Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Valla nohutmu yaptı bilmiyorm ben aşırı şişim şuan
Yarın detoks tarzı beslencm inşaAllah gider
Değilse sabit kiloya razı olcm
Nohut sisirir canim ama cumaya odemi kalmaz onun bide detoksu caktinmı eksiye düsersin insallah
Didom ne yapıyorsun? Son sorularıma yanıt vermedin İsveç bitti mi, devam mı?
Canim bi kac gun girememistim msjlar brikince aradami kaldi bilemedim yarn bakicam tekrar geriye donup isvec 4 gun yaptim 1.6 kilo verdim ikizime gidince biraktim aslinda devam ediyodum orda devm ettiremedim

Yaaa ben bu msji nasil gormedim bende ne guzel azimle sonuna getirirdim ozman ikimizimde musayit oldugu bi zamanda ayni anda baslayalim 6. Gunune kadar beraber yapalim ben 4. Gun biraktigim icin tekrar yapablirim baktik gzel gidiyo motiveyiz 13. Gune kadar devam ne dersin ramazandan 1 2 hafta once baslayalim mesela

Sahur sonrası okuyorum,bugün Filitre iczim zira bu kadar uykuyla ayakta kalmam lazım 8.30da dersim var4 saat geçmediği için yatamıyoruz da ooooyylleee gece yarıları Fink atarsam forumda bu bana mustehak
hayırlı geceler canım inşallah kalkabilirsin
Ucu ucuna yetiştim
Canım senin bir kaç kilo sonra kilon boyuna eşit olmak üzere ama benim kilom boyumdam daha 10 fazla yani bu hesaba göre de hala şişman olan yine benim
Himm kilo verilir ama boy uzamaz öyle düşün annem üzülme üzülme
Dilime doladinben bu saatte söylemeye bayılırım zaten canım
Teşekkürler Suskun'cum, iyiyim. Kendimi toparladım sayılır. Yine diyetisyene başladım. Sen nasılsın?
Çok sevindim canım,daha da iyi olursun inşallah düşe kalka idare ediyorum bakalım ben de, hamd olsun bugününe
Nohut beni mahvetti
Gün geçmiyor ki LoL yeni bir bomba patlatma son mesajlarınıza çok güldüm bomba dediysem nohuttan değil caniimmm

ayy 20bin adım sonrası acıktım canım bi açma ile kahvaltı gibi yaptım evde bişey yoktu :/

cok güzel menu canım inşallah güzel bir eksi getirir cumaya :))

Cok guzel ortim bugunu de iyi gecirip yarina hedeflerimizi tuttururuz insallah

Sahur sonrası okuyorum,bugün Filitre iczim zira bu kadar uykuyla ayakta kalmam lazım 8.30da dersim var4 saat geçmediği için yatamıyoruz da ooooyylleee gece yarıları Fink atarsam forumda bu bana mustehak
Canım aslında Ahmet Apa seviyeleri yaparken orucu tavsiye etmiyor. O yüzden çok bilgim yok oruç tutarken nasıl olur sahurdan sonra yatılır mı yatılmaz mı. Oruçta bir niyet var o niyetle ilahi gücün yardımıyla tutuluyor oysa ki seviyelerin amacı kendi iradeni geliştirmek diyor. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…