Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hey masallah canim sporlarina

Uyanır uyanmaz aç karnına 500ml su

Kahvaltı tabağım yanın da 1dilim tambuğday ve kekik çayı ile
:

Öğlen : 1kupa sütlü kahve yanına 3ceviz ,1incir

Akşam: bir parça tavuk ızgara , az yeşillik ve
Bir porsiyon brokoli salatası.

Toplam 2.5 litre su içtim ❤

Sporalar
30dakika tempolu dans
1 saat kondisyon bisikleti
300 tane göğüs ve kol dambıl ile
Dambıl ile sguat (saymayı unuttumuşum)

İlk güne çok güzel başladım sanırım.

Afiyet olsun kuzum gunu guzel kapatmissin

Deniz ve Kum 2 yıl önceki geçmişimi nereden buluyorlar demişsin ya yarışma başından itibaren sonuç listelerini aratıyoruz buradan herkes var burada 2008 den beri

Thread 'Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri' Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri

9.Takım ***50. ETAP *** ETAP İKİNCİSİ
SıCaK BrOwNi(59.1)/(58.4)/(0.7)/(1.18%) (Eski nick EDA01)

Allah'ım 58 kg sin burada

Etap sayısı nasıl 50.etap şimdi 719.etap geliyor eda burada

Son düzenleme:
Tamam canim artik grupta psikolojik fizyolojik bizi rahatsiz eden tum kilolardan beraberce kurtulacagiz insallah
Ben de boşandım yillar once seni anliyorum insallah toparlarsin en kisa zamanda hayatta bizden degerli kimse yok

işte bunu görsen korkmazsın kuşum, haa dersin geçen hafta da 2 gün güzel yemişim ama 1 kilo vermişim, ondan önceki hafta da şöyle yemişim yine vermişim
gibi

Ay o değilde ben sanki sizide sıkıyorum gibi hissediyorum gülüp geçiyosunz demi, yoksa üff başladı yine mi diyosunz

Waaw 50. Etap. Gercekten yarismanin baslari ve 58 kilo superr.

Olsuunn dün 2 cıs var kaptan ne dedi cuma cumartesi ve pazar sabahtan bi tane seçeceksiniz ve bi kere dedi öyleeeeeee her gün yada 1den fazla yapın demedim diyo

Şaka bi yana zaten kendi cezanı kesip sporunu yapmışsın bile

Bayağı iyi kuzum helal
ama menü ve spor listesine de yazdın di mi,esas oraya yazıyoruz canım, yorumlamak istersen de alıntı yapıp burda yorumluyoruz

Tamam canim artik grupta psikolojik fizyolojik bizi rahatsiz eden tum kilolardan beraberce kurtulacagiz insallah
Ben de boşandım yillar once seni anliyorum insallah toparlarsin en kisa zamanda hayatta bizden degerli kimse yok
Kesinlikle öyle çok haklısın canım desteğin için teşekkür ederim. inşlh. ❤

Bayağı iyi kuzum helal
ama menü ve spor listesine de yazdın di mi,esas oraya yazıyoruz canım, yorumlamak istersen de alıntı yapıp burda yorumluyoruz
Teşekkür ederim yok yanlış yere yazmıs ben yaaaaa hemen oraya yazayım şimdi.

Canım Yulaflı tostu sevdim ben. 2 kaşık yulaf kullanınca 1 dilim ekmekle tost yapmış gibi oluyorsun. Kar kardır
Hoş geldin canım aramıza. Hayatındaki her şey için yeni bir başlangıç olsun inşallah.
Kuzu ben de bilgisayar başındaydım bütün gün. Çalıştım biraz. Hala çalışıyorum
Neyseki sporumu sabah yapmıştım. Üşenmezsem gece minik bir koşu yaparım. Bitti mi temizliğin

Hoşbuldum canım çok teşekkür ederim.
Amin inşallah yep yeni bir sayfa açıyorum. ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…