Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eline sağlık canım çok güzel olmuş liste
Çok geçmiş olsun canım
uykumu aldı götürdü bu
Kızlar bu neeee
Niye menüler yazılmadı kızlar ?
( Canım ya inşallah çarçabuk toparlarsın eşinin izni devam edecek mi yoksa Pazartrsi iş başı mı ?
Yok bu kuralı ben koymadım ama eminim kurallar dışına çıkmadım valla İzinli günde cıs yedim
Yaaa spor tablosunu 3 aydır takıma benimsetemedik
Kaçamak yapılabilecek gün dedik dün bir bugün iki saatine kadar ezberlemişin ya algıda seçicilik bu resmen
en yaşlı şimdi benmiyim ya 78 liyim
Edacım oralara girmeseydin :))
Aramızda yaşlı yok
Mehfam mehfam mehfam mehfam eyvah bunu biizim takım 5 yılda ezberler
Kediyi değiştirme bari bize bunu yapma
Çılgın tosbağalar yansın yağlar grubu

Benimde çok hoşuma gitti isim, kızlarda fikir versin akıllarında isim varsa ortak karar verelim
Çok uzun ben tospişler derim
Kızlar merhaba... İzindeydim... Döndüm tekrar... Aranıza katılmak istiyorum
Hoşgeldin canım tekrardan baksana o kadar yoğun bir gündükü gece 2 de girdim buraya ,
Bende zayıflamak istiyorum aktif mi burası çok
Burası aktif siz aktif olacak mısınız
Teşekkürler hoşgeldiniz :) yarın sabahtan güncel kg nizi dönerseniz çok iyi olur
Birde daaha önce herhangi bir takımda yarılmış mıydınız ?
Kızlar sabah kilom 79.5 tu bende listede olacak mıyım
Canım sen hiç değişmiyorsun ama bende değişmedim aylar yıllar sonra çat diye geliyorsun anında listede olacak mıyım diyorsun :))
Bende devamlı önce bir düzenli katılım görelim diyorum yine aynı şeyi diyeceğim menülerini yarından itibaren yazmaya başla takımla tanış .. spora diyete başla bende düzene oturdu bu kız diyeyim ve alayım en son girdiğindede hatırlıyorum sorun yaşamıştık maalesef devam ettirmedik bir türlü o yüzden biraz burada bizle kal alış istiyorum
Canımsın çok teşekkür ederim
Ayy oku oku bitmedi yahuu masallah ne çene var sizde
Al benden de o kadar
Harika olmuş yaaaa
Kızlar kusura bakmayın kaçamaklar oldu üzgünüm dün evlilik yıldönümümüzdü bugün de misafir vardı çok rahatsız ediyor son pişmanlık fayda etmiyor
Nice Güzel yıllara canım
Üzülme canım 1 2 gün hafif beslen spor yap dengelersin

Fit olmaya nasıl yeminli olunuyor acaba
Benim de yemin etmem lazım da...
Seni bizim gruba alalim ozman saka bi yan hos geldin takima canim
Süper bgunluk bole olsun bu arada gecmis olsun cokda zorlama kendini canim
Super bende bi göz atim buna
Yeminli bacilarim uzuun zamandan sonra spor yapalbildim cok sukur cok zorlamadim ama terledim de azaydidem belmayne hawar
Harikasin canim bende grup gazina kapilip yaptim bgun spor super oldu

Canim menu dedigin gibi olmamis ama spor super yarinda menuyu duzeltirsen super olur
Minik bazlama sabah oldugu icin bisi diyemicem canim sporda harika

Kızlar günaydın
Dün yoğun ve yorucu bir gündü, akşam yazacak dermanım kalmamıştı.Uyumak 12 yi buldu kızım çok huysuz bugünlerde her şeye ağlayıp sizlaniyor. Ruhsal olarak gerginim zaten,iyice tuz buber oluyor dua edin bana olur mu

Tuh kotu olmus. Misafirler gelmeden yaparsin ama daha
Alintilamistim kalmış yapamadım canım
Çok geçmiş olsun kuşum şimdi nasılsın?
Oo süpersin canım tebrik ederim
Ben kısa kolluyla yapıyordum direklerin yara oldu hani şu dirseklerimizi koyduğumuz hareket var yasen matla mi yapıyorsun ya da uzun kolluyla mi?Dirseklerin ne durumda?

Yuruyuse cikman super olmus evet canim ya biraz ck oldu

Oyy canim ya insallah kizin bugun daha iyi hisseder kendini

Polonyadayim canim. Ks biraz sert geciyor burda

Ben kizimin bebisin kullanmadigi battaniyeyi iki kat yapip diesegimin altina kyiyorum canim. Tuhh ya kotu olmus dirsegini acitman.

Gece yatarken kilom 79.3 tü
Şimdi kilom 79.2
Uyurken kalkıp yemekmi yedim naptım ben niye böyle oldu en az 500 gr yakıyodm ben uyurken
Dün çok yoruldum ödem mi olduki
Aç gezdim yani bide dün tatlı bile yemedim
Çok büyük depresyona girmek üzereyim biri bana bunu açıklasın ödem iner o desin Cherry Mom kaptanım nerdesn ödem o de ilk defa 100 gr gitti uyurken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…