- 23 Mart 2016
- 29.831
- 90.277
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #401.481
Eline sağlık canım çok güzel olmuş liste13 MART- 19 MART HEDEF SONUÇ TABLOSU
Hedefini tutturamayan arkadaşlar Cumartesi serbest katılımlı olan spor günümüz sizin için artık zorunlu.
Arc-en-ciel
DeryaOnDiet
azaydidem
Kendinin en iyi hali ol
Mathilda03
Anka
@whitetea
Amor-a
@karabiber1
M monarosaa
5.TAKIM ÜYELERİ CUMA KİLOSU HEDEF KİLOSU SONUÇ @umhnisa 75 74.5 80.5 79.9 65 64.5 65.6 65 79 78 68.8 68.2 74.4 73.75 55.85 55.55 63.6 63.4 72.5 70.5 64.9 64.4 65.3 63.5 Anka 71.8 69.9 87.05 85.8 89.7 88.4 54.3 54 @karabiber1 75.2 72.8 70.2 69.5 77 76.4 62.2 60.7 95 90
Çok geçmiş olsun canımAyy sonunda bitirdim gecmis okumayı. Neler dönmüş neler, gruplar kurulmuş. 4 grup üyeleri huuu, uyudu herkes değil mi. Ben de yatacagim birazdan menumu yaziyorum hemen.
Bizim oglan gözünü fena carpmis okulda onunla ilgileniyorduk.
Ben senin yaşını artık asla unutamam ki yaa zihnime kazındıHatta gece gece öyle kötü bir espri geldi ki aklıma bunu söyledikten sonra daha senin yaşını unutmam imkansız olacak.
yarı mühendisken 22 yaşındaysan tam mühendis olunca 44 mü olucan
Bu kötü esprimi de buraya bıraktım artık siz naparsınız bilemem
Kızlar bu neeee19-26 Mart Menü Paylaşım Listesi
Amor-a
hawar
belmayne
balpamuk
S Suskunhanim
DeryaOnDiet
azaydidem
muhursuzpusula
birsevgi
Hedef60kgolmak
Begonya2
Kendinin en iyi hali ol
Anka
Mathilda03
Arc-en-ciel
ummhnisa
@whitetea
Deniz ve Kum
KumsalveDeniz
@olvidos
M monarosaa
Mathildablue
Niye menüler yazılmadı kızlar ?
selam kızlar
Bi girdim bir sürü etiket noluyo dedim bi anda
Kızlar ben iyice ağırlaştım kalkamıyorum başımın ağrısı geçmiyornasıl hastalıkmış her gün iyiye gideceğime her gün kötüye gidiyorum
Yaaa spor tablosunu 3 aydır takıma benimsetemedikYok bu kuralı ben koymadım ama eminim kurallar dışına çıkmadım vallaİzinli günde cıs yedim
Kaçamak yapılabilecek gün dedik dün bir bugün iki saatine kadar ezberlemişin ya
Edacım oralara girmeseydinen yaşlı şimdi benmiyim ya 78 liyim
Aramızda yaşlı yok
Mehfam mehfam mehfam mehfamKullanıcı adımı değiştirdim arkadaşlar. Artık Reyyan değilim. Etiketlerken haberiniz olsun
Cherry Mom
Amor-a
hawar
belmayne
balpamuk
S Suskunhanim
DeryaOnDiet
azaydidem
muhursuzpusula
birsevgi
Hedef60kgolmak
Begonya2
Kendinin en iyi hali ol
Anka
Mathilda03
Arc-en-ciel
ummhnisa
@whitetea
Deniz ve Kum
KumsalveDeniz
@olvidos
M monarosaa
Mathildablue
yarimuhendis
@Nikinik
Namaria
Kediyi değiştirme bari bize bunu yapma
Çok uzun ben tospişler derimÇılgın tosbağalar yansın yağlar grubu
Benimde çok hoşuma gitti isim, kızlarda fikir versin akıllarında isim varsa ortak karar verelim
Hoşgeldin canım tekrardan baksana o kadar yoğun bir gündükü gece 2 de girdim buraya ,Kızlar merhaba... İzindeydim... Döndüm tekrar... Aranıza katılmak istiyorum
Burası aktif siz aktif olacak mısınızBende zayıflamak istiyorum aktif mi burası çok
Teşekkürler hoşgeldiniz :) yarın sabahtan güncel kg nizi dönerseniz çok iyi olurADINIZ: ( isteğe bağlı ) DİEATAGİRL
YAŞINIZ: 32
BOYUNUZ:1,60
KİLONUZ: TARTILMADIM
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ:EVLİ
MESLEGINIZ:ÖNMUHASEBE
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 1 / 15 AY
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?
KİLO ALMA NEDENİNİZ: DOĞUM KİLOLARI
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:VAR
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:KİLOYA ALIŞKIN OLMAMAM
Birde daaha önce herhangi bir takımda yarılmış mıydınız ?
Canım sen hiç değişmiyorsun ama bende değişmedimKızlar sabah kilom 79.5 tu bende listede olacak mıyım
Bende devamlı önce bir düzenli katılım görelim diyorum yine aynı şeyi diyeceğim menülerini yarından itibaren yazmaya başla takımla tanış .. spora diyete başla bende düzene oturdu bu kız diyeyim ve alayım en son girdiğindede hatırlıyorum sorun yaşamıştık maalesef
Canımsın çok teşekkür ederimHoşgeldin canim tanisalim ismim Almıla temmuz dan beri yarismadayim kaptan yardimcisiyim
izne ayrildigin kilo kacti? Eger izin kilonun altinda isen yeni kurallara göre cuma gunu tarti bildirimlerini fotograf ve nick ve tarih ile yapiyoruz.
gelecek cuma tarti fotografi nickin ve tarih ile paylasirsanCherry Mom kaptanimiz izne ayrildigin kilona ve gruba katilimina gore listeye dahil eder canim.
Al benden de o kadarAyy oku oku bitmedi yahuu masallah ne çene var sizde
Harika olmuş yaaaa5. TAKIM GELENEKSEL GRUP TURNUVALARI
(19- 26 Mart )
- Grup arkadaşları birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Menülerde grup arkadaşları spor ve su yok ise birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan grup spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
Fit ve Özgür Grubu
muhursuzpusula Hedef60kgolmak S Suskunhanim Mathildablue yarimuhendis
Fit Olmaya Yeminliler Grubu
Namaria belmayne hawar azaydidem @olvidos
Çılgın Tosbağalar Yansın Yağlar Grubu
Begonya2 KumsalveDeniz Deniz ve Kum Kendinin en iyi hali ol Mathilda03 M monarosaa
FitGirls Grubu
Arc-en-ciel @whitetea Anka ummhnisa DeryaOnDiet @Cagrihilal1
DİPNOT:
Veee start verildi geleneksel 5. takim grup turnuvaları basladiiiii
- Katılımı olmayan grubunu yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Gruplarda aktif üyeler yer alır.
- Grup tablosu haftalıktır.
Herkese başarılar
Nice Güzel yıllara canımKızlar kusura bakmayın kaçamaklar oldu üzgünüm dün evlilik yıldönümümüzdü bugün de misafir vardı çok rahatsız ediyor son pişmanlık fayda etmiyor
Üzülme canım 1 2 gün hafif beslen spor yap dengelersin