- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #402.941
Canin sağ olsun yarın yakarsınOrticim adim basi kalori aliyorum ablamlari yemege getirdimama yakcam insallah ara ara giriyorum kuzum gel kaynasak
Sporun az daha olsa dengeleri belki amaCumartesi
9.00
2 wasa 2 dilim peynir 5 zeytin
yesillik biber domates
3 tane patates kizartmasi
13.30
1 porsiyon adana 2 dilim lavas
Yesillik salata ayran
16.00
2 ceviz 6 cig badem
2 dilim baklava
20.00
1 bardak smoothie (limon elma ispanak vs)
1 avuc cekirdek
Su 2 lt
Spor 6800 adim
(Ablamlar geldigi için böyle oldu)
S Suskunhanim @MehfamCherry Mom
Hedef tam 75 olmakNamaria
DeryaOnDiet
@azaydidem
Amor-a
Deniz ve Kum
KumsalveDeniz
@balpamuk
@olvidos
@Mathildablue
@monarosaa
@yarimuhendis
@melita09
Geçmişe indim gezdim gezdim gezdim ama haftaya olan hedeflerinizi göremedim
Canımcım sporun müthişşş gözlerim kamaştıKahvaltı : 1simit , 1üçgen peynir, domates,zeytin
Öğlen : yok
Ara: 1kupa sütlü kahve, 2günkurusu
Akşam: pirzola,salata,ayran
Spor : 30dakika yürüyüş
1 saat kondisyon bisikleti
30 dakika bölgesel ( 4kilo ağırlık ile )
45 dakika basketboll maçı
Bugün gerçekten çok yoruldum ve tatlı krizine girdim ama neyseki evde hurma vardı2hurma içine ceviz koyup bastırdım az önce krizi.
Cherry Mom @Mehfam
Yarin iftarda ye canim sutlu tatli mesela. Dimdi gec oldu saat bu saatte cis yeme yani.
Yemedim çok şükür yarın akşama artk yersem yerimBegonya2 canım çok azıcık şekerle sütlaç yap sonra fırına ver müthiş oluyorr evde yulafın varsa yulaflada yapıyorlar sütlacı illa pirinç koymam dersen
Canim guzel menu aksamki yediklerin sporla gitmis tebriklerCumartesi menüsü
Filitre kahve
1 h yumurta, roka, 1 dilim pizza( ekmeğini çok çok ince yaptım)
Ara 1Turk kahvesi
Akşam 17.00
Dinden kalan patates ezmesi ,sarımsaklı yoğurt, bir iki çatal sütlü tatli
Filitre kahve(icmesek spor yapmayacaktım)
Hedef için ceza sporu : Tabata 20 dk (8+9 engin, 3 dk koşu yaptım tamamlanan diyeHedef60kgolmak DeryaOnDiet )
8500 adım spor harici
Namaria @Mehfam Cherry Mom
Ablam Gaziantepten getirdi canim ah ahCanin sağ olsun yarın yakarsınyakarsın değil mi
Sporun az daha olsa dengeleri belki amabaklavalar baklavalar göbeğimde oluşan halkalar
53. 9 benim hedefNamaria
DeryaOnDiet
@azaydidem
Amor-a
Deniz ve Kum
KumsalveDeniz
@balpamuk
@olvidos
@Mathildablue
@monarosaa
@yarimuhendis
@melita09
Geçmişe indim gezdim gezdim gezdim ama haftaya olan hedeflerinizi göremedim
Canim cuma kilo paylasimi yaparken veriyorum ben hedefi benden de sana kirmizi kart
79.2 canim yazmışım
Ben gittim canım yemek düzeni konusunda çok yardımcı oldu . Mutlaka tetkiklerini yaptır bir kez bile olsa iyi bir diyetisyenle görüşŞimdi diyet gruplarını bir dolaşayım kim diyetisyene gitmiş bana uygun varmı bakayım Fikir olur
Pazartesi döncen diye saldın yine di miAy kızlar ya 2 gündür aktif olamadım köydeydim internet çekmiyordu kusuruma bakmayın köyde olunca da yeğenim doğum günü falan pek temiz günler geçiremedim
Canım seher akgül e bakabilirsin çok güzel tarifleri var mesela uyanınca tarçınlı hindistan cevizi yağlı kahve iç,11-12 gibi güzel bi kahvaltı/protein salata bulgur pilavı arayı 4te yap meyve kuruyemiş akşam da 6-7 gibi ızgara sebze ve baharatlı yoğurtEvet canım zor geldi Benim isteğim sürekli yapabileceğim diyet arıyorum Gittiğim doktorlar ömür boyu sağlıklı besleneceksin diyor işte dediğin gibi o çok zor
Ayyy böyle bir şans yokkDüşünüyorum canım pandemiden dolayı gidemiyorum Burası en yüksek seviyede Alt komşum diyetisyenmiş çok başarılı birimiş Tanıdık gitmiş gidelim dedi cesaret edemedim
MerhabaO zaman merhaba
Caktirmaa kaptanım
Yok ben de beğenmiştim takım işini,yazdım saniyordum demek ki yazamamisim.Tek sıkıntı etiketyaz yaz bitmiyordu
Her zaman bulamıyor insan Antep baklavası o,ye gitsin fazladan bı spor yapar yakarsınAblam Gaziantepten getirdi canim ah ahcok abartmamaya calistim ama yakcam canim yarin gidiyorlar duzenime donerim
Adada çok güzel biri Türk biri polonya ismi olmuş. Özge, Ayça ve göktuğAda.
Senin kuzularinin isimleri ne canim?
Valla olur canım, ay heyecan yaptım kazanırsam yeşil çayımı isterimHadi kapışalım ve hepimiz kâr lı çıkalım
size meydan okuyorum
Deniz ve Kum @ummhnisa varmısınız benim ile yarışa ikinizde bu hafta 72,9 imişsiniz . Ben de 73,8 hadi bakalım kim daha önce 69 u görecek 2-3 hafta için de sizi geçip sizden önce 69u görücem diyorum varmısınız yarışalım . kim önce 69küsürleri görecek
Güzel bir fikir üçümüzden kim olacak bakalımTamam canım kapışalım bakalım ben en fazla 2 haftaya 69 görürüm diyorum. O zaman bugün kü kilomu da söyliyeyim sana düne göre - 300 desem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?