Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben bugun biraz dagittim yeme isini diyete ara vermis gibiydim sabahki tartida gordugum rakamda beni cok demorolize etti sanirim yarın isvec diyetine basliyorum 6 gun yapicam eger baktim alisirsam 13 gune tamamlicam bi soklamak lazim sanirim bünyeyi cunku 1 haftadir 71.2 nin altina inemedim ustune hafta sonuda koydum artilari yarin bildirim yapmasam ve size isvece baslarken ve sonundaki kilomu solesem olurmu kaptanim
Cherry Mom

Aralikli oruc benim de nihai hedefim ama 17 de fln yapabilirim son ogunu ancak.

Vay be, benim de mazi gözümde canlandı, bir zamanlar 61 fln dim ben de.
Aralıklı oruç bende önceden ara ara çok yaptım ve hep çok iyi sonuç aldım. Şimdi de ona başladım canım ama if de yani aralıklı oruç da saat şartı yok 17 yada 18 de bitirmek zorunda değilsin yani . Heleki geç yatan biri isen , isterden 22de de bitirebilirsin . Bir fark yok . Öyle bir kural yok. Bu diyette önemli yemeği bitirme saati değildir . Önemli olan açlık saatidir ! Yani en az 16saat aç kalmalısın ! Genelde 16/8 uygulanır bunun açılımı 16saat aç kalmak 8 saat de tok yani o 8 saatlik aralıkda diyetini uygulayıp yeme sürecini tamamlamış olmakdır. Yani sen istersen akşam 22de bile günü kapatırsın ama bunu yaparsan 16saat sonra yani öğlen 14den önce kahvaltını yapamazsın demek oluyor bu. İster geç kahvaltı yap istersen de erken kahtı ve erken kapatma yap sana kalmış 8 saat yemek 16saat aç kalacak şekil istediğin saat dilimini seçmekte özgürsün.
Sabah 09 kahvaltı - akşam 17:00 kapanış
Sabah 10 - akşam 18:00
sabah 11 - akşam 19:00
Sabah 12 - akşam 20:00
Sabah 13:00 akşam 21:00 de kapanış gibi...

Bu aralıkta ki süreçte öğlen ,ara öğün vs. Diyet seçenekleri hepsi size kalmış ve isterse açlık saati 16nın üstüne de çıkarabilirsin daha etkilidir.

Kotu olmus canim arti gormene uzuldum. Umarim isvec diyeti ise yarar ve sonnda 60lari gorursun

Ben de once 17 ile basladim sonradan dusurdum yeme saatini ve aclik saatini arttirdim, umarim ise yarar.
Ben yaptığım dönem açlık saatini 20 saate kadar çıkardığım oluyordu canım . çok etkili. İyiki başlamışsın. Kilomuzda aynı zaten beraber if ile veririz. Cuma ya hedefimiz 73 Olsun.

Ben aclik saatimi 17,18e cikartmaya calisiyorum bakalim insallah ise yarar. Ben erken yatip erken kalktigim icin erken yeyip bitirmek sonra sporumu yapmak benim icin daha uygun oluyor. Ve tabii gunu gec bitirenler icin aciklamanda cok haklisin canim. Sadece onerileni uyumadan 4 saat once yemeyi bitirmek.
Kilo vermede biraz zorkaniyorum umarim bu aralikli oruc ise yarar

Ben yaptığım dönem açlık saatini 20 saate kadar çıkardığım oluyordu canım . çok etkili. İyiki başlamışsın. Kilomuzda aynı zaten beraber if ile veririz. Cuma ya hedefimiz 73 Olsun.
Ayy canim insallah ya hedefim 73leri ucundan azicik da olsa gormek cumaya bakalim. Benim de hedefim en son 20 saate cikarmak acligi. Ama simdilik 17-18 oluyor. Insallah gorelim cumaya 73leri

Ilk basta saat 17de bitiriyirdum son gunlerde 15e cektim saati. Acikcasi cok da zorlamiyor Simdilik. Sadece gece emzirmeye kalktigimda cok ac hissediyorum, yiyecek hayali kuruyorum o kadar simfiden kahvaltiyi planladim mesela. Boyle yemek yeyince asiri haz veriyir hani saatlerce yasak sonra yoyorsun ya daha bi mutlu oluyor insan.

Masallah canim hem cok dikkatli yemissin hem de sporun harika

amadustan sonra geldim kendime. Zaten iyle terletiyorki sirilsiklam gidiyorum banyoya
Evet ya alnından şıp şıp ediyo benim de maşallah maşallah sana
Afiyet olsun
Ben de tost yemek istiyordum bu hafta ama misafirim olunca kaldı,haftaya artık
Afiyet olsun su ton balığına bı ben alışamadım
Gözleme sabah olsaymis daha iyiymiş aslında

Ayy canim insallah ya hedefim 73leri ucundan azicik da olsa gormek cumaya bakalim. Benim de hedefim en son 20 saate cikarmak acligi. Ama simdilik 17-18 oluyor. Insallah gorelim cumaya 73leri
kesin görücez bence benim de ilk haftam olduğu için şuan bende ciddi ödem var ondan ilk 2 hafta benden ödem ile birlikte yüksek düşüş olur. Ondan bu hafta cumaya kadar benden 5günde 1kilodan fazla gider ve 73lerde olurum diye düşünüyorum.

Masallah canim hem cok dikkatli yemissin hem de sporun harika
Dün ipin ucunu kaçırıncabir de regl ödemi yine benden alıyor ancak iki gündür göbek için bölgesel yapıyorum ya biraz hafifledi gibi,bakalım yarın tartı da ne çıkacakkorkuyorum

Ben ona püsküüt diye alışkınım

Insallah canim

Masallah canim menun cok dengeli olmus. Sporun zaten super

Aramıza hoşgeldin, bu sitede 2 nci bir hesaptan nick alıp yazıışmaya başlayanları çok rahat tespit ediyorlar canım ve yasak diye biliyorum bir derdim var köşesinde o kişileri engelliyorlardı

Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…