Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoş buldum. Ne harika bir nick bu umarım hep beraber " Kendimiziniz en iyi hali olalım. "

Hosgeldin canim. Pandemiyi firsata cevirip evde sporla hedefimize ulasalim
pandeminin ilk yarısını resmen kendime ceza vermişim ... ne oldu anlamadan tartıda ki rakama ve aynada ki görüntüye inanamaz hale geldim. Zararın neresinden dönersek kâr diyerek başlıyorum . Pandeminin 2.yarısı dediğin gibi tamamen fırsat olacak . Hep beraber pandemiden fit çıkalım

insallah canim

Fit olmaya yeminliler grubu huhuuhu
hawar belmayne Namaria @olvidos
Ben 45 dk zumba ve 10 dk leslie mi yaptim simdi dusumu alıp bi yesil çay kapıcm sizler neler yaptiniz bakalim spor yapmadim diyeme ekstra ceza gelecek ona gore
Ben okadr yorgundum ki Genede gaza geldim basladim ve o kadar iyi geldiki kendime geldim gozüm acildi valla sporla

Hoş buldum. Ne harika bir nick bu umarım hep beraber " Kendimiziniz en iyi hali olalım. "
Çok teşekkür ederim canım bende zayıflamak ve kendimi iyileştirmek için üye olmuştum inşallah hep beraber saglıkla ve mutlulukla çok fit kızlar olacağız

Fit olmaya nasıl yeminli olunuyor acaba
Benim de yemin etmem lazım da...

Kuzum valla öğlenki pide kalmamıştır bile valla sabah akşam yok zaten sporda süper Cıs yapmamış gibi bence
Efsane geri döndü

Merhaba ben de takıma katılabilirmiyim ?
Kk ya yeni üyeyim. Pandemi de 15kilo aldım
Kilom : 75
Hedef : 61
Boy : 1.62
Hoşgeldiniz aramıza
Kuzum biraz az geldi bana hastasın hemde biraz daha enerji için menüne bişeyler mi eklesen

Canım menün güzel ama sporları daha da güzel
3 bucuk aylik ortim. Sevdm ben b tabatayi 3 seferde pilim bitiyor o ayri
Oyy daha çok minkmiş rabbim bağışlasın
O tabatayı bende deniycem inşallah
Canım gözüme fazla gelen şeyler var ama hem sporunla yakmışsındır hemde kendi menümdeki cıssları düşününce

Canim ben simdi cikacagim anca midem düzeldi menulerde sikinti yok sporu da ne yapsam yürüyüş yetmiyor nerden baslayim fit olmaya yeminliler
Canım geçmiş olsun. Noldu ki midene. Önemli bişi yoktur inşallah
Kuzu ben bugün yapamadım spor. Ama zaten 5 gündür 10000adım artı 1000 zıp yaptım. Kuyruk sokumumda bir ağrı var. Bugün dinlensin biraz vücudum. Yarından itibaren devam inşallah

Ck karbonhidrat oldu bugun. Yarindan itibaren dengwli diyetisyen menume devam

Cok guzel bir spor canm. Bayiliyorum ben de body projecte motive edici konusmlari da cabasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…