- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #40.321
yasafatcığım şimdilik iyi gidiyor pazartesiden beri bozmadan böyle devam edersem ne güzel inşallah bozmam birde ben yürüyüşlere başladım sabah akşam 30 dk yürüyüş yapıyorum inşallah faydası olur artık akşamları müsli yiyorum yoğurtla her hafta değiştiricem evde kardeşimle birlikte diyet yapıyoruz yalnız değilim çok şükür evde güzel yemekler pişirip ye diye taciz edende yok ( önceden anneannem bizdeyde yemek pişiyordu mecburen ve anneannemin tacizleri vardı yemem için evine gitti pazartesi günü artık evde yemek pişirmiyorum annem ve kardeşimde mecburen diyet yapıyor ) şimdilik güzel gidiyor yani canım inşallah bozulmadan böyle devam eder ve kurtuluruz artık öpüyorum canım .
sevındım canım bende pzt yı saymazsak ıyı gıdıyorum 100 e ınmısım tekrar gezı oncesı kıloma ındım en son 100 u gormustum 99 u gorebılecekmıyım bakalım yarın kalsıyum rejımı yapacagım bakalım yanı et yok sebze ve sut agırlıklı haftada 2 gun yapıyorum spor gercekten ıse yarıyor ben ne kadar az yersem yıyeyım sporsuz veremıyorum hem toparlıyor vucudu benımde annem babam yanımdan ayrıldı cıftlıge gıttı yanımdayken kendıme zor engel oluyordum annemın yemeklerı babamın aburcuburları sımdı rahatım yazın ordalar benı bastan cıkaracak bırılerı yok yanıhadı devammmm tam gazzzzz
[/FONT]
canım walla, burda net 1005lira maaşa çalışıyorum ben herkes bankacıları cok kazanır zanneder ama sadece sosyal imkanları ii, haftasonu tatili, sağlıks sigortaları fln gibi.. her ay ailemden para almasam geçinemem çünkü 600 lira kira ödüyorum en basitinden..
5 yıllık üniversite mezunuyum, kadir has üniversitesinden burslu olarak mezun oldum, 6 ay yurtdısında burs alarak eğitim aldım, 6 ay da 3 ayrı ülkede staj yaptım, anadilim gibi ingilizce konusuyorum, ayrıca ispanyolca, flemenkçe ve almancayı orta sewiyelerde biliyorum.. az cok kendimi de ifade edebildiğime inanıyorum.. hep kariyer ugruna katlandım ama bi tatilime çıkıyım geliyim, direk iş aramaya başlıcam..
kimseyi küçümsediğimden değil ama tezgahtarlık da yapsam 1000lirayı kazanırım ben.. herkes 1000lira maaş verir bana ama benim kadar kalifiye kimse 1000lira maaş alıp da burda çalışmaz..
ewet az verıyorlarmıs ama emınım artar benımde hukuk mezunu bı arkadasım bı hukuk burosunda ıse baslamıstı asgarı ucret gıbı bısey alıyordu sımdı coook alıyor sabret canım bence artar ucretın bu arada sacının rengıne bayıldımmmmmmmmharıka olmus ne renk
31.05.2011 salı menüm
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
1.5 kk beyaz peynir (tam yağlı maalesef )
Ara
3 tane light yulaflı püskevit
Öğlen
1 küçük kase ton balıklı salata
Çeyrek porsiyon su böreği
4 tatlı kaşığı sütlaç
1 tatlı kaşığı spangle
Ara
yapmadım
Akşam
6 yk susuz kuru fasülye
3 yk pilav
1 kase cacık
5 yk salata
akşam biraz cok kaçtı farkındayım, ama bu bile iiyi dün akşam olan yemeklere göre, sevgilimin annesi yemeğe çağırdı gittim, arnavut böreğii, kızartmılmış tavuk, baklava felan da vardı yemedim onlardan
valla ıdolumsun artıknasıl dayandın o kadar guzel seye bırkez daha hayran kaldım ıradene
bu arada fotolar arasında fark ınanılmaz cok zayıflamıssın ozellıkle ust kısımdan dahada bellı
Yalnız kızlar bende inanılmaz bir unutkanlık başladı acaba açlıktan kafam çalışmıyor olabilir mi
Hele birde bugün şok diyete başladım tam oldu.Bugün menümü yazdımmı ki ben acep
ekmek ye canım yoksa unutkanlık yapar
duyguege
ay kuzucum maşallah ya nazarım değmesin azmin zaferi işte maşallah ya bebeğinede bacaklarının arkasındaki kıvrımları ısır benim için
rabbim olmayan herkesle beraber banada nasip etsin inşallah
kuzucanlar bugün kocişle hastanedeydik
sonrada pazar alışverişi eve geldik yemek yedik
akşamdas EMRE AYDIN ın konseri vardı ordaydık anca yazabildim
bugünkü menüm
SABAH............nestle nesfit bir kase
ARA.............. yok
ÖĞLE.............bir ortaboy domates bir küçük salatalık ve azcık peynirden oluşan bir salata
ARA..............bir etiform portakallı
AKŞAM..........taze fasulye dolu bir tabak 2 dilim ekmek maden suyu
ne kadar az yemıssın canım
gözün aydın tatlımmmm
afiyet olsun canım,tebrikler ayrıca şimdiden 1 kilo eksik süpermiş valla
valla haftada en fazla 500 gr veriyorum o da nadiren.artık öğleden sonra acıkmıyorum bile.akşamları metobolizma için sebze yemeği yiyorum.aslında gayet az yiyorum lakin kilo vermemde biraz problemler var.bu hafta iyi verdim heralde.resmen şeklim değişti.Bide ekmek hiç yemem ben yemekle.öyle alışmışım.sandiviç varsa yerim ama
dengesiz bir menüyse lütfen uyarın.sizin listelerden uyarlıyorum bi şekilde bende.her gün meyve ve sebze yiyorum.bide haftada 2 ya da 3 kere tavuklu salata.
aslında az yemiyorum gibi sanki ama
canım tatlıda çekmiyor diyete başladığımdan beri 2 yada 3 kere çikulat ya da pasta yemişimdir.
pınarcım senin nişanlın mersinliydi di mi? neresinden aceba?? birine çok benzetiyorum ama...
allahım gece gece halime bak, cerenle akraba çıkıcam, senin nişanlını birine benzetiyorum.
galiba bu sefer gezerken aklımı bi yerlerde unuttumm..
eee... ben genelde hep bişileri bi yerlerde unuturum. nişanlım da hep kızar bi kendini alıyon, kalan herşeyi unutuyon diye
günaydın kızlar nasılsınız? kandiliniz mübarek olsun allah herkesin dualarını kabul etsin inşallah.
dün bütün gün yoktum. malesef dün sabah haber geldi bi yakınımız vefat etmiş kalp krizinden. bütün gün ordaydık. ani ölüm olunca kötü oluyor. daha yaşı 45di.bugün de gidecem oraya.
hiç keyfim yok bugün. dün çok etkilendim.dağ gibi adam gitti
günaydın kızlar nasılsınız? kandiliniz mübarek olsun allah herkesin dualarını kabul etsin inşallah.
dün bütün gün yoktum. malesef dün sabah haber geldi bi yakınımız vefat etmiş kalp krizinden. bütün gün ordaydık. ani ölüm olunca kötü oluyor. daha yaşı 45di.bugün de gidecem oraya.
hayırlı kandiller kızlar
dua ederken benide unutmayın
rabbim amin dediğiniz her dileğinizi kabul etsin inşallah
kaptana bi sor cnm izinli sayılabilrsn sanırımben sürekli kimyasal gebelik geçirdiğim için eşim ankarada bu alanda uzman bir doktor bulmuş
perşembe günü ankaraya gidiyorum bir haftasonrada eşim gelicek yanıma senelik izin alıcakmış
beraber 3 temmuzda dönücez
annemlerin evinde internet yok
maalesef telefonla girme gibi bir şansım da yok
ama burdan da ayrılmak istemiyorum
ne yapmalıyım sizce
2 günlük şok diyet sadece 500 gram verdirdiKilo azaldıkça demek vermek zorlaşıyor bunu anladım..Neyse bunada şükür..
Sabah 1 çay bardağı süt
1 dilim kepek ekmeği
1 çay kaşığı bal
1 dilim peynir
1 türk kahvesi tek şekerli..
canım benim teşekkür ederim gerçekten dualarınız işe yaradı keşke hep böyle 3 haftada bir gelse ne güzel olur
nişanlım mersinli merkezdeler bende hiç gitmediğim için mersine ancak bu kadar bilgi verebiliyorumüniversite yılları istanbulda geçti ve meslektaşın belki oradan bir aşinalık vardır birde tanışık çıkıyormuşsunuz olmaz diye bişey yok dünya küçük
unutkanlığın iş yoğunluğundan stresten normaldir canım yoğun çalışıp dalgın stresli olmayanmı var Allah yardımcın olsun sürekli geziyorsun zaten :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?