- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #401.701
Hey masallah canim sporlarinaArka arkaya miben aralıklı iken nefesim kesiliii sabah yaptım canım,birazdan yaparım inşallah yine sana kolay gelsin
Kitapları ben de sevmem ama belli noktalarda farkındalık kazandıran konuşmalara da hiç hayır demem
Hanım haniiimmmdün pertim çıkmıştı ama bugün sabah 8 dk tabata, 20 dk zumba 10 dk bolgeselim var ve kahvaltıyı teeeee 13.30 gibi yaptım,yani pekmez falan kalmamıştır yine de merak ediyorum yarın tartıyı
canım burcun ne,sana sormamışımMaşallah canım, evet sakat bırakıyor sonunda valla
Afiyet olsun kuzum gunu guzel kapatmissinKahvaltı
2 haşlanmış yumurta
4 zeytin
Domates yeşil biber salatalık
Maydanoz semizotu
1,5 dilim ekmek
Ara
1 fincan türk kahvesi
Ara
1 fincan nescafe
Çağla
1 dilim ekmek
Akşam
1 kase yoğurt semizotlu
Ara
Çay soda
Su 3 lt
Spor 30 dk tempolu yürüş
Ya ne bilim birden geliyo ya gitmicek gibi hisse kapılıyorumcanım niye bu kadar geriliyorsun ki, hergün menünü de yazıyorsun, bir defter tut kendine olmadı ve kalorileri de say,sporunu suyunu yaz ,bence haftalık toplamı benzer oluyordur
işte bunu görsen korkmazsın kuşumYa ne bilim birden geliyo ya gitmicek gibi hisse kapılıyorum
Tamam canim artik grupta psikolojik fizyolojik bizi rahatsiz eden tum kilolardan beraberce kurtulacagiz insallahEvet haklısınız ve orda yanlış anlaşılma derken aslında evet yanlış anlaşılma değil benim kendimi yanlış tanıtmam oldu. Ön yargı derken tek bu msj dan gübenilir olup olmadığımı düşünmemesini yani benim grup için uyumu , sorumluluk sahibi olduğumu, hırslı ve takım uyumuna önem veren takda iyi bir üye olabileceğimi malesef sırf bu yüzden bilemeyip , düşünmemesini istememesi için belirttim yani yoksa burda ki hata tabi ki benim zaten onu o grupda da yazıp ve bundan mahçup histetdiğim için orada kalmak istemeyen de bendim ve bunu kendi kendime açıklama isteği hissedip belirtende bendim . Zaten orda ki ankette de burda ki ankette de ve tanışma msjlarimda da tüm bilgilerim direk olarak aynıdır tek bir farklı yazdğm bir şey yok yani net bir insanım aslında ama kendimi farklı tanıasına neden olamama üzüldümhesap daha 2günlük bir hesap canım yani başka nice yok başka hesap zaten yok tek amacım pandami +boşanma sürecimde aldığım ve kendime bide bunun üzüntüsünü eklediğim şu 15 kiloyu biran önce uyumlu ve mutlu olacağım kişiler ile beraber verip psikolojimi artık daha iyi duruma getirmek.
işte bunu görsen korkmazsın kuşum, haa dersin geçen hafta da 2 gün güzel yemişim ama 1 kilo vermişim, ondan önceki hafta da şöyle yemişim yine vermişim
gibi
Waaw 50. Etap. Gercekten yarismanin baslari ve 58 kilo superr.Deniz ve Kum 2 yıl önceki geçmişimi nereden buluyorlar demişsin ya yarışma başından itibaren sonuç listelerini aratıyoruz buradan herkes var burada 2008 den beri
Thread 'Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri' Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
9.Takım ***50. ETAP *** ETAP İKİNCİSİ
SıCaK BrOwNi(59.1)/(58.4)/(0.7)/(1.18%) (Eski nick EDA01)
Allah'ım 58 kg sin burada
Etap sayısı nasıl 50.etapşimdi 719.etap geliyor eda burada
Arka arkaya miben aralıklı iken nefesim kesiliii sabah yaptım canım,birazdan yaparım inşallah yine sana kolay gelsin
Kitapları ben de sevmem ama belli noktalarda farkındalık kazandıran konuşmalara da hiç hayır demem
Hanım haniiimmmdün pertim çıkmıştı ama bugün sabah 8 dk tabata, 20 dk zumba 10 dk bolgeselim var ve kahvaltıyı teeeee 13.30 gibi yaptım,yani pekmez falan kalmamıştır yine de merak ediyorum yarın tartıyı
Eda demirbaş dedim ya ondanWaaw 50. Etap. Gercekten yarismanin baslari ve 58 kilo superr.
yok canım sıkmıyorsun ama üzülüyorum bazenAy o değilde ben sanki sizide sıkıyorum gibi hissediyorumgülüp geçiyosunz demi, yoksa üff başladı yine mi diyosunz
Bayağı iyi kuzum helalUyanır uyanmaz aç karnına 500ml su
Kahvaltı tabağım yanın da 1dilim tambuğday ve kekik çayı ile
:Eki Görüntüle 2806320
Öğlen : 1kupa sütlü kahve yanına 3ceviz ,1incir
Akşam: bir parça tavuk ızgara , az yeşillik ve
Bir porsiyon brokoli salatası.
Toplam 2.5 litre su içtim ❤
Sporalar
30dakika tempolu dans
1 saat kondisyon bisikleti
300 tane göğüs ve kol dambıl ile
Dambıl ile sguat (saymayı unuttumuşum)
İlk güne çok güzel başladım sanırım.
Kesinlikle öyle çok haklısın canımTamam canim artik grupta psikolojik fizyolojik bizi rahatsiz eden tum kilolardan beraberce kurtulacagiz insallah
Ben de boşandım yillar once seni anliyorum insallah toparlarsin en kisa zamanda hayatta bizden degerli kimse yok
Teşekkür ederimBayağı iyi kuzum helal
ama menü ve spor listesine de yazdın di mi,esas oraya yazıyoruz canım, yorumlamak istersen de alıntı yapıp burda yorumluyoruz
Gercekten demirbasmisEda demirbaş dedim ya ondan
Canım Yulaflı tostu sevdim ben. 2 kaşık yulaf kullanınca 1 dilim ekmekle tost yapmış gibi oluyorsun. Kar kardırMenün gayet güzel canım şu yulaflı tostu merak ediyorum metrede gördüm bir ara deneyeceğim
Menüde sporda çok iyi canım
Bende yavaştan bölgesel çalışmaya başlasam iyi olacak göbek çok bende
Bana da az geldi yediklerin ama daha önceden dikkat etmediğim için bilmiyorum canım hep mi böyle besleniyorsun
Spor çok iyi zumba da hangi videoyu yapıyorsun
Bizimle paylaşırmışım canım
Hoş geldin canım aramıza. Hayatındaki her şey için yeni bir başlangıç olsun inşallah.inşl şu 7yi benimseyemedimhala tartıya herçiktiğım da 64 - 65 vs. Diye okuyorum tartıyı sonra aaaaa 60değil ki o 70diyorum düşün yani gördüğümü bile beyin kabul edemedi 70i gorüyor olmayı canim giç de benimsemeyeyim zaten hemen 69 u görüp 7li haneden acil kurtulmak istiyorum bir kaç haftada 69-68 lerde olma hedefim var. Bir de kazen e özel den msj attım ama henüz dönüş yapmadı eski hasabım için görünce yardımcı olacaktır. Düzenli menü ve spor da paylaşacağım
Kuzu ben de bilgisayar başındaydım bütün gün. Çalıştım biraz. Hala çalışıyorum
Hoşbuldum canım çok teşekkür ederim.Canım Yulaflı tostu sevdim ben. 2 kaşık yulaf kullanınca 1 dilim ekmekle tost yapmış gibi oluyorsun. Kar kardır
Hoş geldin canım aramıza. Hayatındaki her şey için yeni bir başlangıç olsun inşallah.
Kuzu ben de bilgisayar başındaydım bütün gün. Çalıştım biraz. Hala çalışıyorum
Neyseki sporumu sabah yapmıştım. Üşenmezsem gece minik bir koşu yaparım. Bitti mi temizliğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?