- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #401.421
Hoş buldum.Hoşgeldin @fitblonde
Hosgeldin canim. Pandemiyi firsata cevirip evde sporla hedefimize ulasalim
insallah canimHoş buldum.Ne harika bir nick bu umarım hep beraber " Kendimiziniz en iyi hali olalım. "
pandeminin ilk yarısını resmen kendime ceza vermişim ... ne oldu anlamadan tartıda ki rakama ve aynada ki görüntüye inanamaz hale geldim. Zararın neresinden dönersek kâr diyerek başlıyorum . Pandeminin 2.yarısı dediğin gibi tamamen fırsat olacak . Hep beraber pandemiden fit çıkalım
Aynen canım spora bir başladınmı bırakamıyorsun alışkanlığa dönüşüyorBende üşenmez isem gece uyumadan da bi kardiyo daha yapasım varçok özlemişim sporu yaaa
Çok teşekkür ederim canım bende zayıflamak ve kendimi iyileştirmek için üye olmuştumHoş buldum.Ne harika bir nick bu umarım hep beraber " Kendimiziniz en iyi hali olalım. "
Canım ben 2 hafta önce kendimi sakatladım sporda ondan yapamıyordumAynen canım spora bir başladınmı bırakamıyorsun alışkanlığa dönüşüyor
Fit olmaya nasıl yeminli olunuyor acabaFit olmaya yeminliler grubu huhuuhu
hawar belmayne Namaria @olvidos
Ben 45 dk zumba ve 10 dk leslie mi yaptim simdi dusumu alıp bi yesil çay kapıcm sizler neler yaptiniz bakalim spor yapmadim diyeme ekstra ceza gelecek ona gore
Ben okadr yorgundum ki Genede gaza geldim basladim ve o kadar iyi geldiki kendime geldim gozüm acildi valla sporla
Canım geçmiş olsun dikkat et kendineCanım ben 2 hafta önce kendimi sakatladım sporda ondan yapamıyordum
Kuzum valla öğlenki pide kalmamıştır bile valla sabah akşam yok zaten sporda süperBugün menüm
sabah türk kahvesi,3 hurma
öğlen kaşarlı kıymalı pide,salata ,ayran
ara türk kahvesi,2 parça bitter çoklıt
akşam maydanoz,yoğurt,maden suyu,limon karışımı
2 lt su, bol yeşil çay
11.000 adım, 2 mil leslie
Cherry Mom @Mehfam muhursuzpusula @yarimuhendis @Suskunhanim @Mathildablue
Efsane geri döndü20 mart cumartesi
11.00
Tb lavaş üzerine pizza, salatalık
15.00
1 elma bir avuç kabak çekirdeği birazcık leblebi
19.00
Kaşarlı mantar sote ve 5 yk kaşığı bulgur
Su : 2.5lt
Spor : 40 dk yürüyüş ( 5100 adım) 51 p
Cherry Mom Hedef60kgolmak @Mathildablue @Suskunhanim muhursuzpusula @Mehfam
@fitblonde hoş geldinizFit olmaya nasıl yeminli olunuyor acaba
Benim de yemin etmem lazım da...
di miiiiiKuzum valla öğlenki pide kalmamıştır bile valla sabah akşam yok zaten sporda süperCıs yapmamış gibi bence
Efsane geri döndü
Hoş buldum@fitblonde hoş geldiniz
Hoşgeldiniz aramızaMerhaba ben de takıma katılabilirmiyim ?
Kk ya yeni üyeyim. Pandemi de 15kilo aldım
Kilom : 75
Hedef : 61
Boy : 1.62
Kuzum biraz az geldi bana hastasın hemde biraz daha enerji için menüne bişeyler mi eklesenMart
11:30 yarım simit
18:30 1 tavuk but
aralarda bol bol portakal elma yedim bitki çayı içtim.
spor yok maalesef çok hastayım
@Just a perfect dayDeryaOnDiet @whitetea ummhnisa @Cagrihilal1 Cherry Mom Hedef60kgolmak
Canım menün güzel ama sporları daha da güzel20 Mart 2021
12.45
2 yumurtadan omlet
3 dilime yakın peynir
1 tatlı kaşığı kahvaltılık sos
14.30
Filtre kahve (1 çk h.yağlı)
1 muz
2 kuru kayısı
6 fıstık
17.00
1 kase mercimek çorbası
2 litre su
2 fincan yeşil çay
1000 zıplama
10.000 adım
Cherry Mom
Oyy daha çok minkmiş rabbim bağışlasın3 bucuk aylik ortim. Sevdm ben b tabatayi 3 seferde pilim bitiyor o ayri
Canım gözüme fazla gelen şeyler var ama hem sporunla yakmışsındır hemde kendi menümdeki cıssları düşününceBugunku menum
09:00- 2dilim ekmek, 15 zeytin, 1yk kadar sebze ezmesi.
12:00- 1 kase patates kizartmasi, pirinc patlagi,3 kurabiye(badem unu, hbdistan cevizi unu ve yagiyla yaptim).
15:00- 16 tane sushi.
@Suskunhanim
Spor: 24dk tabata (8dkx3) : 120 puan
Cherry Mom @Anka @Just a perfect day ummhnisa @whitetea
Canım geçmiş olsun.Canim ben simdi cikacagim anca midem düzeldi menulerde sikinti yok sporu da ne yapsam yürüyüş yetmiyor nerden baslayim fit olmaya yeminliler
Kuzu ben bugün yapamadım spor. Ama zaten 5 gündür 10000adım artı 1000 zıp yaptım. Kuyruk sokumumda bir ağrı var. Bugün dinlensin biraz vücudum. Yarından itibaren devam inşallah
Ck karbonhidrat oldu bugun. Yarindan itibaren dengwli diyetisyen menume devamHoşgeldiniz aramıza
Kuzum biraz az geldi bana hastasın hemde biraz daha enerji için menüne bişeyler mi eklesen
Canım menün güzel ama sporları daha da güzel
Oyy daha çok minkmiş rabbim bağışlasın
O tabatayı bende deniycem inşallah
Canım gözüme fazla gelen şeyler var ama hem sporunla yakmışsındır hemde kendi menümdeki cıssları düşününce
Magnolia cok olmus gibi canm. Hadi sabahki sabah desek senn menun de benimki gibi cok karbonhidrat olms. Yarin proteinli sebzeli guzel menulerle gelelim20 mart
Sabah
2 parça su böreği
2kk süzme peynir
Maydanoz domates
Akşam
190 gr kadar magnolia
Su:1lt olmadı
Spor: 15 dk zumba 45p
3000 adım 30p
DeryaOnDiet @Just a perfect day @Anka @whitetea
Cherry Mom Hedef60kgolmak
Cok guzel bir spor canm. Bayiliyorum ben de body projecte motive edici konusmlari da cabasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?