Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Unutmamissin canim oyle niegazowana yani gazsiz su demek lazim ki normal su gelsin degilse mineralli gazli su geliyor.

spor yapamamışsın ama hareketsiz değilsin en azından tahin pekmez öyle gider diyelimdeeee sabahta reçel var Cherry Mom kaptanımın yeni kuralına göre cezalısın

canım niye bu kadar geriliyorsun ki, hergün menünü de yazıyorsun, bir defter tut kendine olmadı ve kalorileri de say,sporunu suyunu yaz ,bence haftalık toplamı benzer oluyordur

canım niye bu kadar geriliyorsun ki, hergün menünü de yazıyorsun, bir defter tut kendine olmadı ve kalorileri de say,sporunu suyunu yaz ,bence haftalık toplamı benzer oluyordur
Son 3 gundur gunluk kalorimi yiyip sporu yapip gunu kapatiyorum. Merakla bekliyorum yarin baskul ne gostecek

Evvett kizlar tabata zamanii. Kim istemez gunde sadece 8 dakikayla duz bir karina ve selulitsiz bacaklara sahip olmayii.... (ben, beeen)
E haydi baslayalimo zaman.
S Suskunhanim yine planim ard arda 3 tane hadi bakalim kim gececek
Arka arkaya mi ben aralıklı iken nefesim kesiliii sabah yaptım canım,birazdan yaparım inşallah yinesana kolay gelsin
Kitapları ben de sevmem ama belli noktalarda farkındalık kazandıran konuşmalara da hiç hayır demem
spor yapamamışsın ama hareketsiz değilsin en azından tahin pekmez öyle gider diyelimdeeee sabahta reçel var Cherry Mom kaptanımın yeni kuralına göre cezalısın
Hanım haniiimmm dün pertim çıkmıştı ama bugün sabah 8 dk tabata, 20 dk zumba 10 dk bolgeselim var ve kahvaltıyı teeeee 13.30 gibi yaptım,yani pekmez falan kalmamıştıryine de merak ediyorum yarın tartıyı

Mehfam canım o da bizim eski Reyyan yani nick değiştirdi sadece :)
Menüde sporda harika tebrik ederim

Sagol canim. Ben gunu kapattim hem yeme hem spor bitti ama ben baska spor yapmiyorum gerci 3 taneden sonra adeta emekleyerek dusa gidiyorum

cnm sütü arttırıyo mu dedikleri gibi :)
Bilmiyorum ki canim. Sukurler olsun ben cok su ictigimden galiba sut sorunu yasamadim hic. Sadece bebis ameliyat olunca hastanede asiri uykusuz kaldigimda sutum azalmisti o kadar. Onu da surekli sagarak arttirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…