Mathilda03 M monarosaaKendinin en iyi hali ol @karabiber01
Kızlaaaaaaaaaaaaaarr
Hadiii söz verelim birbirimize bu hafta kaçamak yok yarından itibaren full dikkat ediyoruz bu hafta 1.ci oluyoruz
Varmısınııızzzzz
Benimde öyleydi bugün misafirden menüleri bile yazamadımm aklım burda kaldı heppÇok iyi anlarım seni canımbozulacak bir şeyler varsa kaldır . Çok kirli olanları suya yatır git bi duş al uyu. Ev senin degil mi senden kıymetli degil
Olur kuzum kabulKızlar birimiz menü kontrol etsin hergün takip edilecek cısss görülürse ceza verilecek@Mathilda03 @KumsalveDeniz M monarosaa @karabiber01
Olur derseniz ben yaparım
Eşime dicem beraber yapalım diyeÇok iyi anlarım seni canımbozulacak bir şeyler varsa kaldır . Çok kirli olanları suya yatır git bi duş al uyu. Ev senin degil mi senden kıymetli degil
Evet yeniyim pzt si başladım..
Hedefim 89.5Geçmişi baya okudum ama bir yerden sonra koptum yazdıysanız görememiş olabilirim muhtemeleen :)
Kızlar haftaya hedeflerinizi alayım
@Just a perfect day
@azaydidem
Kendinin en iyi hali ol
@whitetea
@Amor-a
@karabiber01
@KumsalveDeniz
@olvidos
M monarosaa
Aynen bu olsun çılgın tospikler çok tatlı
Eşin yardım etsin canım misafir sadece sana gelmedi kiEşime dicem beraber yapalım diye
Yapmazsada öyle yaparım ya hiç halim yok çünkü
Canım hemen ankatayım bak şimdi hesap detaylarına tıkla en altta başlangıç kilon boyun ve şu anki kilon var oraları doldur sonra kaydetmeyi unutma.Arkadaşlar ben yeni üye olduğum için bilmiyorum. Acaba bu VKI nasıl yapılıyor ?
1983 lüyüm kızlarBen 99 da evlendim 21 yaşındaydım ,1978 yim bende ,evet kızlar kaçlısınız merak ettim en yaşlı kim
canım lavaşlı pizza da gayet sağlıklı ve doyurucu olmuş, yürüyüş biraz daha olaydı süper olurdu20 mart cumartesi
11.00
Tb lavaş üzerine pizza, salatalık
15.00
1 elma bir avuç kabak çekirdeği birazcık leblebi
19.00
Kaşarlı mantar sote ve 5 yk kaşığı bulgur
Su : 2.5lt
Spor : 40 dk yürüyüş ( 5100 adım) 51 p
Cherry Mom Hedef60kgolmak @Mathildablue @Suskunhanim @muhursuzpusula @Mehfam
ooo canım tertemiz20.03.2021
1 bardak sirkeli su
Sabah 11:00
2 haşlanmış yumurta
2 kaşık tulum
Domates, salatalık
Maydanoz, dereotu, nane
1 dilim ekmek
Ara
1 yeşil çay
1 muz
Akşam 17:30
1 tabak yoğurtlu haşlanmış karnabahar (karabiber, pulbiber, nane)
Salata
Su
2 lt
Spor bugün free
Cherry Mom @Mehfam Hedef60kgolmak @Suskunhanim @yarimuhendis @Mathildablue
afiyet olsun canım, çeşitli bir menü olmuş, şehriye salatası ilk defa duydum ne konuluyor :)20 mart
Kahvaltı: patates kızartması, zeytin,domates , salatalık, çay
Ara: muz ve kuruyemiş
Akşam: sulu köfte, şehriye salatası, yogurt
Spor: 4500 adım
Su : saymadım :/
Hedef60kgolmak @Suskunhanim @yarimuhendis @muhursuzpusula Cherry Mom
Harikasın bende spor yok ama bu hafta başlıycam inşallah bakalım zorlayalımm ve yarışı kazanalım kızlarBebeğim ben 35 dk kardiyomu yaptım siz düşünün valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?