Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ORTAKLAR
(26 Mart-2 Nisan)
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.

Ortiljk baslamis ellerine saglik canim.
Hedef60kgolmak ortim gunaydin

Biz eski takımda iken aynı yada yakın kiloları birbiri ile 2 li 3 lü eşleme yapardık kaptanım ve çok etkili olurdu çünki 2si de aynı anda 71 den 70vieya 69 a geçmeye uğraşıyor yada ikiside 60.5 - 60.8 civarı ve o hafta 59 a gecmeye çalışıyor filan diye hem çekişmeli hem desteklemeli ama çok motive edici ve hırs yapıcı çok etkili oluyordu , çok da eğlenceli oluyordu ondan ben öyle yapılmasını daha tercih ederim.Kaptanim ile birlikte aynı zamanda sana açıklama yapmış da oldum Hedef60kgolmak

Tebrriikkleeerrrr Arc-en-ciel @whitetea Anka ummhnisa DeryaOnDiet melita09

Dün dündür, bugün bugündür O zaman bende pazartesi ve salı adımlarımı toplayıp pazartesi zorunlu spora eklemek istiyom olur mu tabiiki olmaz

Ben sıfırcı hocalar gibiyim Hedefi koymamışsa neyi geçmişte kupa vercem

Bide şu açıdan bakmak lazım spor kötü birşey değil ki neden ceza olarak algılanıyor hemidee ağıır cezaaa

Ama yaa ben bu hedef işini anlamadım 89.5 demişim 89.6 çıktı aslında ucundan azcık tutuyorr nasıl tutcak bu hedef ki
Bundan sonra belirleyeceğin hedefi düşün ve neye karar verdiysen onun 100grm fazlasını söyle
Dün ben yazmamışım özürdilerim 45dakika yürüyüş,45dakika kondisyon bisikleti yapmıştım .

Gunaydin kizlar
muhursuzpusula merhaba ortim ben kendime guvenemiyorum ama sen bana guven
Bana daha yeni günaydın Ortim selaaaammm :) güvenemiyorum falan yok önce sen kendine güveneceksin olmaz öyle şşeeeyyyyy :)) Uzun zamandır pek görmemiştim seni galiba yanlış hatırlamıyosam demekki o zaman bu hafta listeleri sen sallıyorsun demektir

Tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…