- 11 Şubat 2021
- 1.484
- 5.651
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #401.661
Yapmadım daha kaptancım daha doğrusu hafta sonu yakınımda eczane yok pazartesi okul çıkışı alacağım :)
Tmm canımYapmadım daha kaptancım daha doğrusu hafta sonu yakınımda eczane yok pazartesi okul çıkışı alacağım :)
Ben de denicem şu meshur tabatayıEvvett kizlar tabata zamanii. Kim istemez gunde sadece 8 dakikayla duz bir karina ve selulitsiz bacaklara sahip olmayii.... (ben, beeen)
E haydi baslayalimo zaman.
@Suskunhanim yine planim ard arda 3 tane hadi bakalim kim gececek
Eskiden 108 kiloyu görmüştüm ya. Şu an nerdeyse 20 kilo az olduğum için zayıf geliyorum. Tabii ki değilim ama alışkanlık işte anlamışsınızdırRahatlama olmasın canım beni bir ablan olarak gör her ne kadar kayınvaliden kilo konusunda ye ye diye sana baskı yapıyormuş zayıf olduğunu söylüyormuş vs ama işin doğrusu bu değil yinede ince düşünceli olması güzel şanslısın94 kiloda rahatlamayalım daha gidecek yolumuz var
Evlilik sonrası korunma yöntemleri,yeni evliliğin verdiği gezme tozma dışarıda fazla yeme vs çok olunca zaten her yeni evli kızcağız kilo alıyor
O yüzden bunları düşün sımsıkı sarıl hedefine
Ben de 2 haftadır öyleyim. Cuma yedikçe yiyorum tüm hafta onu eritmekle geçiyor zatenKolay gelsin canım daha işi çok mu evin.
İnşaat olayı zor oluyor tabi.
Bak canım bende ilk zamanlar senin gibi cumaları özellikle abanıyordum ve pazartesi Artılar dan artı beğeniyordum.
2 günde gelen fazlalıkları için haftaiçi daha çok çalışmamız gerekiyor
Doğru kayınvalide 108 kg halinide biliyor değiil mi siz küçüklükten beri arkadaş olunca :)Eskiden 108 kiloyu görmüştüm ya. Şu an nerdeyse 20 kilo az olduğum için zayıf geliyorum. Tabii ki değilim ama alışkanlık işte anlamışsınızdır
valla bi 10 kilo verip 70 lere bi insem en azından kendimi obez hissetmicem artık. Bırakmıyorum tabii ki ama sürekli dışarda yemek yenince zorlanıyorum sadece bu aralar
Şişman ve pişman olsun o zamanZor valla misafir ağırlamak he diyetteysen
Guzel kuzum şişman ve öfkeli de komik
Evet o halimi bildiği için şu an ailedeki herkese tığ gibi geliyorumDoğru kayınvalide 108 kg halinide biliyor değiil mi siz küçüklükten beri arkadaş olunca :)
Onada o yüzden zayıf geliyorsun haklısın 20 kilo az değil ama bunu yapan dahaa iyisinide yapar 70 Ler sende güzel olacak
Bakınız evlenince kilo alanlarda beeen . Canım @whitetea ben evlenince balayı + dogum kontrol hapı+ yeni ev ve hayat düzeni acayip kilo aldırıyor dikkat et :)Rahatlama olmasın canım beni bir ablan olarak gör her ne kadar kayınvaliden kilo konusunda ye ye diye sana baskı yapıyormuş zayıf olduğunu söylüyormuş vs ama işin doğrusu bu değil yinede ince düşünceli olması güzel şanslısın94 kiloda rahatlamayalım daha gidecek yolumuz var
Evlilik sonrası korunma yöntemleri,yeni evliliğin verdiği gezme tozma dışarıda fazla yeme vs çok olunca zaten her yeni evli kızcağız kilo alıyor
O yüzden bunları düşün sımsıkı sarıl hedefine
Boyun kaç canım ?Evet o halimi bildiği için şu an ailedeki herkese tığ gibi geliyorum3 ay öncesine kadar bile 101 mi neydim
77 kiloydum 2 sene önce garip ama şişman görünmüyodum ben. O hallerimi özledim. Olacak inşallah şurda nikaha da bir şey kalmadı zaten
@balpamuk
muhursuzpusula @SanSebastianCheesecake @yarimuhendis Mathildablue
Pamukçuk sana Sinan canandan bahsetmiştim,irade nasıl güçlendirilir diye girersen o da çıkar ama bunu izle özellikle e mi?
Özgür ve fit kızlar hafta sonu diye rehavete kapılan olduysa diye sizi de etiketledim hadi spora yuklenelim bugün biraz
Hayırr oranın suyunu çeşmeden kesinlikle içemezsin ve Sodalı suları var onu içiyorlar niewoda mı nedemek zorundasın su isterken biz birkez demedik alırken bize gazlı su vermişlerdi birde bir koli aldık içemedik attık
Kesinlikle öyle kaptanım ben de tamamen haftasonu kaçamaklarını halletmiş değilim ama bünyem artık diyete mi alıştı yoksa başka bişey mi oldu şükür ki izinden geldiğimden beri hatta şu 2 haftadır kendimi daha iyi hissediyorum. Normalde 2. Doğumdan sonra 75 falandı sanırım ama hızlı kilo vermiştim ne zaman emizrmeyi bıraktım hoop 15 kilo geldiÇok yorucu oluyor öyle ya tüm hafta enerji ona gidiyor
2 haftada bir ödül vermek bence daha güzel yada işte ölçüyü kaçırmamak
Yaa ben de merak ettim ve denedim bugün. Hergün 1 sefer olsa da bunu deneyip 1 hafta da farkı görmek isterimBen de denicem şu meshur tabatayı3 tane yapınca zayıflıyomuyuz
İnşaAllah gider kaptanımÖdem o
Begonya2 yaa mıncırmak istiyorum seni kendine eziyetin nedir böyle dün yattığımda 3 e geliyordu ne kadar az uyudun farkında mısın birde senin bünyem bizim gibi olmaz emzirdiğin için göğsün süt dolar / dolmaz aradaki farka yansır basküle yapma kuzum cuma günü yine boşa dert etmişiiz diyeceğiz ama bu hafta dikkatli gidelim pişmanlık olmasın lütfen
1.66 bildiğim kadarıylaBoyun kaç canım ?
Evet her evlenenden duydum aynısını. 89 la evlensem ilerisini düşünemiyorum. En azından 70 lerde olmam lazım benimBakınız evlenince kilo alanlarda beeen . Canım @whitetea ben evlenince balayı + dogum kontrol hapı+ yeni ev ve hayat düzeni acayip kilo aldırıyor dikkat et :)
Insallah ortimVücudu şaşırtmakta iyş olur canım dene bakalım inşallah istediğin sonucu alırsın
Aynen oyle inan canim 3. Gunum ve gozle gorulur bir fark varBen de denicem şu meshur tabatayı3 tane yapınca zayıflıyomuyuz
iyiymiş canım ve bu boyla bence 66-68 civarına inersen çok güzel olursun ❤ bak bir arkadaď burda 40kilo vermiş sende verirsin ve 20si zaten gitmiş bile1.66 bildiğim kadarıyla
Olur canim dikkat et 70leri gorursunEvet o halimi bildiği için şu an ailedeki herkese tığ gibi geliyorum3 ay öncesine kadar bile 101 mi neydim
77 kiloydum 2 sene önce garip ama şişman görünmüyodum ben. O hallerimi özledim. Olacak inşallah şurda nikaha da bir şey kalmadı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?