- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 25
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #401.461
Menün gayet güzel olmuş tatlım böyle devam20.03.2021
1 bardak sirkeli su
Sabah 11:00
2 haşlanmış yumurta
2 kaşık tulum
Domates, salatalık
Maydanoz, dereotu, nane
1 dilim ekmek
Ara
1 yeşil çay
1 muz
Akşam 17:30
1 tabak yoğurtlu haşlanmış karnabahar (karabiber, pulbiber, nane)
Salata
Su
2 lt
Spor bugün free
Cherry Mom @Mehfam Hedef60kgolmak @Suskunhanim yarimuhendis @Mathildablue
Sporunu ilerleyen zamanda biraz daha arttıracağını düşünüyorum canım genel olaral gayet güzel ama pattisin miktarına da bağlı tabisi20 mart
Kahvaltı: patates kızartması, zeytin,domates , salatalık, çay
Ara: muz ve kuruyemiş
Akşam: sulu köfte, şehriye salatası, yogurt
Spor: 4500 adım
Su : saymadım :/
Hedef60kgolmak @Suskunhanim yarimuhendis @muhursuzpusula Cherry Mom
Hoş geldin canımEvet yeniyim pzt si başladım..
Spora yarın tam dönüş yapıyorum canımcanım lavaşlı pizza da gayet sağlıklı ve doyurucu olmuş, yürüyüş biraz daha olaydı süper olurdu
ooo canım tertemizama spor da olsaydı iyi olurdu
afiyet olsun canım, çeşitli bir menü olmuş, şehriye salatası ilk defa duydum ne konuluyor :)
Teşekkür ederim. OlduCanım hemen ankatayım bak şimdi hesap detaylarına tıkla en altta başlangıç kilon boyun ve şu anki kilon var oraları doldur sonra kaydetmeyi unutma.
Bende 88 liyim1983 lüyüm kızlar
Canim yumurtayi tavada yaptigim zaman dokunuyor maalesef cok agrim oluyor. Uzun zamandir yememistim yumurta cok da aramam ama hadi bugun sebzeli omlet yapayim dedim midem mahvoldu aksama dogru gecti agrisi soguk sut falan ictim cok sukur simdi iyi canimCanım geçmiş olsun.Noldu ki midene. Önemli bişi yoktur inşallah
Kuzu ben bugün yapamadım spor. Ama zaten 5 gündür 10000adım artı 1000 zıp yaptım. Kuyruk sokumumda bir ağrı var. Bugün dinlensin biraz vücudum. Yarından itibaren devam inşallah
5. TAKIM GELENEKSEL GRUP TURNUVALARI
(19- 26 Mart )
- Grup arkadaşları birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Menülerde grup arkadaşları spor ve su yok ise birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan grup spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
Fit ve Özgür Grubu
@muhursuzpusulaHedef60kgolmak @Suskunhanim @Mathildablue yarimuhendis
Fit Olmaya Yeminliler Grubu
Namaria belmayne hawar azaydidem @olvidos
Çılgın Tosbağalar Yansın Yağlar Grubu
@L O L @KumsalveDenizDeniz ve Kum @Kendinin en iyi hali ol @Mathilda03 M monarosaa
FitGirls Grubu
Arc-en-ciel @whitetea @Anka @ummhnisa @DeryaOnDiet @Cagrihilal1
DİPNOT:
Veee start verildi geleneksel 5. takim grup turnuvaları basladiiiii
- Katılımı olmayan grubunu yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Gruplarda aktif üyeler yer alır.
- Grup tablosu haftalıktır.
Herkese başarılar
Tşkler hoşbuldumMenün gayet güzel olmuş tatlım böyle devam
Sporunu ilerleyen zamanda biraz daha arttıracağını düşünüyorum canım genel olaral gayet güzel ama pattisin miktarına da bağlı tabisi
Hoş geldin canım
Spora yarın tam dönüş yapıyorum canım
aaaa haşlayınca dokunuyor mu peki kuzum?Canim yumurtayi tavada yaptigim zaman dokunuyor maalesef cok agrim oluyor. Uzun zamandir yememistim yumurta cok da aramam ama hadi bugun sebzeli omlet yapayim dedim midem mahvoldu aksama dogru gecti agrisi soguk sut falan ictim cok sukur simdi iyi canim
Çok motive edici ,@fitblonde canim takim ici grup turnuvaları duzenliyoruz bu hafta basladik istersen asagidaki mesajda kurallar var onlari oku canim katilmak istersen seni musait bir gruba ekleyim
Yok askim haslamada bisey olmuyo bol kimyon dokerim baharat falan ama zaten genel yumurtayi cok aramam bi sene yemesem aklima gelmez de saglikli tok tutuyor falan diye arada yapiyorumaaaa haşlayınca dokunuyor mu peki kuzum?
Tamam canim nasil istersenÇok motive edici ,çok iyiymiş. Ama ben bu hafta yeni olduğum için şimdilik önce gözlemlesem daha iyi olucak . henüz yeni yeni tanımaya başlıycam . Ama önümüzde ki haftalar kesinlikle katılmayı çok isterim. Teşekkürler.
Merhaba ben de takıma katılabilirmiyim ?
Kk ya yeni üyeyim. Pandemi de 15kilo aldım
Kilom : 75
Hedef : 61
Boy : 1.62
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 33
BOYUNUZ: 1.62
KİLONUZ: 75
HEDEF KİLONUZ: 61
MESLEGINIZ: ticaret
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 1 / 7yaş
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?
KİLO ALMA NEDENİNİZ: psikolojik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: yok (migren hariç)
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: daha sağlıklı , daha mutlu ve daha kaliteli bir hayat
1.sayfadaki kuralları okudum . Kabul ediyorum.
Ciktim geldim, bir mide bulantısı var ama yatıyorum şimdi uyuyayım belki gecerPlann supermis ortim. Ciktin m yuruyuse? Ahh burda da havalar bir isinsa en cok bisiklete binmeyi ve yuzmeyi ozledim.
Canim hergun 100gr versen hafada 700gr super bence
Belcika cnm aslinda ben de hafta içi 17 gibi bitirsem fena olmaz.Ben artik yeme isimi 15,16 gib bituriyirum ortim. Sn de yurt disindasim demek saatlerimiz ayni bizim de Turkiyeden 2 saat geride. Hangi ulkedesin ortim?
Kiz 16 sushi cok değil miBugunku menum
09:00- 2dilim ekmek, 15 zeytin, 1yk kadar sebze ezmesi.
12:00- 1 kase patates kizartmasi, pirinc patlagi,3 kurabiye(badem unu, hbdistan cevizi unu ve yagiyla yaptim).
15:00- 16 tane sushi.
@Suskunhanim
Spor: 24dk tabata (8dkx3) : 120 puan
Cherry Mom @Anka Arc-en-ciel @ummhnisa @whitetea
Yani borek ve magnolia ciss ama başka da hiçbir şey yok, aksam yemek yok kuzum, muhtemelen arti degildir. Yemegin ustune tatlı değil, direk yemeğin kendisi olmus.20 mart
Sabah
2 parça su böreği
2kk süzme peynir
Maydanoz domates
Akşam
190 gr kadar magnolia
Su:1lt olmadı
Spor: 15 dk zumba 45p
3000 adım 30p
@DeryaOnDietArc-en-ciel @Anka @whitetea
Cherry Mom Hedef60kgolmak
Tamam canım, merhaba bu arada ben yaklaşık 1 ay önce katildim burayaFitGirls Grubu çağrıhilali etiketlemeyin canlar bu hafta katılmayacak
Arc-en-ciel @whitetea @ummhnisa @DeryaOnDiet @Anka
Hosgeldin kaptanım ben de tam yatıyorum şimdi. Bence iyiyiz gayet, bu takım isi tuttu sanki, insallah ben de bu hafta daha fazla veririm.Selammm kızlar nasılsınız
Bugün feciii yorgun bir günü bitirdik geçmişe hiç bakamadım çok birikmiş
Huuuu harikasın canımmBebeğim ben 35 dk kardiyomu yaptım siz düşünün valla
Bende eee grup, işi, çok güzel olduOyy gaza geldim simdi
Canım, bugün misafir vardı benimde konyadan eşimin halası gil geldi neyseki kalmadılar bacısına gittiler yemek bende yedilerÇılgın tospagalar nirdesinizzzzz
Evet canım bende baktım herkes güzel beslenmişKızlarrr hepinizin menüler çok güzel@Mathilda03 @L O L Deniz ve Kum
@KumsalveDeniz sporlarda yapıldı mı ?
Hangi ülke desinBen artik yeme isimi 15,16 gib bituriyirum ortim. Sn de yurt disindasim demek saatlerimiz ayni bizim de Turkiyeden 2 saat geride. Hangi ulkedesin ortim?
benimde öyleydi görsen mutfağıÖlüyorum şuan ayaklarımın sızısındanmisafirler gitti mutfak boydan boya bulaşık nasıl yapcm bilmiyorum
Sporun ağrısı vardı bacağımda üstüne çok ayakta durunca berbat oldu ağrı oturduğum yerde sızlıyor
Bugün bizim grubun misafir ağarlama günüymüş yaBenimde öyleydi bugün misafirden menüleri bile yazamadımm aklım burda kaldı hepp
90lar çocuğuyuz1983 lüyüm kızlar
Yarından itibaren düzene koyarsın canımKızlar kusura bakmayın kaçamaklar oldu üzgünüm dün evlilik yıldönümümüzdü bugün de misafir vardı çok rahatsız ediyor son pişmanlık fayda etmiyor
Aynen öylee düzene koycam inş canımHuuuu harikasın canımm
Bende eee grup, işi, çok güzel oldu
Canım, bugün misafir vardı benimde konyadan eşimin halası gil geldi neyseki kalmadılar bacısına gittiler yemek bende yediler
Evet canım bende baktım herkes güzel beslenmiş
Hangi ülke desin
benimde öyleydi görsen mutfağı
Bugün bizim grubun misafir ağarlama günüymüş ya
90lar çocuğuyuz
Yarından itibaren düzene koyarsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?