- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #401.501
Çok kötüÇok geçmiş olsun kuşum şimdi nasılsın?
Mehmet/fatma diye kodladım ben. :Mehfam menü yazarken ismini hatırlamaya çalışıyorm
Merhum muydu
Meftun muydusonra deneye deneye mehfam çıktı profil fotodan buldum
Canm bence sen o baskulu kaldir artik bir yere. Ve sadce pazartesi cuma tartil. Biyle durduk yere canini SIkiyorsun. Sudan once sudan sonra, uyumadan once uyumadan sonra... belki yumurtlams zamanindir. Ve hergun ayni olmaz. Yedigin birsey vucudunda su tutmustur. Veya iyi uyuyamamissindir...Gece yatarken kilom 79.3 tü
Şimdi kilom 79.2
Uyurken kalkıp yemekmi yedim naptım ben niye böyle oldu en az 500 gr yakıyodm ben uyurken
Dün çok yoruldum ödem mi olduki
Aç gezdim yani bide dün tatlı bile yemedim
Çok büyük depresyona girmek üzereyim biri bana bunu açıklasın ödem iner o desinCherry Mom kaptanım nerdesn ödem o de ilk defa 100 gr gitti uyurken
Canim ilac al o zaman. Dikkat et kendineÇok kötüilaç kullanmadan geçmicek galiba gece uyuyamıyorum ağrılardan
Mehmet/fatma diye kodladım ben. :
bizim enerjimiz onlara geçiyor zaten canım. Sen sakin mutluysan onlar da sakin mutlu. Ya halim oku inşirah süresi oku bol bol canımKızlar günaydın
Dün yoğun ve yorucu bir gündü, akşam yazacak dermanım kalmamıştı.Uyumak 12 yi buldukızım çok huysuz bugünlerde her şeye ağlayıp sizlaniyor. Ruhsal olarak gerginim zaten,iyice tuz buber oluyor dua edin bana olur mu
Gün içindeki tartıyı önemsemiyorum artk ama sabah böyle görünce üzüldüm canm yaCanm bence sen o baskulu kaldir artik bir yere. Ve sadce pazartesi cuma tartil. Biyle durduk yere canini SIkiyorsun. Sudan once sudan sonra, uyumadan once uyumadan sonra... belki yumurtlams zamanindir. Ve hergun ayni olmaz. Yedigin birsey vucudunda su tutmustur. Veya iyi uyuyamamissindir...
Aaa öldürdün beniMehfam menü yazarken ismini hatırlamaya çalışıyorm
Merhum muydu
Meftun muydusonra deneye deneye mehfam çıktı profil fotodan buldum
Bende dün ağrıdan ilaç almamak için direndim ama gece içtim duramadımÇok kötüilaç kullanmadan geçmicek galiba gece uyuyamıyorum ağrılardan
O kodlama da iyiymişÇok kötüilaç kullanmadan geçmicek galiba gece uyuyamıyorum ağrılardan
Mehmet/fatma diye kodladım ben. :
Griptir geçer 2-3 güne demiştim canım, 10 gün olacak nerdeyse her gün daha kötü oluyorumCanim ilac al o zaman. Dikkat et kendine
Sağol canımO kodlama da iyiymiş
Dünde yazdım ama geçmiş olsun canım tekrar
Ağrı kesici içiyorum zaten 1 kutu bitecek nerdeyse. Antibiyotik kullanmak istemiyordum ama geçmiyor illa kullandıracakBende dün ağrıdan ilaç almamak için direndim ama gece içtim duramadım
İlaç içmeyş hiç sevmiyorum ama mecbur kalınca içtim
Merhaba canim ismim Almıla 120 kilo ile basladim asirlardir yarismadayimTamam canım, merhaba bu arada ben yaklaşık 1 ay önce katildim buraya
3 diş sarımsak yutsan? Pıt diye ezdi 1 kere, doğal antibiyotikAğrı kesici içiyorum zaten 1 kutu bitecek nerdeyse. Antibiyotik kullanmak istemiyordum ama geçmiyor illa kullandıracak
Aynen canum iki uc lokmaydi zatenCanim menu dedigin gibi olmamis ama spor super yarinda menuyu duzeltirsen super olur
Minik bazlama sabah oldugu icin bisi diyemicem canim sporda harika
120 miMerhaba canim ismim Almıla 120 kilo ile basladim asirlardir yarismadayimben tasinma evresindeyken gelmissin canim ismen biliyorum insallah saglicakla ideal kilolarimiza erisiriz
Allah razi olsun canim benim120 mimaşaAllah diyorm maşaAllah maşaAllah 79a kadar inmişsin harikasın 41 kilo bidaha maşaAllah
Senin kilonda olanlar genelde mide ameliyatını tercih ediyor,
Azim edip zayıflayan çok az görmüştüm
MaşaAllah yaAllah razi olsun canim benimbeni usun zaman sonra gorup ameliyat mi oldun diyenler de oldu herşey inanmak ve harekete gecmekte bitiyor canim o kadar yanlis beslenme aliskanliklarim vardi ki simdi cok şükür elhamdülillah isin mantigini ogrendim
Haftanin en az 5 günü yaptim canim chloe cardio yoga pilates aklina ne gelirseMaşaAllah ya
Peki sarkma oldumu? Spor düzenli yaptın mı?
Oyle tabi canimbizim enerjimiz onlara geçiyor zaten canım. Sen sakin mutluysan onlar da sakin mutlu. Ya halim oku inşirah süresi oku bol bol canım
Tekrar maşaAllah yaHaftanin en az 5 günü yaptim canim chloe cardio yoga pilates aklina ne gelirse
Kuzum sadece hafif kol bolgesinde sarkma var benim kollar çok yaganmisti simdi onun icin dumbell kol calisiyorum o kadar da olsun ya basarimin izleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?