- 5 Ekim 2020
- 2.762
- 10.862
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #403.641
Ayy ay verdim gittiVer kızzzzz
Ya valla ya. Kahveyi yaratan rabbime şükürler olsunAllahtan kahvenin cayin kalorisi yok bi de o olsaydi ne yapardik biz. Hemen geliyoruz
Teşekkür ederim kuzuOh oh afiyet olsun
Teşekkür edrim kaptancığım. Çok iyi geldi şükürOooo keyif 10 numara
Afiyet olsun canımhakettin sen bu keyifleri
Oyyy kuzu.ayy ne güzel yeşillik kapalı hava afiyet olun canım
Günaydın canımGünaydın canım nasılsın nası gidiyor çalışmalar
Biz bu hafta patır patir gekiyoruz ortim sondan 1. Olcaz heraldeDün sabah sabittim bu gün artıyım
Kaptanım hazır ol bu hafta artı gelebilirmkızlar teker teker gelin + incilerini döküyorsunuz stres oldumBegonya2 nerdesin gel birlikte stres olalım
El mi yaman bey mi yaman, yaglarima meydan okuyorumolur canım sen devam edersen o durgunluk eksiye dönecek inşallah
Hah işte depresyonuna da nazar ettik gördün müKaptanım hazır ol bu hafta artı gelebilirm
Ve neden bilmiyorum depresyonda değilim ayarlarım bozuldu
Yok yok şaka yapıyorlardırpek ışık yok gibi
Ohh ohhh canım 69 u ucundan görecekmiyiz bu haftaGünaydın hanımlar
Sabah kızımı okula bırakıp sahile geçtim 45 dakika 15dksı hızlı tempo yürüyüş 30dk sı koşu olarak yaptımbirde yağmura yakalandım kendi kendi romantizm oldu şaka bir yana gerçekten çoookkk iyi geldi valla taktım kulaklığımı çıktım sahil havası ,müzik, yağmur , koşu oohhh missss eve gelince de bölgesellerimi yaptm , duş + kahvaltı olayı sonrası kahvemi alıp geldim bakalım neler yapıyorsunuz
Alayım canımYok yok şaka yapıyorlardır
Dimii kızlaaar yarın eksi göreceğiz
Bu arada kaptanım beni tekrar takıma alsana spor yapamıyorum ama son kalan 5 kiloyu da ara vermeden vereyim gitsin
Ohh ohhh canım 69 u ucundan görecekmiyiz bu hafta
Kaptanım hazır ol bu hafta artı gelebilirm
Ve neden bilmiyorum depresyonda değilim ayarlarım bozuldu
Patır patır gelmek için elden gelen yapılıyorBiz bu hafta patır patir gekiyoruz ortim sondan 1. Olcaz heralde
Kesin ömür boyu obez kalırdıkAllahtan kahvenin cayin kalorisi yok bi de o olsaydi ne yapardik biz. Hemen geliyoruz
regli haftan olmasına rağmen böyle ise çok iyi canım tartıya çok takılma o halde bir anda düşecektir ben regli haftamda ödem atıcı bir şey içmezsem +1 2 oluyorum :/
Ahaaa haaaaa...Yok yok şaka yapıyorlardır
Dimii kızlaaar yarın eksi göreceğiz
Bu arada kaptanım beni tekrar takıma alsana spor yapamıyorum ama son kalan 5 kiloyu da ara vermeden vereyim gitsin
Ohh ohhh canım 69 u ucundan görecekmiyiz bu hafta
Artık çok geç DidoşumYaaa ben bu msji nasil gormedimbende ne guzel azimle sonuna getirirdim ozman ikimizimde musayit oldugu bi zamanda ayni anda baslayalim 6. Gunune kadar beraber yapalim ben 4. Gun biraktigim icin tekrar yapablirim baktik gzel gidiyo motiveyiz 13. Gune kadar devam ne dersin ramazandan 1 2 hafta once baslayalim mesela
Kiz ben bisey kuramam sadece diyet odaklayim yeterince mesgulumbu hafta ekibi kim kurtaracak yahucengaver bekliyorumm
C Cagrihilal1 sanırım seniyice stres ol
@Mathilda03 yine yok maalesef onu bildirimsiz yazıp yarışmadan çıkaracağız :/ izin hakkı yok
Olur canım zaten aklımda ki hedef 65 falan o yüzden sıkıntı olmaz bu hafta 1 kilo daha gitti sayılır. Eğer buraya devam etmezsem Bi günden bişey olmaz mantığıyla geçecek günlerAlayım canım
Ama hedef min yüzde 10 ya -5 den biraz fazla çıkıyor hedef 64 demeliyiz uyarmı
Sonra mezuniyeti min yüzde 90 la 64.8 de yapabiliriz
Yaa sen pazartesi - 800 diyince ben bu hafta 2kilo üstü gider diye düşünmüştüm. Geç olsunda güç olmasın canımKesin ömür boyu obez kalırdık
evet canım inşlh haftaya çok güzel bir düşüş gelir şuan regleye rağmen -800 üm bakalım yarına inşlh 100- 200 daha gider
Ahaaa haaaaa...kız ne 69 u 69 mu 2-3hafta sonrası için koyduğum hefef idi canım O bir hafta da 4-5 kilo veremezdim yani bu 1nisan şakasımı bana 72yi görme umudu ile...
Yanına bişeyler alcaktın cnmDun guzel gecti 15000 e yakinnadim attim. gec donduk eve. Ama bugun cok kitu bir surprizle karsilastim ortim. Dun orda sandvic yedim yaa su gluten beni nasil sisiriyor. Pompayla sismis gibiyim adeta. Sabah baktim artiyim yine.
Aldim da doymadimcanım yeşil çay iç bugün
yanına birşeyler alacaktın alamadın mı ?
Gun guzeldi canim. Aylar aonra gunesi gordukYanına bişeyler alcaktın cnmolsun güzel bir günse sorun değil
Hadi bakalım canım hayırlı olsunDiyetisyene gittim daha önceden denediğim ve memnun kaldığım ketojenik beslenme verdi tekrar ramazana kadar onunla gideceğim sonra ramazan menüsüannemi de götürdüm o da başlıyor yarın bakalım. Doktorun yanında bu kilo aldığı için ağlıyor bizi de üzüyor moralimizi bozuyor dedi ve diyetisyenim beni o kadar iyi tanımış ki anneme dönüp ağlamakta haklı dedi çünkü kilo almak istemiyor kilo verdikçe mutlu olan kızınız var kilo aldıkça mutsuzlaşabilir dedi
Yok anneme klasik 2 ana 1 ara öğün verdi ramazana kadar kolaylık olsun diye annem keto beslenemezHadi bakalım canım hayırlı olsun
Annene de mi aynı listeyi verdi cnm?
Ramazanda ne önerdi bize de örnek versene
Amam cnm bekliyorum valla etiketle beni deYok anneme klasik 2 ana 1 ara öğün verdi ramazana kadar kolaylık olsun diye annem keto beslenemezlisteyi ramazan listesi olarak verdi zaten şimdiden uygulasın alışsın diye birazdan paylaşırım listeyi
Regli haftam olduğunu hesaba katmayınca bende 1.5 hedef koymuştum kendimeOlur canım zaten aklımda ki hedef 65 falan o yüzden sıkıntı olmaz bu hafta 1 kilo daha gitti sayılır. Eğer buraya devam etmezsem Bi günden bişey olmaz mantığıyla geçecek günler
Yaa sen pazartesi - 800 diyince ben bu hafta 2kilo üstü gider diye düşünmüştüm. Geç olsunda güç olmasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?