Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Griptir geçer 2-3 güne demiştim canım, 10 gün olacak nerdeyse her gün daha kötü oluyorum
Benim kizm da ayni canim 2 haftadir agiz burun akiyor, oksuruk. Simdi daha kotusu 2 gundur bebise de gecti o da hasta. Grip olabilir ama galba baya kotu bir grip. Dikkat et ilaclarini al canim, salgin var.

Tekrar maşaAllah ya tü tü tü nazar değmesin hedefine jet gibi ulaş inşaAllah

Ya benim göbeğim sarkık normal doğum yaptığım halde buruş buruş kaldı
Amin canim benim hepberaber insallah
Canim yerde karin hareketleri var onlardan yapiyor musun alt karin ust karin icin? Diyetisyenime sordum ben de kollar icin ne yapayim diye sey dedi bi balon düşün şiş o dedi sen kilo verdikce gevser kendini birakir ama dedi zamanla gene toparlar o balon onun gibi dusunelim egzersize devam et biraz da zamanla toparlicak hic olmadi kolajen falan kullaniriz ideal kilona inince demisti canim
Bence sen de bolgesel yap biraz olmadi kolajen kullaniriz ideale inince arastiririz

2 3 defa yapmışımdır karın hareketi
İnşaAllah yapim artık
Kolojen ne işe yarıyormuş?

Canı
Canım benimde kollarım çok şişkoydu ama bende yarım şınav çekiyorum aşırı toparlandı benimkiler. Dokununca inanamadım bence sende dene yarım şınav çok işe yarıyor

Canı

Canım benimde kollarım çok şişkoydu ama bende yarım şınav çekiyorum aşırı toparlandı benimkiler. Dokununca inanamadım bence sende dene yarım şınav çok işe yarıyor
Aa super canim plank falan cok yaptim ama şınav da cok mantikli zorlaniyordum biraz deneyim insallah cok sağol

Oyy canim ya insallah kizin bugun daha iyi hisseder kendini
İnşallah canım,sağ olasın
Ben kizimin bebisin kullanmadigi battaniyeyi iki kat yapip diesegimin altina kyiyorum canim. Tuhh ya kotu olmus dirsegini acitman.
Keşke benim de aklıma gelseydiyanma başladığında durmadım spor bitince bı baktım ki deri tamamen soyulmuş Cherry Mom gör gör ne şartlarda spor yapıyoruz(sanki zorla yaptırıyorlar gibi oldu)
Canım şimdi başlayacağım spora eğer battaniyeye rağmen acirsa o hareketi bı karın hareketiyle değiştireceğim bilgin olsun e mi

Himmettttt abeeeeeeyyy
Tartıyı çıkarmaya niyetlendim ben de sabah derken dur suskun dedim napiyon yarın çıkarıp bildirimimi yaparım sonra yine saklarım
Çok kötü ilaç kullanmadan geçmicek galiba gece uyuyamıyorum ağrılardan

Mehmet/fatma diye kodladım ben. :
Canım benim kullansan o zaman evin hanımı hele de 4 çocuklar ilaçsız zor toplar gibi
bizim enerjimiz onlara geçiyor zaten canım. Sen sakin mutluysan onlar da sakin mutlu. Ya halim oku inşirah süresi oku bol bol canım
Evet kesinlikle öyle ve kısır dobgu oldu,o gerildikce beni geriyor ben gerildikce onu
Tamam canım sağ olasın okurum inşallah

balpamuk
muhursuzpusula Hedef60kgolmak yarimuhendis Mathildablue
Pamukçuk sana Sinan canandan bahsetmiştim,irade nasıl güçlendirilir diye girersen o da çıkar ama bunu izle özellikle e mi?
Özgür ve fit kızlar hafta sonu diye rehavete kapılan olduysa diye sizi de etiketledim hadi spora yuklenelim bugün biraz

Eklentiler

• IMG_20210321_103634.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 19
Tuhh kotu olmus canim ya. Battaniyeyi 3-4 kat yap yumusak olsun. Umarim acimaz.

Günaydın kızlar
Sevindim canım iyi olmana
Ay ben de pek severim yumurtayı ama genelde haşlama yiyorum. Gerçekten tok tutuyor.
@olvidos canım menü paylaşmamışsın. Ne alemdesin
Allah kolaylık versin canım zaten bizim enerjimiz hemen onlara geçtiği için hep öyle olur. Benim moralim kötüyken oğlum da çıldırır ikiniz de iyi olun inşallah
Ya ben ilk seferde hasır halıda yaptı. Bir haftada iyileşti dirseklerim şimdi yumuşak bir şey koyuyorum dirseklerimin altına
Ya kuzu olur o kadar dalgalanma. Vücut bu sonuçta işleyen bir mekanizma. Bak ben cuma akşamı çayın yanında patlamış mısır yedim hala 200 gr artıdayım ama gidecek yani. Bozma moralini
Benim kizm da ayni canim 2 haftadir agiz burun akiyor, oksuruk. Simdi daha kotusu 2 gundur bebise de gecti o da hasta. Grip olabilir ama galba baya kotu bir grip. Dikkat et ilaclarini al canim, salgin var.
Canım çok geçmiş olsun. Çocuklar hastalanınca zor valla

Ayy ne güzel ya, bende kaldırıp tartılmıcam diyince tartlmasam keşke,
En güzelini yapıyorsun
YouTube giriyorsun, Beyhan budak irade eğitimi yazıp izliyorsun şekerim
Tuhh kotu olmus canim ya. Battaniyeyi 3-4 kat yap yumusak olsun. Umarim acimaz.
Tecrübe diyorlar buna açıyorsa daha kalıcı bı öğrenme olur
Gunaydin kizlar, herkesin sagliginin keyfinin yerinde olduğu bir pazar olsun
Günaydın canim,amiiinnn
Akıllı insanın halı başka
Sağ olasın canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…