- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #403.561
Aynen etiketle sen beni menülere bakarım ben onun dışında acil durumlarda falan numaramı biliyorsun zaten. Sen mesela erken kalkıyorsun 12 ye kadar beklemene gerek yok uyandıktan 4 saat sonra yiyebilirsin kahvaltıyı.Yasasinnnnsen yaptın daha tecrübeli son beni de yönlendirdim artık son dönemde sebzeye ağırlık veisim, bı kaç gün halsizlik yaşayınca fark ettim.Ondan artirdim canım.Yarin tavuk düşünüyorum mesela.Eti daha da azaltirim, 10 güne bir falan yerim olmazsa
Mukaddes kim gııDeme öyle mukaddes deme öyletartıldın mi
Kahveyi istediğin saatte içebilirsin canım. Yemekten yarım saat önce sıvı alımı bitmiş olacak sadece. Orda 10 da için demesinin ssbebi tokluk veriyor diye.Anka okuduklarima göre yarın yapacağım şu olacak bı bakar mısın, bozulmasın
Sabahl limonlu sıcak su içerim ama kahve için 10-11 mi ne yazıyordu.Beklemem şart mı? İstediğim kadar içemez miyim
12.00-13.00 kahvaltı h 2 yumurta ,peynir,ceviz, yeşillik düşünmüştüm(başka ne yiyebilirim)
Ara kahve
Akşam 18.00-19.30 diyor ama ben 17 gibi yemeyi düşünüyorum Perşembe olduğu için.
Tavuk salata pilav(önce çorbayı için diyor, çorba şart mı?)
Oo 4 saat mi off bayıldım bunaAynen etiketle sen beni menülere bakarım ben onun dışında acil durumlarda falan numaramı biliyorsun zaten. Sen mesela erken kalkıyorsun 12 ye kadar beklemene gerek yok uyandıktan 4 saat sonra yiyebilirsin kahvaltıyı.
Mukaddes kim gıı
Hayyy maşallahMerhaba arkadaslar bugun challenge yaptik isten eve yürüme challenge
16.30 da ciktik 19.30 evdeydim ara ara dinlenereksu an ayaklarimi hissetmiyorum 20 bin adim oldu nerdeyse Cherry Mom kaptanim 10bin adim 1 ya sporda 20 bin 1× 2 olur mu bosa gitmesin karasular indi
Yesilcayin içine toz zencefil ya da zerdeçal okudum,onu ekleyeceğim farkli farklı yaparım artıkKahveyi istediğin saatte içebilirsin canım. Yemekten yarım saat önce sıvı alımı bitmiş olacak sadece. Orda 10 da için demesinin ssbebi tokluk veriyor diye.
Akşam yemeği en geç 19:00 mümkünse 17:00-18:00 arası bitirmek daha iyi.
Çorba şart değil canım. Öğünlerin de uygun canım. Sabah- Akşam iki de yeşil çay iç içine de hatta içine 1 tatlı kaşığı sirke de kat ohh miss yansın yağlar
Oooo göbüş açıkDüz kestirdim canım
1.62Boyun kaç canim
Ayy kusura bakmayın bilemedim yeniyim ya tşkler kuzum söyledin içinCanım spor bölümüne yorum yapmıyoruz
Mesajı alıntılıyoruz gelip 5. Takım yani bu başlık altında cevaplıyoruz
Giyiyoruz öyle arada işte kaptanımOooo göbüş açıksaça kim bakaaaa
Tam anlayamadım ya mont kapatmış ama hafiflemişsindir ohhhhhh gitttii -300 garanti
Pamuğum nasilsin?Sabah:
-filtre kahve
Öğle:
-2 yumurtalı yeşil omlet
-1 kapya biber
-1.5 kk beyaz peynir
-5 zeytin
-mor lahana salatası
Ara:
-Yarım portakal
-2 dilim ananas
-3 çilek
-10 fındık, tarçın
Akşam:
-5 Köfte
-4 yk yoğurtlu kereviz salatası
-fırınlanmış sebze
Ara:
_Pancar cipsi (Yağsız fırında)
-1tk yoğurt sos
Spor: 4591 adım yürüyüş.
@MehfamCherry Mom Hedef60kgolmak
Evet kaç bin adım yapıldı acaba :)))
İiy geceler canımCümleten hayırlı gecelerbaşarabilir sem sahura kalkacagim çok geç kaldım
inşlh bende bir gün tartı da 59 ları gördüm diye moralim bozulur artık o üzüntü ile ne yaparım bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?