Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menün gayet güzel olmuş tatlım böyle devam
Sporunu ilerleyen zamanda biraz daha arttıracağını düşünüyorum canım genel olaral gayet güzel ama pattisin miktarına da bağlı tabisi
Evet yeniyim pzt si başladım..
Hoş geldin canım
Spora yarın tam dönüş yapıyorum canım

Canim yumurtayi tavada yaptigim zaman dokunuyor maalesef cok agrim oluyor. Uzun zamandir yememistim yumurta cok da aramam ama hadi bugun sebzeli omlet yapayim dedim midem mahvoldu aksama dogru gecti agrisi soguk sut falan ictim cok sukur simdi iyi canim

@fitblonde canim takim ici grup turnuvaları duzenliyoruz bu hafta basladik istersen asagidaki mesajda kurallar var onlari oku canim katilmak istersen seni musait bir gruba ekleyim

Tşkler hoşbuldum

aaaa haşlayınca dokunuyor mu peki kuzum?

belmayne kuzum menun cok guzel spor da off gunu olsun menüye beni etiketlersen bulmam kolay olur canim baya aradim
hawar canim senin de sporun super menun cok iyi sayilmaz tatli pekmez beyaz ekmek vs. biz ortiyken de haftasonlari kaciriyordun cok sey degismemis ama toparlarsin canim yarina insallah
azaydidem canim menünu goremedim.
Fit olmaya yeminliler ve tum takima iyi geceler ben kaçıyorum daha dus alcam

@fitblonde canim takim ici grup turnuvaları duzenliyoruz bu hafta basladik istersen asagidaki mesajda kurallar var onlari oku canim katilmak istersen seni musait bir gruba ekleyim
Çok motive edici , çok iyiymiş. Ama ben bu hafta yeni olduğum için şimdilik önce gözlemlesem daha iyi olucak . henüz yeni yeni tanımaya başlıycam . Ama önümüzde ki haftalar kesinlikle katılmayı çok isterim. Teşekkürler.

Merhaba ben de takıma katılabilirmiyim ?
Kk ya yeni üyeyim. Pandemi de 15kilo aldım
Kilom : 75
Hedef : 61
Boy : 1.62

Merhaba
Üzgünüm bugün çok yoğun bir günümdü ancak size dönüş yapabiliyorum.
Ama kusura bakmayın takımda size yer ayıramayacağız. Burası için karşıklı güven çok önemli aksi takdirde ilerleyemiyoruz baştan güzel başlamakta önemli o yüzden teşekkür ediyoruz.

Plann supermis ortim. Ciktin m yuruyuse? Ahh burda da havalar bir isinsa en cok bisiklete binmeyi ve yuzmeyi ozledim.
Canim hergun 100gr versen hafada 700gr super bence
Ciktim geldim, bir mide bulantısı var ama yatıyorum şimdi uyuyayım belki gecer
Ben artik yeme isimi 15,16 gib bituriyirum ortim. Sn de yurt disindasim demek saatlerimiz ayni bizim de Turkiyeden 2 saat geride. Hangi ulkedesin ortim?
Belcika cnm aslinda ben de hafta içi 17 gibi bitirsem fena olmaz.
Kiz 16 sushi cok değil mi ben hayatımda 3 defa fln yedim, beğendim de aslında ama her çeşidini değil. Burada da fırsat olmadı bir ara alicam.
Yani borek ve magnolia ciss ama başka da hiçbir şey yok, aksam yemek yok kuzum, muhtemelen arti degildir. Yemegin ustune tatlı değil, direk yemeğin kendisi olmus.

Bebeğim ben 35 dk kardiyomu yaptım siz düşünün valla
Huuuu harikasın canımm
Oyy gaza geldim simdi
Bende eee grup, işi, çok güzel oldu
Çılgın tospagalar nirdesinizzzzz
Canım, bugün misafir vardı benimde konyadan eşimin halası gil geldi neyseki kalmadılar bacısına gittiler yemek bende yediler
Kızlarrr hepinizin menüler çok güzel @Mathilda03 @L O L Deniz ve Kum
@KumsalveDeniz sporlarda yapıldı mı ?
Evet canım bende baktım herkes güzel beslenmiş
Ben artik yeme isimi 15,16 gib bituriyirum ortim. Sn de yurt disindasim demek saatlerimiz ayni bizim de Turkiyeden 2 saat geride. Hangi ulkedesin ortim?
Hangi ülke desin
benimde öyleydi görsen mutfağı
Benimde öyleydi bugün misafirden menüleri bile yazamadımm aklım burda kaldı hepp
Bugün bizim grubun misafir ağarlama günüymüş ya
1983 lüyüm kızlar
90lar çocuğuyuz
Kızlar kusura bakmayın kaçamaklar oldu üzgünüm dün evlilik yıldönümümüzdü bugün de misafir vardı çok rahatsız ediyor son pişmanlık fayda etmiyor
Yarından itibaren düzene koyarsın canım

Aynen öylee düzene koycam inş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…