Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canm bence sen o baskulu kaldir artik bir yere. Ve sadce pazartesi cuma tartil. Biyle durduk yere canini SIkiyorsun. Sudan once sudan sonra, uyumadan once uyumadan sonra... belki yumurtlams zamanindir. Ve hergun ayni olmaz. Yedigin birsey vucudunda su tutmustur. Veya iyi uyuyamamissindir...

bizim enerjimiz onlara geçiyor zaten canım. Sen sakin mutluysan onlar da sakin mutlu. Ya halim oku inşirah süresi oku bol bol canım

Gün içindeki tartıyı önemsemiyorum artk ama sabah böyle görünce üzüldüm canm ya dün doğru düzgün bişe yemedim çünkü
İnşaAllah ödemdir diyorm iner

Tamam canım, merhaba bu arada ben yaklaşık 1 ay önce katildim buraya
Merhaba canim ismim Almıla 120 kilo ile basladim asirlardir yarismadayim ben tasinma evresindeyken gelmissin canim ismen biliyorum insallah saglicakla ideal kilolarimiza erisiriz

Canim menu dedigin gibi olmamis ama spor super yarinda menuyu duzeltirsen super olur

Minik bazlama sabah oldugu icin bisi diyemicem canim sporda harika
Aynen canum iki uc lokmaydi zaten
Kuzum menun de sporun da harika biraz az geldi gözüme ama iyi hissediyosan aclik krizleri olmadiysa super

Merhaba canim ismim Almıla 120 kilo ile basladim asirlardir yarismadayim ben tasinma evresindeyken gelmissin canim ismen biliyorum insallah saglicakla ideal kilolarimiza erisiriz
120 mi maşaAllah diyorm maşaAllah maşaAllah 79a kadar inmişsin harikasın 41 kilo bidaha maşaAllah
Senin kilonda olanlar genelde mide ameliyatını tercih ediyor,
Azim edip zayıflayan çok az görmüştüm

120 mi maşaAllah diyorm maşaAllah maşaAllah 79a kadar inmişsin harikasın 41 kilo bidaha maşaAllah
Senin kilonda olanlar genelde mide ameliyatını tercih ediyor,
Azim edip zayıflayan çok az görmüştüm
Allah razi olsun canim benim beni usun zaman sonra gorup ameliyat mi oldun diyenler de oldu herşey inanmak ve harekete gecmekte bitiyor canim o kadar yanlis beslenme aliskanliklarim vardi ki simdi cok şükür elhamdülillah isin mantigini ogrendim

MaşaAllah ya
Peki sarkma oldumu? Spor düzenli yaptın mı?

MaşaAllah ya
Peki sarkma oldumu? Spor düzenli yaptın mı?
Haftanin en az 5 günü yaptim canim chloe cardio yoga pilates aklina ne gelirse
Kuzum sadece hafif kol bolgesinde sarkma var benim kollar çok yaganmisti simdi onun icin dumbell kol calisiyorum o kadar da olsun ya basarimin izleri

Haftanin en az 5 günü yaptim canim chloe cardio yoga pilates aklina ne gelirse
Kuzum sadece hafif kol bolgesinde sarkma var benim kollar çok yaganmisti simdi onun icin dumbell kol calisiyorum o kadar da olsun ya basarimin izleri
Tekrar maşaAllah ya tü tü tü nazar değmesin hedefine jet gibi ulaş inşaAllah

Ya benim göbeğim sarkık normal doğum yaptığım halde buruş buruş kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…