- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #401.681
Unutmamissin canimHayırr oranın suyunu çeşmeden kesinlikle içemezsin ve Sodalı suları var onu içiyorlar niewoda mı nedemek zorundasın su isterken biz birkez demedik alırken bize gazlı su vermişlerdi birde bir koli aldık içemedik attık
spor yapamamışsın ama hareketsiz değilsin en azından tahin pekmez öyle gider diyelimdeeee sabahta reçel varCumartesi menüsü
Filitre kahve
2 h yumurta, yarım krep, 2 yk turunç reçeli, 2 ceviz
Ara türk kahvesi, kuru incir, pestil, badem
Akşam(6.30 gibi)
1 tabak taze fasulye,bir kase yoğurt,bir tabak salata
8 gibi tatlı krizim başladı, çay içtim, dolandım ama kar etmedi, kahvaltıda yemedigim tahin pekmezi kasıkladım1-2 yk.
Spor yapamadım,misafirim geç gitti( 7.30 gibi) sonra komşu geldi geç kalkti.Bogazim ağrıyordu yorgunluktanuyumuşum çocuklarla.Sabah da kalkamadım
Su 2 lt kadar, adım da 8000 falandi
Mehfam
Cherry Mom @yarimuhendis Hedef60kgolmak @Mathildablue muhursuzpusula
canım niye bu kadar geriliyorsun ki, hergün menünü de yazıyorsun, bir defter tut kendine olmadı ve kalorileri de say,sporunu suyunu yaz ,bence haftalık toplamı benzer oluyordurİnşaAllah gider kaptanım
Bide sanırm ben son 2 gün asılıyorm az besleniyorum ya cumadan yediğim direk etki ediyor
Çünkü ertesi 2 gün detoks yapmış gibi oluyorum
Tamam tamam ondan böyle oluyorum ben çözdüm olayı
Relax
ilginçmiş yaUnutmamissin canimoyle niegazowana yani gazsiz su demek lazim ki normal su gelsin degilse mineralli gazli su geliyor.
Son 3 gundur gunluk kalorimi yiyip sporu yapip gunu kapatiyorum. Merakla bekliyorum yarin baskul ne gostecekcanım niye bu kadar geriliyorsun ki, hergün menünü de yazıyorsun, bir defter tut kendine olmadı ve kalorileri de say,sporunu suyunu yaz ,bence haftalık toplamı benzer oluyordur
Amagazli su da kotu degil yani bizim soda kadar cok gazli degil.ilginçmiş ya
harikasın canım erken de kapatıyosun artıkSon 3 gundur gunluk kalorimi yiyip sporu yapip gunu kapatiyorum. Merakla bekliyorum yarin baskul ne gostecek
aslında o da faydalıdırAmagazli su da kotu degil yani bizim soda kadar cok gazli degil.
Insallah boyle kilo verebilirim canim. Aksam papatya cati rezene filan iciyorum. Alistim gibi.harikasın canım erken de kapatıyosun artık
aynen ben sormuştum 1 ay dolunca hatırlataym diyeBu hafta cumaya kadar tabataya devsm, sonra vucut olculerimi alacagim yine. Onceki birkac hafta da spor acisindan iyiydi, incelme var gibi bakalim. En son 8 martta bakmisim olculerime.
cnm sütü arttırıyo mu dedikleri gibi :)Insallah boyle kilo verebilirim canim. Aksam papatya cati rezene filan iciyorum. Alistim gibi.
Kalsiyum, magnez var iclerindegenelde. Tabi yuksek oranda degilaslında o da faydalıdırmineral değerleri nasıl cnm
Arka arkaya miEvvett kizlar tabata zamanii. Kim istemez gunde sadece 8 dakikayla duz bir karina ve selulitsiz bacaklara sahip olmayii.... (ben, beeen)
E haydi baslayalimo zaman.
S Suskunhanim yine planim ard arda 3 tane hadi bakalim kim gececek
Kitapları ben de sevmem ama belli noktalarda farkındalık kazandıran konuşmalara da hiç hayır dememKişisel gelişim konuşmaları yapan insanları izleyince bayılasım geliyo yaniyeyse bana gazlama gibi geliyo pek bende işe yaramıyo kitaplarını bile okuyamam hadi oldu ki okudum diyelim bitirebildim yani, bittikten sonra uçar gider
Ayy bende 2 sene evveldi galiba yurtdışına tatile gitmiştim suya hasret kaldımmavi kapak yeşil kapak falan ayrımı vardı sularında ben bi defa gidip sodalıda almıştım içemedim
Hanım haniiimmmspor yapamamışsın ama hareketsiz değilsin en azından tahin pekmez öyle gider diyelimdeeee sabahta reçel varCherry Mom kaptanımın yeni kuralına göre cezalısın
Tmm o zaman bekleyeyim 8 nisaniaynen ben sormuştum 1 ay dolunca hatırlataym diyee 8 nisan olsun o zaman :)
21 mart pazar
1 bardak limonlu su
1 bardak yeşil çay
Yumurta salatası
Sebze
Labne
Ara
1 kase yoğurt elma tarçın ceviz
Badem
Akşam
Karnıbahar yoğurt lu
Yeşilçaylı soda
Spor olarakve ev işi Cherry Mom başka kimi etiketlemem lazım
Sagol canim. Ben gunu kapattim hem yeme hem spor bittiArka arkaya miben aralıklı iken nefesim kesiliii sabah yaptım canım,birazdan yaparım inşallah yine sana kolay gelsin
Kitapları ben de sevmem ama belli noktalarda farkındalık kazandıran konuşmalara da hiç hayır demem
Hanım haniiimmmdün pertim çıkmıştı ama bugün sabah 8 dk tabata, 20 dk zumba 10 dk bolgeselim var ve kahvaltıyı teeeee 13.30 gibi yaptım,yani pekmez falan kalmamıştır yine de merak ediyorum yarın tartıyı
Maşallah canım, evet sakat bırakıyor sonunda vallaSagol canim. Ben gunu kapattim hem yeme hem spor bittiama ben baska spor yapmiyorum gerci 3 taneden sonra adeta emekleyerek dusa gidiyorum
Bilmiyorum ki canim. Sukurler olsun ben cok su ictigimden galiba sut sorunu yasamadim hic. Sadece bebis ameliyat olunca hastanede asiri uykusuz kaldigimda sutum azalmisti o kadar. Onu da surekli sagarak arttirdim.cnm sütü arttırıyo mu dedikleri gibi :)
Maşallah canım, evet sakat bırakıyor sonunda valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?