- 29 Nisan 2016
- 2.976
- 11.562
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #403.061
Canım Bi dene istersen süt oranını kendin anlarsın ona göre devam edersinInsallah canim ya. Karbonhidrati azaltacagim biraz cumaya kadar. Ben biliyorum karbonhidrat sisiriyor beni de emIrdigim icin diyetisyen sakin kesme diyor. Korkutuyor beni
Günaydın canım. Çok şükür çok daha iyiyim ilaçlar tansiyonumu düşürdü kendimi daha iyi hissediyorumgünaydın tatlıımnasıl oldun?
Evet canım şükür baya rahatladım tansiyonum da baya düştü ilaçlar rahatlattıGunaydin canim. Ilaclar faydasini gosterdi mi? Daha iyi hissediyor musun kendini? Ve tansiyonun ne durumda?
Her günün menüsünü o gün akşam yada gece yazmaya çalış canımYa kusura bakmayın alışmaya çalışıyorum ondan soruyorum her öğün günündemi yazılacak
ORTAKLAR
(26 Mart-2 Nisan)
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
DİPNOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
Eline sağlık burcummm22-29 mart tablo spor listesi :)
UYE 22 mart 24 mart 27
martsonuç blonde ambition 3+4 3+6 1+3+4 belmayne 1+5 2+5 3 @Amor-a ------- ------ ----- @balpamuk ------- ------- ------ S Suskunhanim 1 1+5+6 6 DeryaOnDiet 6 6+7 6 @melita09 1 ------ ----- @azaydidem 6+7 6 ------ 2 @yarimuhendis 5 5 ------ 2 Hedef60kgolmak 1+6 2+6 1+2 @Kendinin en iyi hali ol 1 ------- 6 2 @L O L ------ 2+7 -------- @Mathilda03 ------ ------ ------ muhursuzpusula ------- 1 4 2 @birsevgi 1 ------- ------ @whitetea ------- 1 ------ @olvidos ----- 1 ----- @karabiber01 1 ------ ------ @KumsalveDeniz ------ ------- ------ @Just a perfect day 1 ------ ------ @monarosaa ------ ------ ------- Mathildablue 5 4 1+4 Namaria 1 1 ------- 2 @hawar 1 1 2
Cherry Mom kaptancım fitblonde 30 dk yürüyüş + 45 dk basketbol 10 bin olmuştur diye düşündüm
C Cagrihilal1 haftaya ekleyeyim seni canım
3 gün de spor yapanMathildablue Hedef60kgolmak DeryaOnDiet S Suskunhanim belmayne blonde ambition
tebriklerrr
Bekleriz kapticimEline sağlık burcummm
Kanaat tabi
blonde ambition belmayne S Suskunhanim DeryaOnDiet Hedef60kgolmak Mathildablue prgramda 3 gün boyunca tam uyum göstermişsiniz harikasınız kızlar eminim incelemenizde güzel olacaktır salı günü bende size katılmak için sabırsızlanıyorum
Eline sağlık burcummm
Kanaat tabi
blonde ambition belmayne S Suskunhanim DeryaOnDiet Hedef60kgolmak Mathildablue prgramda 3 gün boyunca tam uyum göstermişsiniz harikasınız kızlar eminim incelemenizde güzel olacaktır salı günü bende size katılmak için sabırsızlanıyorum
Gercekten mi? Hic koymamistim. Su rengi sldim bakslim nasil olacaak? Ne kadar sac kremi? Ne kadar zeytin yagi koyayim canim?Kendin boyayacaksan canım içine saç kremi ve zeytinyağı koy azıcık çok iyi oluyor
Supeer kaptancim. Saliya donuyorsun demek evine. Insallah sag saglimEline sağlık burcummm
Kanaat tabi
Bu ombreler cok guzel canim da evde beceremeyiz diye tek renk aldim. Insallah Turkiyeye gidince dusunurum ombre.DeryaOnDiet bak istersen canım bunlarla makyajda kolay olur
Deyin deyin hosbulduk. Gaza getirmeyin beni cok az sporla baslayacagim bu defaevet tatlımhoşgeldin diyelim mi o zamaaannn
Teşekkür ederim canım 5.takım sayesinde ilk defa diyet yapabildim.Tekrar tebrik ederiz kuzum harika bir iş çıkardın
ummhnisa karnesi
Devam edip etmeme konusu tamamen sende ben sağlık söz konusu olunca hiç birşey diyemiyorum kötü etkilenir misin etkilenmez misin onu sen tahlil et olur mu
Konu Mesajı 'Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı' Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı
benim cok hintli arkadasim var burda. Biliyorsundur canim onlar hep eslerini boyle yildizlarla seciyirkar ve inan bosanma oranlari dusuk.
Bakır bence :)Kizlar soru. Hangi sac rengi daha hos geliyor gozunuze?
1- kizil(koyu kirmizi tonlari)
2- bakir tonlari
3- kahverengi tonlari
Teşekkür ederim canım 5.takım sayesinde ilk defa diyet yapabildim.
İlaçlarımı alıyorum ve kendimi iyi hissetmeye başladım inşallah bu cuma ya belli olur kesin durumum. Gönlüm sizinle devam etmekten yana hala vermem gereken en az 5 kilom var
Daha iyi hissetmene sevibdim canimTeşekkür ederim canım 5.takım sayesinde ilk defa diyet yapabildim.
İlaçlarımı alıyorum ve kendimi iyi hissetmeye başladım inşallah bu cuma ya belli olur kesin durumum. Gönlüm sizinle devam etmekten yana hala vermem gereken en az 5 kilom var
Bakir tonu aldim bakalimBakır bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?