Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynen etiketle sen beni menülere bakarım ben onun dışında acil durumlarda falan numaramı biliyorsun zaten. Sen mesela erken kalkıyorsun 12 ye kadar beklemene gerek yok uyandıktan 4 saat sonra yiyebilirsin kahvaltıyı.
Deme öyle mukaddes deme öyle tartıldın mi
Mukaddes kim gıı

M monarosaa ortim nasılsın günün nasıl geçti
Benim 8:30 dan 15:10 kadar dersim vardı sonra kızımı kursa bıraktım yürüdüm 40 dk tempolu sonra oğlumu bakıcıdan kızıda kurstan alıp eve geldim
Yemek falan pişirdim
Oğlanı akşam uykusuna uyuttuktan sonra 30 dk kardio yaptım
Şimdi uyku moduna geçtim çünkü yarında çok dersim var
Sen neler yaptın, nasılsın , günün nasıl geçti ?

Kahveyi istediğin saatte içebilirsin canım. Yemekten yarım saat önce sıvı alımı bitmiş olacak sadece. Orda 10 da için demesinin ssbebi tokluk veriyor diye.
Akşam yemeği en geç 19:00 mümkünse 17:00-18:00 arası bitirmek daha iyi.
Çorba şart değil canım. Öğünlerin de uygun canım. Sabah- Akşam iki de yeşil çay iç içine de hatta içine 1 tatlı kaşığı sirke de kat ohh miss yansın yağlar

Oo 4 saat mi off bayıldım buna ona göre de akşamı erken kapatırım ancak şimdi hatırladım yarın niyetlenecektim yatayım en iyisi
Yemekte sıvı tüketimi yasak ama ben sahurda kahvemi içsem olur mu omletin yanında?

Hayyy maşallah
1*2 yani normalde 200 +100 300 olacaktı 400 puan yapalım olur mu öyle eklerim karasular böyle idare eder mi

Yesilcayin içine toz zencefil ya da zerdeçal okudum,onu ekleyeceğim farkli farklı yaparım artıkyeşil çayı limon kabuklarıyla demliyorum,tadı daha güzel oluyor zaten bu arada WhatsApp tan yazdim

Pamuğum nasilsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…