Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın hanımlar
Sabah kızımı okula bırakıp sahile geçtim 45 dakika 15dksı hızlı tempo yürüyüş 30dk sı koşu olarak yaptım birde yağmura yakalandım kendi kendi romantizm oldu şaka bir yana gerçekten çoookkk iyi geldi valla taktım kulaklığımı çıktım sahil havası ,müzik, yağmur , koşu oohhh missss eve gelince de bölgesellerimi yaptm , duş + kahvaltı olayı sonrası kahvemi alıp geldim bakalım neler yapıyorsunuz

DeryaOnDiet göremedim seni son mesajlarda kuzum nasıl geçti günün
Dun guzel gecti 15000 e yakinnadim attim. gec donduk eve. Ama bugun cok kitu bir surprizle karsilastim ortim. Dun orda sandvic yedim yaa su gluten beni nasil sisiriyor. Pompayla sismis gibiyim adeta. Sabah baktim artiyim yine.

cok güzel menu canım inşallah güzel bir eksi getirir cumaya :))
Ah ah nerde hala ibre oynamıyor, regl falan da değilim, cildiriciimm
Bilmiyordum canım,Ramazan'a bı şey kalmadı zaten, yapacak bir şey yokuyumadım, ramazanda da uyumam sahur sonrası.bir ders boslugum var şimdi gidip az yatan

Dun guzel gecti 15000 e yakinnadim attim. gec donduk eve. Ama bugun cok kitu bir surprizle karsilastim ortim. Dun orda sandvic yedim yaa su gluten beni nasil sisiriyor. Pompayla sismis gibiyim adeta. Sabah baktim artiyim yine.
canım yeşil çay iç bugün
yanına birşeyler alacaktın alamadın mı ?

selamm canımm
harikasınnn almışsın temiz havayı şahane

Bende if de 2. günü başarı ile tamamladım 17 saat oldu -600 geldi bile
akşam yine spor yaparım gündüz evde cocukla olmuyor işlerim oluyor

selamm canımm
harikasınnn almışsın temiz havayı şahane

Bende if de 2. günü başarı ile tamamladım 17 saat oldu -600 geldi bile
akşam yine spor yaparım gündüz evde cocukla olmuyor işlerim oluyor
Benim de pzts çok güzel idi -800 idi ama sonra orda durdu kaldı tartı 3gündür gerçi benim regl gün de geldi aslında onu düşününce bu kadar eksiye geçip sabit kalması bile zaten spor sayesinde anca olmuştur çünkü yarın yada cumartesi regl olucam ben tam regl beklerken yani en şiş halim ile tartılıyor olmama gerekiyor bu durumda kötü diil galiba ama yinede yarına inşlh bir kaç yüz grm daha gitmiş olur. Regl şişliğine rağmen -1kilo ve onun üstü çok güzel olur inşlh inşlh inşlh

regli haftan olmasına rağmen böyle ise çok iyi canım tartıya çok takılma o halde bir anda düşecektir ben regli haftamda ödem atıcı bir şey içmezsem +1 2 oluyorum :/

olur canım sen devam edersen o durgunluk eksiye dönecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…