Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evvett kizlar tabata zamanii. Kim istemez gunde sadece 8 dakikayla duz bir karina ve selulitsiz bacaklara sahip olmayii.... (ben, beeen)
E haydi baslayalimo zaman.
@Suskunhanim yine planim ard arda 3 tane hadi bakalim kim gececek
Ben de denicem şu meshur tabatayı 3 tane yapınca zayıflıyomuyuz

Eskiden 108 kiloyu görmüştüm ya. Şu an nerdeyse 20 kilo az olduğum için zayıf geliyorum. Tabii ki değilim ama alışkanlık işte anlamışsınızdır
valla bi 10 kilo verip 70 lere bi insem en azından kendimi obez hissetmicem artık. Bırakmıyorum tabii ki ama sürekli dışarda yemek yenince zorlanıyorum sadece bu aralar

Ben de 2 haftadır öyleyim. Cuma yedikçe yiyorum tüm hafta onu eritmekle geçiyor zaten
İnşaat devam ediyo ufak tefek. Bitince temizlik, ev yerleştirme, eşyaların gelmesi, kendi eşyalarımın yerleşmesi derken çok daha
bir de şu korona yüzünden nikahın nerede olduğu belirsiz bu beni çok yıprattı, belirsizlik sıkıntıdan sürekli yiyen biriydim onu yapmıyorum bari iyi ki

Doğru kayınvalide 108 kg halinide biliyor değiil mi siz küçüklükten beri arkadaş olunca :)
Onada o yüzden zayıf geliyorsun haklısın 20 kilo az değil ama bunu yapan dahaa iyisinide yapar 70 Ler sende güzel olacak

Evet o halimi bildiği için şu an ailedeki herkese tığ gibi geliyorum 3 ay öncesine kadar bile 101 mi neydim
77 kiloydum 2 sene önce garip ama şişman görünmüyodum ben. O hallerimi özledim. Olacak inşallah şurda nikaha da bir şey kalmadı zaten

Bakınız evlenince kilo alanlarda beeen . Canım @whitetea ben evlenince balayı + dogum kontrol hapı+ yeni ev ve hayat düzeni acayip kilo aldırıyor dikkat et :)

Boyun kaç canım ?

Kişisel gelişim konuşmaları yapan insanları izleyince bayılasım geliyo ya niyeyse bana gazlama gibi geliyo pek bende işe yaramıyo kitaplarını bile okuyamam hadi oldu ki okudum diyelim bitirebildim yani, bittikten sonra uçar gider

Ayy bende 2 sene evveldi galiba yurtdışına tatile gitmiştim suya hasret kaldım mavi kapak yeşil kapak falan ayrımı vardı sularında ben bi defa gidip sodalıda almıştım içemedim

Çok yorucu oluyor öyle ya tüm hafta enerji ona gidiyor
2 haftada bir ödül vermek bence daha güzel yada işte ölçüyü kaçırmamak
Kesinlikle öyle kaptanım ben de tamamen haftasonu kaçamaklarını halletmiş değilim ama bünyem artık diyete mi alıştı yoksa başka bişey mi oldu şükür ki izinden geldiğimden beri hatta şu 2 haftadır kendimi daha iyi hissediyorum. Normalde 2. Doğumdan sonra 75 falandı sanırım ama hızlı kilo vermiştim ne zaman emizrmeyi bıraktım hoop 15 kilo geldi
Ben de denicem şu meshur tabatayı 3 tane yapınca zayıflıyomuyuz
Yaa ben de merak ettim ve denedim bugün. Hergün 1 sefer olsa da bunu deneyip 1 hafta da farkı görmek isterim

İnşaAllah gider kaptanım
Bide sanırm ben son 2 gün asılıyorm az besleniyorum ya cumadan yediğim direk etki ediyor
Çünkü ertesi 2 gün detoks yapmış gibi oluyorum
Tamam tamam ondan böyle oluyorum ben çözdüm olayı
Relax

Bakınız evlenince kilo alanlarda beeen . Canım @whitetea ben evlenince balayı + dogum kontrol hapı+ yeni ev ve hayat düzeni acayip kilo aldırıyor dikkat et :)
Evet her evlenenden duydum aynısını. 89 la evlensem ilerisini düşünemiyorum. En azından 70 lerde olmam lazım benim

Olur canim dikkat et 70leri gorursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…