- 17 Mayıs 2020
- 2.246
- 6.812
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #401.761
Bugün menüm
Sabah süzme peynirle tam buğday tost, konserve biber,söğüş,zeytin
ara türk kahvesi,züber bar
öğlen lahana yemeği,ayran
akşam tavuk sote, salata
3 lt su,bol yeşil çay
spor yok
Cherry Mom Mehfam muhursuzpusula @yarimuhendis S Suskunhanim Mathildablue
21 mart
11.00
Yulaf yarım muzlu
14.30
1 elma 10 badem
16.30
Ton balıklı dürüm ve 2 çatal fırın makarna
Su : 2.5lt
Spor : 23 dk cardio = 115p
Cherry Mom Mehfam Hedef60kgolmak muhursuzpusula S Suskunhanim Mathildablue
21 mart
Sabah : hindistan cevizi yağlı filtre kahve
Kahvaltı: sebzeli omlet, domates,salatalık
Ögle: 1 muz , 3 ceviz
Aksam: 1 ıspanaklı gözleme, az et sote
Aksam dan sonra: yesil cay
Su: 1,5 lt
Spor: 7000 adım
Hedef60kgolmak S Suskunhanim muhursuzpusula @yarimuhendis Cherry Mom
Pazar menüsü
Filitre kahve
Kahvaltı(1,5 gibi)
1 bardak süt, 1yk bal kaymak, yarım dilim tb ekmegi, 2 ceviz, 5 zeytin, 1kk peynir
Ara Filitre kahve
Akşam(5.5 gibi)
3 kepçe yoğurt çorbası(aşurelik bugdayla yapıyorum)
1 bitki çayı
2 lt su
Sabah 8dk tabata @DeryaOnDiet canım 2-0 ondesin
20 dk zumba 10 dk bölgesel(sabah tüm vucut)
Akşam da 100 bölgesel(göbek için bu)
8000 adım spor harici(zumbayla falan 10000i geçtim)
Cherry Mom Mehfam @yarimuhendis muhursuzpusula Hedef60kgolmak Mathildablue
+200 gr koyup söyleriz canımŞu menülerin şahaneliği diyorum başkada bişi demiyorum. Acaba biz pazartesi tartı gününde izin alsakda cumaya bomba mı patlatsakBirinci olacağımız çok açık belli bari yarın ilk sinyalini göstermesek miiii
Oooooo daha ilk ismim eda01, dur sayayım adanalı Eda yaptım sonra sıcak browni en son karabiber 01 kaldım başka hakkım kalmamış değiştirmek için herkez ben karabbir diye tanıyınca böyle kaldımA ben bakmıştım eda01 li birşey görmüştüm eski nickini yanlış mı hatırlıyorum
Herkesin GBT yi araştıra araştırraama sen bayaaa bu yarışmanın demirbaşısın canım
Evet canım bugün sporda yaptım sonundaMasallah canim menun cok dengeli olmus. Sporun zaten super
Aynı biz bizde trenle almanyaya gidiyoruz dediler orda su çok pahalı alında gidin, dedik alalım neyse aldık aldığımız hepsi Sodalı su hiç birini içemedik anlayacağın yine almanyada su almak zorunda kaldıkKişisel gelişim konuşmaları yapan insanları izleyince bayılasım geliyo yaniyeyse bana gazlama gibi geliyo pek bende işe yaramıyo kitaplarını bile okuyamam hadi oldu ki okudum diyelim bitirebildim yani, bittikten sonra uçar gider
Ayy bende 2 sene evveldi galiba yurtdışına tatile gitmiştim suya hasret kaldımmavi kapak yeşil kapak falan ayrımı vardı sularında ben bi defa gidip sodalıda almıştım içemedim
Ben de her gün yürüyüş yapıyorum normalde bugün sabah yaptım biraz ama o sayılmaz gün içinde yağmur izin vermedi bende evde bişey ler yaptım@belmayneNamaria @azaydidem @olvidos
Nasılsınız kızlar
Ben bu gün adımlarımı 10.000 tamamladım bebeği uyutuyorum şimdi eyer halim kalırsa biraz bölgesel spor yaparım ama bu gün zor gibi
Evet yaa en büyük sıkıntı suydu bence ya o kapak renklerini hala anlamadım hatırlamıyorum mavi ve yeşil haricinde pembede vardı galiba hangisi normal su çözememiştimAynı biz bizde trenle almanyaya gidiyoruz dediler orda su çok pahalı alında gidin, dedik alalım neyse aldık aldığımız hepsi Sodalı su hiç birini içemedik anlayacağın yine almanyada su almak zorunda kaldık
Ben de sınandım bugün annem hamurişi yaptık kıyısından döndüm şükürCanlar iyi aksamlar daha yeni eve geldim arkadaslarla yürüyüş yaptik ustune annesine gittik arkadasa tabi biseyler hazirlamis azcik azcik yedim
Yeminli bacilarim siz ne alemdesiniz @belmayne @azaydidemhawar @olvidos
Unutmamissin canimoyle niegazowana yani gazsiz su demek lazim ki normal su gelsin degilse mineralli gazli su geliyor
Tam onu dicektim lol kaç kez yazdım denedim bulamadım adını az önce gördüm her harf arasında boşluk varmışBenim ismimi etiketlemesi zor oluyor mu?
Evet canım sonradan hatırladım niegazonova dediğimiziUnutmamissin canimoyle niegazowana yani gazsiz su demek lazim ki normal su gelsin degilse mineralli gazli su geliyor.
Küçük mü bebeğin bebekle zor oluyor ama çok güzel veriliyor ben ilk oğlumu büyütürsen 20 kilo vermiştim@belmayneNamaria @azaydidem @olvidos
Nasılsınız kızlar
Ben bu gün adımlarımı 10.000 tamamladım bebeği uyutuyorum şimdi eyer halim kalırsa biraz bölgesel spor yaparım ama bu gün zor gibi
2 gün sonra 1 yaşına girecek canımKüçük mü bebeğin bebekle zor oluyor ama çok güzel veriliyor ben ilk oğlumu büyütürsen 20 kilo vermiştim
Nick açar açmaz hemen aynı gün kazen e özel msj ile durumu belirtip yardım istedim canım ondan sorun yok yani sadece 24saatlik ve haberli bir kullanım olmuş oldu ve kazen iki hesabımı birleştirdi zaten .Aramıza hoşgeldin, bu sitede 2 nci bir hesaptan nick alıp yazıışmaya başlayanları çok rahat tespit ediyorlar canım ve yasak diye biliyorum bir derdim var köşesinde o kişileri engelliyorlardı
Aa çok sevindim canımNick açar açmaz hemen aynı gün kazen e özel msj ile durumu belirtip yardım istedim canım ondan sorun yok yani sadece 24saatlik ve haberli bir kullanım olmuş oldu ve kazen iki hesabımı birleştirdi zaten .
Bu arada hoşbuldum.
Ateşim çıktı çok üşüyordum geçti biraz çok şükür.
Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | |
| | 200 | | 200 | | 200 | |
@olvidos | | 200 | 110 | 260 | | 200 | |
S Suskunhanim | 55 | 325 | 310 | 480 | 400 | 518 | 585 |
@Just a perfect day | | 220 | 36 | | | 30 | |
L O L | | | | | | 558 | 75 |
DeryaOnDiet | 400 | 400 | 250 | | | | |
@SanSebastianCheesecake | | 450 | 145 | 205 | 93 | 385 | 113 |
@azaydidem | | | | 280 | 165 | 300 | |
@whitetea | | | | | | 450 | 25 |
balpamuk | | | 149 | 210 | 66 | 41 | |
| | 100 | 90 | 200 | | | 350 |
| | | | 80 | | 295 | |
Anka | | 200 | | | | | |
@belmayne | 100 | 350 | | 450 | 316 | 457 | 145 |
hawar | 120 | | 127 | 456 | 134 | 468 | 100 |
Mathilda03 | | | | | | 200 | |
M monarosaa | | | | | | | |
@muhursuzpusula | | 15 | 145 | 170 | 65 | 35 | 25 |
@birsevgi | | 204 | | | | 116 | |
K Kendinin en iyi hali ol | | 60 | 70 | 200 | | 350 | 100 |
@ummhnisa | | 355 | | 295 | 40 | 450 | 71 |
| 150 | | | 80 | | 110 | |
| 15 | 30 | | | | | |
| | | | | | |
Anka çok geçmiş olsun.Ateşim çıktı çok üşüyordum geçti biraz çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?