Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim emzirmesem ben en iyi saf proteinle veriyorum. Ama emzirdigim icin yapamam emzririen hizli kilo verilfiginde atiklar bebege gidiyormus, diyetisyencok uyardi sakin cok az yeme detoks filan yapma diye. O yuzden yapamiyorum, once bebisin sagligi. Kagni hiziyla da olsa eksi sabit hepsi artidan iyidur

Canlar isimleri belirlediniz mi sizlerden dönüş bekliyorum her gruptan bir kisi etiketliyim Hedef60kgolmak Begonya2 DeryaOnDiet

Sen masallah bu gidisle bu hafta degilse en gc haftaya 60lari goreceksin, superr

Kesinlikle cok dogru canim hadi bakalim insallah bi arada haftada 1 kilo vermistin yine ole olsa senin icin super olur 500 gr bile raziyiz
Sen masallah bu gidisle bu hafta degilse en gc haftaya 60lari goreceksin, superr
Yaa insallah Allah soletti heralde

Canim ben simdi cikacagim anca midem düzeldi menulerde sikinti yok sporu da ne yapsam yürüyüş yetmiyor nerden baslayim fit olmaya yeminliler
Canim ben cok yorgunum ama spora basladim ki durduramiyorum artik kendimi ben leslie zumba yapicam yada leslie fitnesscardio hele bu cardio fena yakiyo bu arada ben dun bu gruplari gormeden baya azitmistim cok kotu beslendim bgun hafiften arti ciktim o lari verip pazartesiye eksiyle girmek istiyorumm

Evetttt fit olmaya yeminlilerrr
Pazartesi eksi gelen cumaya eksiyi katlayarak girer ona goreeee

Ay supersin canim bem de chloe falan biseyler yapiyim disari gidip gelimce gaza geldim pazartesiye yeminliler grubu olarak full ekside olalim

onlara sevindim ama sana üzüldüm kuzum ,biraz da protein almaya bak vitaminler sebze meyve bitki çaylarıyla birlikte ,inşallah kısa zamanda düzelirsin canım yavrucuklar da özlüyor tabii 5 dk bile ayrılsalar
baba ne iş yapıyor kuzum, çoğu zaman evde demiştin bu dönemde galiba, o yardımcı olmuyor mu hiç

Cok iyi yapmissin ortim tam gaz devam
Oglusunun da umarim onemli birsey degildir. Cabucak gecsin iyilessin pasa.
Canim gerçekten iki misli çalışmam lazım benim sanirim, dun yediğimi gördün, adımlarımı, bugun 100 gr ancak oynamis
Sagol ortim. Bugun yine bir ekmek denemesi yaptim evde sanki azicik daha iyi okdu gibi. Badem unu, karabugday unu ve yulafi karistirdim su ve karbonat ekleyip pisirdim. Gorunus biraz daha iyi gibi. Umarim tadi da yenilesi olur
Ay dukan ekmeği yapardım bir zamanlar o geldi aklima
FitGirls Arc-en-ciel Anka @whitetea ummhnisa C Cagrihilal1
Kizlar spor planlari nedir bugun? Ben tabata yapacagim. Plan dunku gibi en az 2-3 tane engin kirbac tabatasi.
Yani hava iyi gibi, yuruyuse çıkasım var tempolu, kulağıma müzik takip, kafam biraz dagilmali, sonra ders calisacagim sınavım var haftaya.

Canım senin bebiş kaç aylıktı
FitGirls Arc-en-ciel Anka @whitetea ummhnisa C Cagrihilal1
Kizlar spor planlari nedir bugun? Ben tabata yapacagim. Plan dunku gibi en az 2-3 tane engin kirbac tabatasi.
Kuzum bu tabata yı Bi deneyeyim var ama ne zaman bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…