Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kolay gelsin canim benim masallah sana herseyin ustesinden gelirsin sen
Kuzu 3 saat temizlik yuruyus mod derken pilim bitti kimildayamiyorum

Kolay gelsin canim benim masallah sana herseyin ustesinden gelirsin sen
Kuzu 3 saat temizlik yuruyus mod derken pilim bitti kimildayamiyorum
Ayy inşallah kuzum. Haftaya anneme kaçıp kendimi kapatmayı düşünüyorum onların üst kata. Az torunlarına baksınlar da ben de bitireyim şu bölümü

Ay temizlik üstüne yürüyüş çok yormuştur ama nasıl da iyi gelmiştir

Aynen canim cok iyi olur
Yoruldum canim ama simdi dinlenicem is var yarin erken kalkicam menume seni etiketledim canim yeminlilerden
Cok opuyorum

Cherry Mom
ben 2yıl önce 60.6 ile mezun olmuşum .

Ozman ki nick im yellow girl idi 2019 da.
Sonrasında 2020 de de en faxla 62-63 arası gidip gelmiştim hep ve sen kalk 63den 58e inmeye karar ver 2020 de yeni nick fit blonde ile girmişm

63.6 ile girip hedef :58 demişim ozaman da sonrasında da 62.5 ile izne çıkmışım geri
Geçen yıl bugün kilo almış halim bile 13kilo daha zayıfmış...

Son düzenleme:
Canım gayet güzel bir menü. Börek küçük olunca sıkıntı yok bence. Zaten o sporla yakmışsındır

canım çok güzel temiz bir menü

Canım belki ishal değildir bebeğin gerçi tecrübelisin bu ikinci çocuğun benim son bebeğimde de ben ishal olduğunu düşünüyordum Dr süt alerjisi olabilir dedi 1 ay kadar süt ürünü yemedim değişen bir şey olmadı sonra başka Dr gitti onda yok bir şey bu normal bir sürüm dedi

yani demem oki alerji olmaya bilir
Bide 2 yaşından önce yapılan alerji testleri pek doğru olmuyormuş ama orada farklı bir uygulama varsa bilemem

Aralikli oruc benim de nihai hedefim ama 17 de fln yapabilirim son ogunu ancak.
Vay be, benim de mazi gözümde canlandı, bir zamanlar 61 fln dim ben de.

Kizlar naber, yoruldum bugün gezdik ettik eve gelince iş güç daha banyosu uykusu var bizim oğlanın, sonra da biraz bir seyler okurum.
Yeni gelen bütün arkadaşlar hosgeldiniz, ben de yeni sayilirim, insallah yaza kadar büyük yol katederiz burasi motivasyon anlamında çok iyi bir takım, yani ben burada da kilo veremezsem artık umudum yok. Hem dostluk, hem disiplin, hem ortilik hem rekabet var daha ne olsun

Aynen canum iki uc lokmaydi zaten
Kuzum menun de sporun da harika biraz az geldi gözüme ama iyi hissediyosan aclik krizleri olmadiysa super
Ben sanirim az yemeye alistim canim bi sknti olmadi ama sabhki rakam beni üzdu okadr az yemeye ve spor yapmama ragmen cok artıdaydim
Canim cogunlukla az yemege alistim zumbada videolari atarim canim senide etiketlerim
Eline sağlık canım tablo böyle özet gibi harika oldu yaa

Tüm haftayı firesiz geçiren hawar @ummhnisa Hedef60kgolmak azaydidem Namaria harikasınız kızlar
Bende lisyeyi grunce vay be dedim helal dedm kendime ben bile sasirdim
Yeminliler ben temizlige yeminliyim bugun belmayne azaydidem hawar 3 gibi de yürüyüşe cikcaz arkadaslarla cok opuyorum
Supersin canim bende az biraz temizlik ve cocuklari banyo isleri yemek derken aksam oldu
Valla supersin yuruyusunude yapmissin bgun sanirim hpimiz yemk knusunda fire verdik
Cok guzel canim yorgunsan dinlen ama kendini iyi hissediyosan yaparsan senin yararina canim

Bizim de gastrolog olabilir sorun degil dedi. Ama iste cocuk doktoru sut alerjisine benziyor deyince kestim de senin de dedigin gibi bizde de bir farklilik yok. Bakalim alergelog ne diyecek, testi 3-4 ayin altindakilere yapmiyorkar bizimki tam limitte. Ama dedigin gibi kesin test sonucu 2 yasindan sonra cikiyor alerjide.

Aralikli oruc benim de nihai hedefim ama 17 de fln yapabilirim son ogunu ancak.

Vay be, benim de mazi gözümde canlandı, bir zamanlar 61 fln dim ben de.
Ben de once 17 ile basladim sonradan dusurdum yeme saatini ve aclik saatini arttirdim, umarim ise yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…