Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım tabiki Allah rızası için, münafık yapma bizi şimdi

Menu gayet iyi yarini cok merak ediyorum tarti bize neler gosterecek

Güzel olmuş kuzum inşallah eksi gelirsin yarına

Güzel olmuş kuzum inşallah eksi gelirsin yarına
Balla bende eksi gelip mezun olmayı bekliyorum
Umarım olur
Sabahki tahin pekmez ve ballı kayma olmada daha iyi olurdu ama akşamı çok hafif kapatmışsın
Umarım yarın sende güzel bir eksi görürsün canım

Regli haftam olduğunu hesaba katmayınca bende 1.5 hedef koymuştum kendime ama yarın tam reglin gelmesine bekler iken en şiş günüm de tartılıcam onun için -1 i öpüp başıma koyarım bu şişlik ile
Reglin yaklaşmış ve - 1 bence harika canım.

Tmm canım sen nasıl hissediyorsan öyle olsun
Teşekkür ederim şimdiden emeklerin için,takım sorumluğun için

Eline sağlık canım

Ahh kaptanim bu hafta cok sınanıyorum cokkk haftayada misafirlerim var nasil olcak bilemiyorum iznemi ayrilsam 2 haftalik

Özel mesajındaki kafa yapısından da anladığım kadarıyla olmuyor didemcim yani bu haftayı yedik aldık götürdük öbür haftanın planlarındayız

Devamlı sınanma modundaymışız gibi olursa zatenn yürümez bu iş senden söz almıştım isveçten sonra çok çok dikkatli olacaktın ve yaşadığımıza bak bu haftada bildirimsiz olacaksın aileninin yanında olduğun için

İzne ayıralım evet üzgünüm çok üzgünüm ne diyeyim

Ne güzel başlamışsın güne deniz havası bir başka

Ben üniversitedeyken spor salonuna gidiyordum bayan grubu zayıflamak için oryantal kursuna geliyordu

Ama bence yarın güzel eksilerde gelecektir ben inanıyorum, mesela been :)

Sadece bir kaç artının aynı hafta olması kötü oldu ama inşallah yarın hiçç öyle şeyler olmaz
Hayırlısı canım

Şimdiden tebrik ederim senide hastalığa rağmen diyeti bırakmadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…