- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #402.821
Gunaydin. Iyi kandillergunaydın arkadaşlar Berat kandilimiz mubarek olsun
Yedim içtim ne yapayımNeeeeeee nasıl yani artık senden daha mı zayıfımnaptın sen
Ortiljk baslamis
ORTAKLAR
(26 Mart-2 Nisan)
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
DİPNOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
ortilere döndük hayırlı olsun ablamlarla cıkıcaz akşama anca geliriz giremeyebilirim şimdiden paylaştım. herkes birbiriyle kaynaşabilir
S Suskunhanim merhaba canım sallıyor muyuz listeleri
Biz eski takımda iken aynı yada yakın kiloları birbiri ile 2 li 3 lü eşleme yapardık kaptanım ve çok etkili olurdu çünki 2si de aynı anda 71 den 70vieya 69 a geçmeye uğraşıyor yada ikiside 60.5 - 60.8 civarı ve o hafta 59 a gecmeye çalışıyor filan diye hem çekişmeli hem desteklemeli ama çok motive edici ve hırs yapıcı çok etkili oluyordu , çok da eğlenceli oluyordu ondan ben öyle yapılmasını daha tercih ederim.Kaptanim ile birlikte aynı zamanda sana açıklama yapmış da oldumOlur tabi ama takım içinde o hafta boyunca sürdürülebilir bir şey olmuyor yani karışıklıklı üyeler arası bir temas ilgi alaka bireysel yarışta pek olamıyor aynı takımda olduğumuz için ben senin rakibinde olayım bir yerde ters geliyor
Ama cumadan cumaya ben liste de en yüksek yüzde yapanı açıklarım
5. TAKIM GELENEKSEL GRUP TURNUVALARI KAZANANLARI
(19- 26 Mart )
Fit ve Özgür 0,886
muhursuzpusula Hedef60kgolmak S Suskunhanim Mathildablue yarimuhendis
blonde ambition
Fit Olmaya Yeminliler 0,434
Namaria @belmayne hawar azaydidem @olvidos
Çılgın Tosbağalar Yansın Yağlar 1.170
Begonya2 KumsalveDeniz Deniz ve Kum Kendinin en iyi hali ol Mathilda03 M monarosaa
FitGirls 1,467
Arc-en-ciel @whitetea Anka ummhnisa DeryaOnDiet C Cagrihilal1
Eki Görüntüle 2810710
veee bu haftanın en yüksek ortalamasını yapan ve +250 spor puanı kazanan grubumuz 1,467 ile Fitgirls oluyooooor. Tebrikler canlaarArc-en-ciel @whitetea Anka ummhnisa DeryaOnDiet melita09
Dün dündür, bugün bugündürİnsan o kadar gayrete wksi görmek istiyor canım çok haklısın, bı anda düşecektir, bu kiloda daha önce uzun süre durduysan direnç gösteriyor olabilir.Benim 55, 52 ve 58 direnç kilolarimdir buralarda hep çok zorlanirdim ama şimdi hepsi zorluyormezun değil de emekli olacakmış gibi hissediyorum
Ayy ben var şokben bugünü cumartesi sandım da 10000 adımı tamamladım, 20 dk tabata yaptım, 1000 de zıp yapacaktım da mecalim kalmadıydi bu sporu yarına aktarabiliyor miyiz
Zalımaaa bakk zalımmaaa 3.25 kg verenKumsalveDeniz e de mi hedef söylemedi diye cezası bu kadar ağır olmamalı
Hedef60kgolmak nasıl 9000 olan adımları kanaat notuyla 10.000 adım yapıp yapıyorsa seninde hoşgörmen lazımdı
Veeerr gazııı emniisss verr gazıııı
Hedefleri söyleyin kızlar sonra hafta içinde 10 kg de verseniz muhursuz şeytanı koyarbunu öğretti bize
Eline sağlık canımhepsi bir şaka tabiki
Yatmadan son bir şey
Haftaya bir aksilik çıkmaz ise muhtemel listeye girecekler baştan yazayım
M monarosaa
C Cagrihilal1
KumsalveDeniz
blonde ambition
Namaria 79.1 altı olursa
** @olvidos liste hakkı haftaya için saklı zaten dönmediğn için bu hafta alamadım canım listeye
Haydi bakalım kızlar güzel gelin haftaya inşallah
Herkese iyi geceler
Tam tutacak100 gramın bile gözünün yaşına bakmıyorlar
İyi bakalım öyle olsun çok acımasızca ama neysetebrik ederim valla helalolsun tutturana nediyimm
Ben hedef belirtmemişim tam cezalık
Bundan sonra belirleyeceğin hedefi düşün ve neye karar verdiysen onun 100grm fazlasını söyleAma yaa ben bu hedef işini anlamadım 89.5 demişim 89.6 çıktı aslında ucundan azcık tutuyorr nasıl tutcak bu hedef ki
Dün ben yazmamışım özürdilerim26 Mart-02 Nisan Menü Paylaşım Listesi
@Amor-a
hawar
@belmayne
@balpamuk
S Suskunhanim
DeryaOnDiet
azaydidem
muhursuzpusula
Hedef60kgolmak
Begonya2
Kendinin en iyi hali ol
Mathilda03
@whitetea
Deniz ve Kum
KumsalveDeniz
@olvidos
M monarosaa
Mathildablue
yarimuhendis
Namaria
blonde ambition
melita09
C Cagrihilal1
Bana daha yeni günaydın
Tebrikler5. TAKIM GELENEKSEL GRUP TURNUVALARI KAZANANLARI
(19- 26 Mart )
Fit ve Özgür 0,886
muhursuzpusula Hedef60kgolmak S Suskunhanim Mathildablue yarimuhendis
blonde ambition
Fit Olmaya Yeminliler 0,434
Namaria @belmayne hawar azaydidem @olvidos
Çılgın Tosbağalar Yansın Yağlar 1.170
Begonya2 KumsalveDeniz Deniz ve Kum Kendinin en iyi hali ol Mathilda03 M monarosaa
FitGirls 1,467
Arc-en-ciel @whitetea Anka ummhnisa DeryaOnDiet C Cagrihilal1
Eki Görüntüle 2810710
veee bu haftanın en yüksek ortalamasını yapan ve +250 spor puanı kazanan grubumuz 1,467 ile Fitgirls oluyooooor. Tebrikler canlaarArc-en-ciel @whitetea Anka ummhnisa DeryaOnDiet melita09
Arada olursa çok güzel olurFit girlssssss harikasınız
Anka ummhnisa DeryaOnDiet @whitetea melita09 tebrikler kızlar
Turnuva şimdilik bitti ama ara ara yaparız kızlar heyecan olur
Almılacım eline sağlık teşekkür ederiz misafirin varken bizi bekletmedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?