Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Orticim adim basi kalori aliyorum ablamlari yemege getirdim ama yakcam insallah ara ara giriyorum kuzum gel kaynasak
Canin sağ olsun yarın yakarsın yakarsın değil mi
Sporun az daha olsa dengeleri belki amabaklavalar baklavalargöbeğimde oluşan halkalar

Canımcım sporun müthişşş gözlerim kamaştı nacizane tavsiyem yemek saatlerini de yaz. Hafta sonuna göre bence çok iyi

Canim guzel menu aksamki yediklerin sporla gitmis tebrikler

Canin sağ olsun yarın yakarsın yakarsın değil mi

Sporun az daha olsa dengeleri belki amabaklavalar baklavalargöbeğimde oluşan halkalar
Ablam Gaziantepten getirdi canim ah ah cok abartmamaya calistim ama yakcam canim yarin gidiyorlar duzenime donerim

Ay kızlar ya 2 gündür aktif olamadım köydeydim internet çekmiyordu kusuruma bakmayın köyde olunca da yeğenim doğum günü falan pek temiz günler geçiremedim
Pazartesi döncen diye saldın yine di mi
Evet canım zor geldi Benim isteğim sürekli yapabileceğim diyet arıyorum Gittiğim doktorlar ömür boyu sağlıklı besleneceksin diyor işte dediğin gibi o çok zor
Canım seher akgül e bakabilirsin çok güzel tarifleri var mesela uyanınca tarçınlı hindistan cevizi yağlı kahve iç,11-12 gibi güzel bi kahvaltı/protein salata bulgur pilavı arayı 4te yap meyve kuruyemiş akşam da 6-7 gibi ızgara sebze ve baharatlı yoğurt
Böyle böyle düzen kurarsın aslında
Kaçamak yaparsan ikindi vakti yaparsın az miktarda ,ara öğün olarak
Gibi

Düşünüyorum canım pandemiden dolayı gidemiyorum Burası en yüksek seviyede Alt komşum diyetisyenmiş çok başarılı birimiş Tanıdık gitmiş gidelim dedi cesaret edemedim
Ayyy böyle bir şans yokk git git kızz ne duruyorsun sepetine listeni yazar sen de çekersin ne güzel

Ablam Gaziantepten getirdi canim ah ah cok abartmamaya calistim ama yakcam canim yarin gidiyorlar duzenime donerim
Her zaman bulamıyor insan Antep baklavası o,ye gitsin fazladan bı spor yapar yakarsınAMAAA spor göremedimbugün yap e mi telafi için.Bi kaç dikimini de buzluğa at,ortada olunca insan yine yemek isteyebilirkendimden biliyorum

Valla olur canım, ay heyecan yaptım kazanırsam yeşil çayımı isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…