- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #40.301
sabah canım bişi istemedi yemedim geç kalkmıştım zaten
ara arada kahvaltı yaptım2 dilim ekmek haşlanmış yumurta küçük domates salatalık azcık peynir bir tane zeytin 3tk reçel
öğle büyük ihtimalle öğleden sonra yicem yarım porsiyon ekmeksiz taze fasulye yanında yogurt alırım
akşam da nestle nesfit yemek istiyorum
71 li kilolarda çok oyalandım artık 6 lı rakamları görmek istiyorum sıkıldım yaaa
kızlar günaydın..
işe bi geldim bgn, toplantı toplantı üstüne.. işten kovulanlar falan oldu, 2 şube birleştirildi, ben de olumsuz bir şey yok ama başka bir şubeye atandımm
bu öglen arası tasınıyorum.. gittiğim şube nasıl bilmiyorum, gün içerisinde cok yogun oldugunu biliyorum ama
inşallah gelebilirim aranıza gene.. ben esyalarımı topliiim şimdii
günaydın kızlar
sabah kahvaltım 2 dilim esmer ekmek
1 yumurta çok az peynir ve salatalık
feci karnım ağriyo bugün nedense
dün akşam da
türlü yemeği yedim bol yoğurtla
yanında da 1 dilim esmer ekmekle
[/FONT]
canım walla, burda net 1005lira maaşa çalışıyorum ben herkes bankacıları cok kazanır zanneder ama sadece sosyal imkanları ii, haftasonu tatili, sağlıks sigortaları fln gibi.. her ay ailemden para almasam geçinemem çünkü 600 lira kira ödüyorum en basitinden..
5 yıllık üniversite mezunuyum, kadir has üniversitesinden burslu olarak mezun oldum, 6 ay yurtdısında burs alarak eğitim aldım, 6 ay da 3 ayrı ülkede staj yaptım, anadilim gibi ingilizce konusuyorum, ayrıca ispanyolca, flemenkçe ve almancayı orta sewiyelerde biliyorum.. az cok kendimi de ifade edebildiğime inanıyorum.. hep kariyer ugruna katlandım ama bi tatilime çıkıyım geliyim, direk iş aramaya başlıcam..
kimseyi küçümsediğimden değil ama tezgahtarlık da yapsam 1000lirayı kazanırım ben.. herkes 1000lira maaş verir bana ama benim kadar kalifiye kimse 1000lira maaş alıp da burda çalışmaz..
kızlar kızlar gelemmi.
Bu sabah
Menemen + çay
Ara
Erik ve şeftali
Öğlen
1 adet altın çörek
ara
Yeşil çay
Akşam
1 tabak sebze yemeği. (ne çıkarsa bahtıma)
canım menülerin iice oturdu, cok begendiim
sadece şu bisküvileri cok yiyosun gibime geliyo cnm yaa, mesela araögünlerini activia, yadan light yogurt, yada leblebi, kayısı , kuru üzüm gibi şeylerle yapsan daha sağlıklı olur gibime geliyoo
ya şu dukan diyeti yapanları takip ediyorum forumdan deli gibi kilo veriyolar ne iş anlamadım.biz boşunamı sürünüyoruz biri beni aydınlatsın.
bide pahalı bi diyet diye biliyorum ama.accık inceleme yapiyim ben.hemen bi fizibilite çalışması
takımcığım çok mutluyum hemde mutluluktan uçuyorum nişanlım geliyor yine bu sefer iş için geliyor cuma günü istanbula haftasonu yanımda kalacak pazartesi akşam gidecek ama bana dünyaları bahşetmiş kadar mutlu etti beni neler hazırlayayım ona acabaTabi bu mutluluğumu paylaşıp yediklerimide yazayım size hemen ...
Patronumun eşinin evine gittim çok sevdiğim bir ablamdır kendisi illaki çay içelim dedi bana diette olduğumu bildiği için ne ikram edeceğini şaşırıyor kendisi yarım domates 1,5 kk peynir ve 2 lokmalık altın çörek ikram etti çayla birlikte onları yedim ama doyacak kadar değil çok azdı yediklerim 2. Ara niyetine sayıyorum onları ben
öğle yemeği olarak yanımda köfte getirmiştim 3 büyük köfte yedim epey doydum daha acıkmam büyük ihtimalle akşama müsli yemeği düşünüyorum
begümcüm güzel yorumların için çok teşekkürler...
Elbirliği ile inşallah hepimiz incecik dal gibi olcaz:)
cerencim kötü düşünme sende bu cv varken bence kpss den iyi bir not alsan seni kaçırmazlar kaçırırlarsa da çok büyük kayıp olur...
Bugün menüm:
Sabah 1 kuru kayısı yarım litre su
kahvaltı:
1 dilim k.ekmeği
1 çay bardağı süt
1 dilim peynir
3 zeytin domates salatalık
öğle:
2 yumurtalı yağsız menemen
1 kaşık yoğurt...
Ara bir tane şok diyet olduğu için ondada 3 taze kayısı yemeyi düşünüyorum..
Akşamda salatalı birşeyler...
Bu arada bugün sabah tartıldım cuma gününki kilomdan 1 kilo daha az geldim
Umarım 200 300 daha veririmde bu haftayı 1300 gr. Ile falan kapatırım aç kaldığıma gerçekten değer...
günaydın kızlar
sabah kahvaltım 2 dilim esmer ekmek
1 yumurta çok az peynir ve salatalık
feci karnım ağriyo bugün nedense
dün akşam da
türlü yemeği yedim bol yoğurtla
yanında da 1 dilim esmer ekmekle
[/FONT]
canım walla, burda net 1005lira maaşa çalışıyorum ben herkes bankacıları cok kazanır zanneder ama sadece sosyal imkanları ii, haftasonu tatili, sağlıks sigortaları fln gibi.. her ay ailemden para almasam geçinemem çünkü 600 lira kira ödüyorum en basitinden..
5 yıllık üniversite mezunuyum, kadir has üniversitesinden burslu olarak mezun oldum, 6 ay yurtdısında burs alarak eğitim aldım, 6 ay da 3 ayrı ülkede staj yaptım, anadilim gibi ingilizce konusuyorum, ayrıca ispanyolca, flemenkçe ve almancayı orta sewiyelerde biliyorum.. az cok kendimi de ifade edebildiğime inanıyorum.. hep kariyer ugruna katlandım ama bi tatilime çıkıyım geliyim, direk iş aramaya başlıcam..
kimseyi küçümsediğimden değil ama tezgahtarlık da yapsam 1000lirayı kazanırım ben.. herkes 1000lira maaş verir bana ama benim kadar kalifiye kimse 1000lira maaş alıp da burda çalışmaz..
merhaba takımcığım nasılsınız bugün ben iyiyim çok şükür baş ağrısı sıkıntımdan başka bir sıkıntım yok öyle çok ağrıdıki bu sabah yürüyüşümü bile yapmamı engelledi halada geçmiş değil malesef ilaç içtim inşallah geçer yediklerimi yazayım hemen ...
dün akşam : 2 kaşık müsli , 2 kaşık nesfit , 3 kaşık yoğurt , 2 çilek karışımı yaptım çok lezzetli oldu sonra akşam yemeği için fırında köfte yapmıştım kardeşim 1 tane yerken tadına bakmak için 1 lokma küçücüktü onu yedim .
dizi izlerkende 5 çilek , yarım muz , 1 kayısı yedim .
bu sabah : 4 kaşık nesfit , 3 kaşık yoğurt karışımı yedim . 2 haşlanmış kayısı yedim .
ara olarak az önce sunta yedim 5 tane
öğle yemeği için dün akşam pişirdiğim köftelerden 3 büyük köfte getirdim yanımda ekmeksiz yiyeceğim . ( yoğururken içine ekmek koyduğum için ekmek yemeyeceğim )
ara olarak acıkırsam 5 sunta daha yerim .
akşama yine müsli diye düşünüyorum
şimdilik hoşçakalın geçmişe bakıp tekrar yazarım öpüyorum hepinizi ...
SABAH canım bişi istemedi yemedim geç kalkmıştım zaten
ARA arada kahvaltı yaptım2 dilim ekmek haşlanmış yumurta küçük domates salatalık azcık peynir bir tane zeytin 3tk reçel
ÖĞLE büyük ihtimalle öğleden sonra yicem yarım porsiyon ekmeksiz taze fasulye yanında yogurt alırım
AKŞAM da nestle nesfit yemek istiyorum
71 li kilolarda çok oyalandım artık 6 lı rakamları görmek istiyorum sıkıldım yaaa
bu beslenme şekliyle haftada ne kadar veriyosun ortalama çok az yiyorusn gibi geliyor bana :44:
bu dukan diyeti nasıl bişeymiş bizde verelim deli gibi kilo olmazmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?