Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba kızlar dünden beri anca girebiliyorum.ay başı ay sonu derken işler yoğun epey öğlen arasına çıkmadan bi yazıyım dedim.

Bisürü olayolmuş.
Duygucum resimlerini göremedim malesef ama ilk koyduğunu görmüştüm bide albümündekilere baktım aradaki fark tartışılmaz bile.bravo gerçekten
lequim barışmışsınız tekrar hayırlı olsun diyim kuzucum.inş ikinizde ders alırsınız bu olanlardan ayrıca bide geçmiş olsun
bu arada gerçekten fark var resimlerin arasında özellilede suratından anlaşılıyo çok

bana gelince pazartesi regli oldum
sabah ve öğle yemeklerim normal seyrinde ilerliyo ancak akşamları azıcıkta olsa kaçamaklarım oluyo malesef kızlar.
Iştahım fena bu aralar.regli dönemime bağlıyorum nedenini.inşallah hafta sonuna düzelirim
herkese kolay gelsin iyi günler diliyorum

SABAH canım bişi istemedi yemedim geç kalkmıştım zaten
ARA arada kahvaltı yaptım 2 dilim ekmek haşlanmış yumurta küçük domates salatalık azcık peynir bir tane zeytin 3tk reçel

ÖĞLE büyük ihtimalle öğleden sonra yicem yarım porsiyon ekmeksiz taze fasulye yanında yogurt alırım

AKŞAM da nestle nesfit yemek istiyorum

71 li kilolarda çok oyalandım artık 6 lı rakamları görmek istiyorum sıkıldım yaaa

bende aynen yani sekizlilerde çok oyalandım bende (

takımcığım çok mutluyum hemde mutluluktan uçuyorum nişanlım geliyor yine bu sefer iş için geliyor cuma günü istanbula haftasonu yanımda kalacak pazartesi akşam gidecek ama bana dünyaları bahşetmiş kadar mutlu etti beni neler hazırlayayım ona acaba tabi bu mutluluğumu paylaşıp yediklerimide yazayım size hemen ...

patronumun eşinin evine gittim çok sevdiğim bir ablamdır kendisi illaki çay içelim dedi bana diette olduğumu bildiği için ne ikram edeceğini şaşırıyor kendisi yarım domates 1,5 kk peynir ve 2 lokmalık altın çörek ikram etti çayla birlikte onları yedim ama doyacak kadar değil çok azdı yediklerim 2. ara niyetine sayıyorum onları ben

öğle yemeği olarak yanımda köfte getirmiştim 3 büyük köfte yedim epey doydum daha acıkmam büyük ihtimalle akşama müsli yemeği düşünüyorum

cerenim kovulanlar için üzüldüm bu zamanda iş bulmak kolaymı yaa kötü olmuş senin için belki başka bir şube daha iyidir kariyerin için tatlım şimdiden hayırlı olsun inşallah...

geçmiş olsun canım yediklerin güzelde niye ağrıdı ki karnın acep

Begümcüm güzel yorumların için çok teşekkürler...
Elbirliği ile inşallah hepimiz incecik dal gibi olcaz:)
Cerencim kötü düşünme sende bu cv varken bence kpss den iyi bir not alsan seni kaçırmazlar kaçırırlarsa da çok büyük kayıp olur...

Bugün Menüm:
sabah 1 kuru kayısı yarım litre su
Kahvaltı:
1 dilim k.ekmeği
1 çay bardağı süt
1 dilim peynir
3 zeytin domates salatalık

Öğle:
2 yumurtalı yağsız menemen
1 kaşık yoğurt...

Ara bir tane şok diyet olduğu için ondada 3 taze kayısı yemeyi düşünüyorum..
Akşamda salatalı birşeyler...
Bu arada bugün sabah tartıldım cuma gününki kilomdan 1 kilo daha az geldim
Umarım 200 300 daha veririmde bu haftayı 1300 gr. ile falan kapatırım aç kaldığıma gerçekten değer...

cerenim türkiye şartlarımı diyeyim ne diyeyim bu duruma bilemedim ama haklısın bunu haketmiyorsun yanlış bilmiyorsam daha 1 yıldır çalışıyorsun orada biraz daha dişini sık ve izin dönüşü düşündüğün gibi başka bir iş bak kendine tecrübeli sayılırsın yada 1 yıl daha sabret öyle başka bir iş bak hakkında hayırlısı olsun arkadaşım güzel yerleri hakediyorsun

cerenim teşekkür ederim canım bisküvileri çok yemiyorum aslında günde 5 sunta yarım paket yani en fazla 1 paket oluyor onun fazlasını yemiyorum ekmek yersem 5 sunta olarak kalıyor hergün ara öğünlerimi meyve vs yapamıyorum malesef ama deneyeceğim canım .

bu dukan diyeti nasıl bişeymiş bizde verelim deli gibi kilo olmazmı

gözün aydın tatlımmmm

afiyet olsun canım,tebrikler ayrıca şimdiden 1 kilo eksik süpermiş valla

güzel olmuş komtanım afiyet olsn

haklsın cnm,aynen ben de çalışmıyorum benzer sebeplerden,1500 tl altına da çalışmıycm,özel ders vermeye devam......

afiyet olsn cnm güzel olmuş

afiyet olsn cnm,ayyy ben de 6 lılarda çok oyalandm 5lileri görmek istiorum artık cuma gnüüüü

bu arada sbh temzlik vardı evde o biter bitmez de arkadaşım geldi,oğlumu da arabasına atıp dışarı çıktk,havada güzel walla.
yanlz öğlen yimeem kaçamak oldu işte yarım et döner 1 ayran

sbh da müsli nesfit yidim

akşam..............
ahanda onu bilmiom işte

yani çorba pilav fln var da bi ana yemek yapmam lazım anaaaa dolapta teze fasülye vardı du ben 2 dkka kırıveriim onu dimi

Ben çıkıyorum kızlar bugün çok fena kaçamaklar yaptım şuan midem yanıyo yanıyo
kaçıyorum ben hoşçakalınn

Begüm ne yedin bakayım kaçamakları söyle:)))
Ben akşam yemeğinde ton balıklı salata yemeye karar verdim kızlar..Ton balığını sevmiyorum ama hafif ve besleyici olduğu için bu akşam yicem

bu beslenme şekliyle haftada ne kadar veriyosun ortalama çok az yiyorusn gibi geliyor bana :44:

valla haftada en fazla 500 gr veriyorum o da nadiren.artık öğleden sonra acıkmıyorum bile.akşamları metobolizma için sebze yemeği yiyorum.aslında gayet az yiyorum lakin kilo vermemde biraz problemler var.bu hafta iyi verdim heralde.resmen şeklim değişti.Bide ekmek hiç yemem ben yemekle.öyle alışmışım.sandiviç varsa yerim ama
dengesiz bir menüyse lütfen uyarın.sizin listelerden uyarlıyorum bi şekilde bende.her gün meyve ve sebze yiyorum.bide haftada 2 ya da 3 kere tavuklu salata.
aslında az yemiyorum gibi sanki ama
canım tatlıda çekmiyor diyete başladığımdan beri 2 yada 3 kere çikulat ya da pasta yemişimdir.

kızlar bugün pek gelemedim
iş yeri baya gergin
bi amir değişikliği olucak
hazımsız durumlar söz konusu
herkes tiken üstünde
öğlenleyin patates salatası yedim
şimdi de akşam yemeğinde 1 kase tarhana çorbası
az bişey makarna salatası bol yoğurtlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…