Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sayfalarımız boş kalmış walla
ben o ka gezdm geldm 1 sayfa ilerlemiş
akşam yimeende tandır kebabı yidim pidelerini yimedm ama çok aşırı kaçmadını düşünüyorum,3-4 kaşık da salata, bi bardak da ayran

yanlız bi kaç gndr her gördüme saldırasm var kurt gbym resmen yaa biri beni durdursuuuunnn

walla kızlar ajaıp bi haldeim ya ne yesem doymicakmşm gbi gelio

he bu arada eşimin kardeşi eyll de evlenckti nişanlsnn tayini çıkmş temmuza alıolar düğünü veeeeeee ben düğüne doğum öncesi kilomla gtmek istiorum yani 8 kilo vermek istiorm temmuza kadar ama zor gbi

e bi de emziriorum öle aşırı bi diyet miyet de yapamam

akıl verin bağa noluuuuurrr
napcam bennnnnnnnnn,szce vereblrmym????

hu hu,
kimse yok muuu??

bugün bi tekirdağ yapıp geldim.

sabah evde kaffaltı

öğle tekirdağ köptee, salata

akşam balık salata yidim.. çook yoruldum yaffu. gez gez nereye kadar..

cerencim yeni iş yerin hayırlı olur inşallah. arnavut böreği duydumm.. benim geçen yediğim de arnavut böreğiydi az daha konuşursak senle akraba çıkıcaz sanırsamm

pınarımm gözün aydınn... hasret kısa sürdü, dualarımız işe yaradıı

çok yorgunum çok, ayacıklarım sızım sızım sızlıyor..

pınarcım senin nişanlın mersinliydi di mi? neresinden aceba?? birine çok benzetiyorum ama...

allahım gece gece halime bak, cerenle akraba çıkıcam, senin nişanlını birine benzetiyorum.

galiba bu sefer gezerken aklımı bi yerlerde unuttumm..

eee... ben genelde hep bişileri bi yerlerde unuturum. nişanlım da hep kızar bi kendini alıyon, kalan herşeyi unutuyon diye

kızlarrrr zayıfladıgımı en cok nerden anladım bılıyormusunuz gecen sene arabamı ılk aldıgımda bacaklarıma dıreksıyon degıyordu hatta dıreksıyon ayarı yokmu dıye baya aramıstım zor kullanıyordum laf aramızda bıraz once farkettımkı bacaklarımla dıreksıyon arası baya acılmıs artık dıreksıyona degmıyor bacaklarımyuppıııı

ne tartı ne mezur hıcbırı benı bu kadar sevındırmemıstı

İyi geceler şekerler:)
Sayfamız boşlanıyor hissine kapıldım kimsecikler uğramıyor artık ilerlemiyor
muhteşem sülüman bitti hemen oğlumu uyuttum bir banyo yaptım ohh rahatladım..Yarın şok diyetimde bitiyor anacım şok oldum zaten yeteri kadar sarsıldım iki gündür..
Cuma günü tartıldıktan sonra koşa koşa kendime bir tane dondurma alcam

günaydın kızlar nasılsınız? kandiliniz mübarek olsun allah herkesin dualarını kabul etsin inşallah.
dün bütün gün yoktum. malesef dün sabah haber geldi bi yakınımız vefat etmiş kalp krizinden. bütün gün ordaydık. ani ölüm olunca kötü oluyor. daha yaşı 45di. bugün de gidecem oraya.

hiç keyfim yok bugün. dün çok etkilendim.dağ gibi adam gitti

günaydın takımımın tatlı bayanları süper zinde bir güne başladım şükürler olsun inşallah sizlerde iyisinizdir , dün akşam söylediğim gibi 2 kaşık müsli , 3 kaşık nesfit , 4 kaşık yoğurttan bir karışım yaptım çok lezetli bir şekilde yedim kardeşim ve annem karşımda köftleri götürdü ama ben öğlen hakkımı yidim diyip hiç bakmadım o tarafa bile başka hiç birşey yemedim acıkmadımda işlerim vardı muhteşem yüzyılıda izleyemedim ve bu sabah kahvaltıda 4 kaşık nesfit 3 kaşık yoğurt yedim sonrada 30 dk yürüyüş yaptım ve işe geldim hem zinde hem mutluyum fakat öğle yemeği getiremedim yanımda ne yesem bilemedim belki bir çabuk çorba alırım belkide dünden tamdan az yarımdan çok altınçöreğim var yanımda onu yerim sizce hangisi daha iyi olur çorbamı , altınçörekmi :26:

geçmişe bakıp tekrar dönerim öpüyorum hepinizi

gözün aydın tatlımmmm

afiyet olsun canım,tebrikler ayrıca şimdiden 1 kilo eksik süpermiş valla

teşekkür ederim begümcüm

bana sanki listende çok az yemişsin gibi geldi acaba çok az yiyip metabolizmanımı yavaşlattın gerçi kilon çok fazla değil ondan belki az veriyorsun ama günlük meyve sebze süt yoğurt yiyorsan sorun yok demektir önemli besinler onlar çünkü

canım benim teşekkür ederim gerçekten dualarınız işe yaradı keşke hep böyle 3 haftada bir gelse ne güzel olur

nişanlım mersinli merkezdeler bende hiç gitmediğim için mersine ancak bu kadar bilgi verebiliyorum üniversite yılları istanbulda geçti ve meslektaşın belki oradan bir aşinalık vardır birde tanışık çıkıyormuşsunuz olmaz diye bişey yok dünya küçük

unutkanlığın iş yoğunluğundan stresten normaldir canım yoğun çalışıp dalgın stresli olmayanmı var Allah yardımcın olsun sürekli geziyorsun zaten :97:

kızlar günaydın
daha kahvaltı yapamadım
iş yerrinedi yavru kedilerden biri çok hasta
anne de bakmıyo
yavru nasıl küçük kalmış diğer kardeşler kocaman
ben de aldım yanıma şimdi koynumda uyuyo
şırıngayla süt verdim sızı kaldı

herkese günaydın.
bügün evden bi dünya yiyecek getirdim.

Sabah
yarım simit 1 adet üçgen peynir ve yeşil çay

arada
10 adet erik

Öğlen
1 adet haşlanmış yumurta 1 adet domates

arada
meyveli yoğurt

akşam
zeytinyağlı enginar

öğleden sonra 1 bardak şekersiz kahvem var

Başınız sağolsun canım Allah yakınlarına sabır ve uzun ömür versin inşallah çok gençmiş genç yaşta vefat beni çok üzer mekanı cennet olsun ...

hayırlı kandiller kızlar
dua ederken benide unutmayın
rabbim amin dediğiniz her dileğinizi kabul etsin inşallah

ben sürekli kimyasal gebelik geçirdiğim için eşim ankarada bu alanda uzman bir doktor bulmuş
perşembe günü ankaraya gidiyorum bir haftasonrada eşim gelicek yanıma senelik izin alıcakmış
beraber 3 temmuzda dönücez
annemlerin evinde internet yok
maalesef telefonla girme gibi bir şansım da yok
ama burdan da ayrılmak istemiyorum
ne yapmalıyım sizce

Başınız sağolsun canım Allah sizlere ömür versin..
Bu arada hayırlı kandiller arkadaşlar bütün dualarınız kabul olsun..Rabbim bugün açılan ellerin hiçbirini geri çevirmesin inşallah...

2 günlük şok diyet sadece 500 gram verdirdiKilo azaldıkça demek vermek zorlaşıyor bunu anladım..Neyse bunada şükür..
Sabah 1 çay bardağı süt
1 dilim kepek ekmeği
1 çay kaşığı bal
1 dilim peynir

1 türk kahvesi tek şekerli..

başınız sagolsun canım rabbim günahlarını affetsin inşallah

hayırlı kandiller kızlar
dua ederken benide unutmayın
rabbim amin dediğiniz her dileğinizi kabul etsin inşallah

sana da hayırlı kandiller cnm,dualarım seninle

kaptana bi sor cnm izinli sayılabilrsn sanırım

evet cnm ya ben için de zayıflama serüveninde zor gnler başlıo bu hafta gram oynamadı
afyt olsn bu arada

senin de kandilin mübarek olsn cnm,başınız sağolsn bu arada

gözün aydn cnm nişanlın geliomş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…