- 29 Aralık 2018
- 1.734
- 5.963
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #401.721
Evet bende fark ettim öyle olmuş .
Kolay gelsin canim benim masallah sana herseyin ustesinden gelirsin senCanım Yulaflı tostu sevdim ben. 2 kaşık yulaf kullanınca 1 dilim ekmekle tost yapmış gibi oluyorsun. Kar kardır
Hoş geldin canım aramıza. Hayatındaki her şey için yeni bir başlangıç olsun inşallah.
Kuzu ben de bilgisayar başındaydım bütün gün. Çalıştım biraz. Hala çalışıyorum
Neyseki sporumu sabah yapmıştım. Üşenmezsem gece minik bir koşu yaparım. Bitti mi temizliğin
Ayy inşallah kuzum.Kolay gelsin canim benim masallah sana herseyin ustesinden gelirsin sen
Kuzu 3 saat temizlik yuruyus mod derken pilim bitti kimildayamiyorum
Aynen canim cok iyi olurAyy inşallah kuzum.Haftaya anneme kaçıp kendimi kapatmayı düşünüyorum onların üst kata. Az torunlarına baksınlar da ben de bitireyim şu bölümü
Ay temizlik üstüne yürüyüş çok yormuştur ama nasıl da iyi gelmiştir
Canım gayet güzel bir menü. Börek küçük olunca sıkıntı yok bence. Zaten o sporla yakmışsındır21 Mart
9.30
2 dilim beyaz peynir
1.5 wasa yesillik domates kapya biber
1 armut 6 cig findik
13.30
1 kase sut ile granola (fit yulafli bisey)
18.00
6 yk kisir yesillik
1 bardak ayran
1 minik peynirli börek (misafirlikte olunca)
Su 2 lt
Spor 11.200 adim
belmayne @Mehfam Cherry Mom Hedef60kgolmak
canım çok güzel temiz bir menü21.03.2021
1 bardak sirkeli su
Sabah 12:00
2 haşlanmış yumurta
1,5 kk peynir
4 çeri domates
1 salatalık
Maydanoz,nane
1 dilim ekmek
Ara
1 sade türk kahvesi
Akşam
1 kase çorba
Yarım tabak baharatlı tavuk
Salata
Ara
1 yeşil çay (birazdan içicem)
Su
2 lt
Spor bugünde yattım valla, hafta içi yoğunluğum ve hareketim artacağı için hafta sonu spor yapmadım.
Cherry Mom @Mehfam Hedef60kgolmak @Suskunhanim @yarimuhendis @Mathildablue
Canım belki ishal değildir bebeğin gerçi tecrübelisin bu ikinci çocuğun benim son bebeğimde de ben ishal olduğunu düşünüyordum Dr süt alerjisi olabilir dedi 1 ay kadar süt ürünü yemedim değişen bir şey olmadı sonra başka Dr gitti onda yok bir şey bu normal bir sürüm dediSessiz olsun yap da canim.hem tv acikken spor daha cabuk biter belkiBu grubun videolari cok iyi ve eglenceli
Oyle canim ya hele bebisin hastaligi cok fena.
SIkildim artik bir de onu yeme sunu yeme, yarin cocuk alerji uzmanina goturecegim kizimi. Yapsinlar test bulsunlar neye alerjisi var. hayir bir de o kadar gidayi kestim haftalarca hala ishal cocuk.
canım iyi doymuşsun21 mart
11.00
Yulaf yarım muzlu
14.30
1 elma 10 badem
16.30
Ton balıklı dürüm ve 2 çatal fırın makarna
Su : 2.5lt
Spor : 23 dk cardio = 115p
Cherry Mom @Mehfam Hedef60kgolmak @muhursuzpusula @Suskunhanim @Mathildablue
sağol kuzumÇok güzel menü olmuş .❤
canım afiyet olsun21 mart
Sabah : hindistan cevizi yağlı filtre kahve
Kahvaltı: sebzeli omlet, domates,salatalık
Ögle: 1 muz , 3 ceviz
Aksam: 1 ıspanaklı gözleme, az et sote
Aksam dan sonra: yesil cay
Su: 1,5 lt
Spor: 7000 adım
Hedef60kgolmak @Suskunhanim @muhursuzpusula @yarimuhendis Cherry Mom
Aralikli oruc benim de nihai hedefim ama 17 de fln yapabilirim son ogunu ancak.Son birkac gundur degisik bir tarz diyet deniyorum. Aralikli oruc tarzi. Sabahtan 14-15e kadar canimin istedigi ve listemde olan gidalardan kendimi cok sIkmadan cok da abartmadan yiyorum. Sonra sadece su veya bitki cayi. Ustune bir de tabata ekliyorum. Insallah ise yarar da yarin en kotu sabit gelirsem veya 100gr filan eksi olursam ise yariyordur. Kendimi baya iyi hissediyorum bu yeme tarziyla. Bakalim yarin baskulne diyecek
Vay be, benim de mazi gözümde canlandı, bir zamanlar 61 fln dim ben de.@karabiber01 2 yıl önceki geçmişimi nereden buluyorlar demişsin ya yarışma başından itibaren sonuç listelerini aratıyoruz buradan herkes var burada2008 den beri
Thread 'Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri' Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
9.Takım ***50. ETAP *** ETAP İKİNCİSİ
SıCaK BrOwNi(59.1)/(58.4)/(0.7)/(1.18%) (Eski nick EDA01)
Allah'ım 58 kg sin burada
Etap sayısı nasıl 50.etapşimdi 719.etap geliyor eda burada
Ben sanirim az yemeye alistim canim bi sknti olmadi ama sabhki rakam beni üzdu okadr az yemeye ve spor yapmama ragmen cok artıdaydimAynen canum iki uc lokmaydi zaten
Kuzum menun de sporun da harika biraz az geldi gözüme ama iyi hissediyosan aclik krizleri olmadiysa super
Canim cogunlukla az yemege alistimMenün gayet güzel canım şu yulaflı tostu merak ediyorum metrede gördüm bir ara deneyeceğim
Menüde sporda çok iyi canım
Bende yavaştan bölgesel çalışmaya başlasam iyi olacak göbek çok bende
Bana da az geldi yediklerin ama daha önceden dikkat etmediğim için bilmiyorum canım hep mi böyle besleniyorsun
Spor çok iyi zumba da hangi videoyu yapıyorsun
Bizimle paylaşırmışım canım
Bende lisyeyi grunce vay be dedim helal dedm kendime ben bile sasirdimEline sağlık canım tablo böyle özet gibi harika oldu yaa
Tüm haftayı firesiz geçirenhawar @ummhnisa Hedef60kgolmak azaydidem Namaria harikasınız kızlar
Supersin canim bende az biraz temizlik ve cocuklari banyo isleri yemek derken aksam oldu
Valla supersin yuruyusunude yapmissin bgun sanirim hpimiz yemk knusunda fire verdik
Cok guzel canim yorgunsan dinlen ama kendini iyi hissediyosan yaparsan senin yararina canim
Bizim de gastrolog olabilir sorun degil dedi. Ama iste cocuk doktoru sut alerjisine benziyor deyince kestim de senin de dedigin gibi bizde de bir farklilik yok. Bakalim alergelog ne diyecek, testi 3-4 ayin altindakilere yapmiyorkar bizimki tam limitte. Ama dedigin gibi kesin test sonucu 2 yasindan sonra cikiyor alerjide.Canım belki ishal değildir bebeğin gerçi tecrübelisin bu ikinci çocuğun benim son bebeğimde de ben ishal olduğunu düşünüyordum Dr süt alerjisi olabilir dedi 1 ay kadar süt ürünü yemedim değişen bir şey olmadı sonra başka Dr gitti onda yok bir şey bu normal bir sürüm dedi
yani demem oki alerji olmaya bilir
Bide 2 yaşından önce yapılan alerji testleri pek doğru olmuyormuş ama orada farklı bir uygulama varsa bilemem
Ben de once 17 ile basladim sonradan dusurdum yeme saatini ve aclik saatini arttirdim, umarim ise yarar.Aralikli oruc benim de nihai hedefim ama 17 de fln yapabilirim son ogunu ancak.
Vay be, benim de mazi gözümde canlandı, bir zamanlar 61 fln dim ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?