- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #401.361
Canim emzirmesem ben en iyi saf proteinle veriyorum. Ama emzirdigim icin yapamam emzririen hizli kilo verilfiginde atiklar bebege gidiyormus, diyetisyencok uyardi sakin cok az yeme detoks filan yapma diye. O yuzden yapamiyorum, once bebisin sagligi. Kagni hiziyla da olsa eksi sabit hepsi artidan iyidurYaa bi atkmi yapsan dicem detoks fln ama snra bebis aklima geliyonese sen aynen bole devm benim biyere gittigim yok yolum daha uzun sunun surasinda 58 ne kaldiki
Yaa ne gzel bende butun gun temizlikle ugrastim dunde ole biraz ince temzlige girdim bu hafta ramazan gelmeden bana temzlik hevesi geliyo
Aaa ayip attin canim bu hafta birinci bizim grup okadr
Canlar isimleri belirlediniz mi sizlerden dönüş bekliyorum5. TAKIM GELENEKSEL GRUP TURNUVALARI
(19- 26 Mart )
- Grup arkadaşları birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Menülerde grup arkadaşları spor ve su yok ise birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan grup spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
1. Grup
@muhursuzpusulaHedef60kgolmak @Suskunhanim @Mathildablue @yarimuhendis
2. Grup
Namaria belmayne hawar azaydidem @olvidos
3. Grup
Begonya2 @KumsalveDeniz @karabiber01 @Kendinin en iyi hali ol @Mathilda03 @monarosaa
4. Grup
Arc-en-ciel @whitetea Anka ummhnisa DeryaOnDiet C Cagrihilal1
DİPNOT:
- Katılımı olmayan grubunu yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Gruplarda aktif üyeler yer alır.
- Grup tablosu haftalıktır.
Canlar grup bilincinin oturması ve grubu sahiplenme açısından her grup ismini kendi arasında kararlaştırıp beni etiketleyerek bildirsin lütfen ona göre düzenleme yapacağım isimleriHadi bakalım hayırlı mübarek olsuuuun deneme haftası olacak bu hafta sonuca ve duruma göre düzenlemeler yapacağız Cherry Mom kaptanımızla
Sen masallah bu gidisle bu hafta degilse en gc haftaya 60lari goreceksin, superrYaa bi atkmi yapsan dicem detoks fln ama snra bebis aklima geliyonese sen aynen bole devm benim biyere gittigim yok yolum daha uzun sunun surasinda 58 ne kaldiki
Yaa ne gzel bende butun gun temizlikle ugrastim dunde ole biraz ince temzlige girdim bu hafta ramazan gelmeden bana temzlik hevesi geliyo
Aaa ayip attin canim bu hafta birinci bizim grup okadr
Evet canim bizim 4.takimin adi: FitGirls.Canlar isimleri belirlediniz mi sizlerden dönüş bekliyorumher gruptan bir kisi etiketliyim Hedef60kgolmak Begonya2 DeryaOnDiet
Tamamdir canim diger gruplar da dönsün listeyi paylasicam tekrarEvet canim bizim 4.takimin adi: FitGirls.
Kesinlikle cok dogru canim hadi bakalim insallah bi arada haftada 1 kilo vermistin yine ole olsa senin icin super olur 500 gr bile raziyizCanim emzirmesem ben en iyi saf proteinle veriyorum. Ama emzirdigim icin yapamam emzririen hizli kilo verilfiginde atiklar bebege gidiyormus, diyetisyencok uyardi sakin cok az yeme detoks filan yapma diye. O yuzden yapamiyorum, once bebisin sagligi. Kagni hiziyla da olsa eksi sabit hepsi artidan iyidur
Yaa insallah Allah soletti heraldeSen masallah bu gidisle bu hafta degilse en gc haftaya 60lari goreceksin, superr
Oyle valla canim 500e de raziyimKesinlikle cok dogru canim hadi bakalim insallah bi arada haftada 1 kilo vermistin yine ole olsa senin icin super olur 500 gr bile raziyiz
Yaa insallah Allah soletti heralde
Canim ben cok yorgunum ama spora basladim ki durduramiyorum artik kendimiCanim ben simdi cikacagim anca midem düzeldi menulerde sikinti yok sporu da ne yapsam yürüyüş yetmiyor nerden baslayim fit olmaya yeminliler
Ay supersin canim bem de chloe falan biseyler yapiyim disari gidip gelimce gaza geldimCanim ben cok yorgunum ama spora basladim ki durduramiyorum artik kendimiben leslie zumba yapicam yada leslie fitnesscardio hele bu cardio fena yakiyo bu arada ben dun bu gruplari gormeden baya azitmistim cok kotu beslendim bgun hafiften arti ciktim o lari verip pazartesiye eksiyle girmek istiyorumm
Evetttt fit olmaya yeminlilerrr
Pazartesi eksi gelen cumaya eksiyi katlayarak girer ona goreeee
Ayy kesinlikle eksi gelmemiz lazimAy supersin canim bem de chloe falan biseyler yapiyim disari gidip gelimce gaza geldimpazartesiye yeminliler grubu olarak full ekside olalim
canım "fit ve özgür" üz biz,kızlar da onayladıCanlar isimleri belirlediniz mi sizlerden dönüş bekliyorumher gruptan bir kisi etiketliyim Hedef60kgolmak Begonya2 DeryaOnDiet
onlara sevindim ama sana üzüldüm kuzumGrip sanırım canım eşimden bulaştı
Çocuklar iyileşti çok şükür canım. Ben çok kötüyüm kahve falan içemiyorum zaten. Meyve yemeye çalışıyorum kekik zencefil çayı falan içiyorum. Bakalım geçer inşallah ya çocuklar da ilgisiz kaldı iyice mızlamaya başladılar.
Canim gerçekten iki misli çalışmam lazım benim sanirim, dun yediğimi gördün, adımlarımı, bugun 100 gr ancak oynamisCok iyi yapmissin ortim tam gaz devam
Oglusunun da umarim onemli birsey degildir. Cabucak gecsin iyilessin pasa.
Ay dukan ekmeği yapardım bir zamanlar o geldi aklimaSagol ortim. Bugun yine bir ekmek denemesi yaptim evdesanki azicik daha iyi okdu gibi. Badem unu, karabugday unu ve yulafi karistirdim su ve karbonat ekleyip pisirdim. Gorunus biraz daha iyi gibi. Umarim tadi da yenilesi olur
Yani hava iyi gibi, yuruyuse çıkasım var tempolu, kulağıma müzik takip, kafam biraz dagilmali, sonra ders calisacagim sınavım var haftaya.FitGirlsArc-en-ciel Anka @whitetea ummhnisa C Cagrihilal1
Kizlar spor planlari nedir bugun? Ben tabata yapacagim. Plan dunku gibi en az 2-3 tane engin kirbac tabatasi.
Canım senin bebiş kaç aylıktıCanim emzirmesem ben en iyi saf proteinle veriyorum. Ama emzirdigim icin yapamam emzririen hizli kilo verilfiginde atiklar bebege gidiyormus, diyetisyencok uyardi sakin cok az yeme detoks filan yapma diye. O yuzden yapamiyorum, once bebisin sagligi. Kagni hiziyla da olsa eksi sabit hepsi artidan iyidur
Kuzum bu tabata yı Bi deneyeyim var ama ne zaman bilemedimFitGirlsArc-en-ciel Anka @whitetea ummhnisa C Cagrihilal1
Kizlar spor planlari nedir bugun? Ben tabata yapacagim. Plan dunku gibi en az 2-3 tane engin kirbac tabatasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?