- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #403.741
Zaten elestirmek icin değil canim neden oldugunu bulmak istedigimiz icin yazdik. Yoksa menulerin ve sporlarin çok güzel masallahEvet canım haklısın kuru ve yaş aynı gün yediğim çok oldu ama miktarları çok ufak. Benim diyetisyen günde 1 adet anamur muzu ve yanında kuruyemiş veriyordu. Çok listemi yapamıyorum ama genel olarak buraya yazıklarım inan o kadar küçük porsiyonlar ki
Umarım güzel bir eksiyle gelirsin orticim
benim akşam öğünüm iyi sayılmaz, alkol de aldım bugün özel gündü. Yarın alkol üstüne regl ödemi iyi bi eksi beklemiyorum
Maalesef canim tayin olup tasindiktan sonra eski listelerimi bulamadim evde. Zaten 2 haftalik defisiyordu paylastigim mesaj attigim arkadaslarim oldu ama su an benim de elimde yok. Yeniden baslayacagim insallah bi gorusmem var yarin o zaman paylasirim canimListeni merak ettim canım bi ara benimle paylaşır mısın. Benim diyetisyen çok katıydı bi kere mesaj attım züberlerden bi top tanecik yiyebilir miyim diyeçok kızdı listende yok diye
Şimdi şöyle anlatayım sürekli evdeydim bu hafta ve eşim kilo kilo muz yer normalde ben aşırı sevmem ben kırmızı meyve delisiyimdir.Zaten elestirmek icin değil canim neden oldugunu bulmak istedigimiz icin yazdik. Yoksa menulerin ve sporlarin çok güzel masallah
Sen gene de her gun bir muz tercih etme canim benim kalorisi yuksek 2-3 gune bire dusurursen cok daha guzel olur yoksa potasyum kaynağı sagliklidir. Biraz olgunlasmamis olanlarinin kalorisi daha dusuk onlari da tercih edebilirsin
Tamam canim ben gördüğümü soyledim evin hali degiskendir haklisin alinanlar vs eve.Şimdi şöyle anlatayım sürekli evdeydim bu hafta ve eşim kilo kilo muz yer normalde ben aşırı sevmem ben kırmızı meyve delisiyimdir.Bu hafta aldıklarımı hiç yemedi hep karardı bende biraz zorlaya zorlaya ona tabak hazırlayıp bitirttirdim arada yarım buçuk kendim de yedim
Yok canım teşekkür ederim vakit ayırıp görüşünü paylaştığın içinTamam canim ben gördüğümü soyledim evin hali degiskendir haklisin alinanlar vs eve.
aciklamak zorunda degilsin :) ben diyetisyenimin dedigini paylastim
Muz aslında kabızda yapmış olabilir bir ihtimal diye düşündüm bendeBenimde bir tek o gözüme çarptı ama günlük yenmesi gereken miktarı bilmiyorum sen listelere aşinasın doğrudur
Kaptanım bu gün eve geçeriz diyordum ben ama eşim geçmeyelim bugünde kalalım dedi
Kvademin baskülü eski ayakları oynuyor düz zemine koysam bile
Napıcam bilmiyormCherry Mom
Kaptanım artıda değilkiSenin +500 de fazla olmuş
Umarım yarına kadar düşer menülerin fena değil canım belki artık leslieler az geliyor olabilir 1 mil 2 mil bu aşamalarda zayıflma için düşük kalır gibi
Bendeki listeyede baktım geçen cuma 62.5, bugünde 62 çıkmış yani -500 :)))) herkes artı artı yazınca her sayıyı artı görüyon artıktamamdırbu sabah 62.0 dım cnm yarına sabit gelsem 500 gr da bu hafta gitmiş olacak 10 gün sonra biraz hızlanmak istiyorum Ramazanda :) bayrama 58 olmak istiyorum sen?
Anaaa sabit gelsem diyince ben ona odaklandım iyi bari menülerde sakatlık yoktu zaten sevindimKaptanım artıda değilki
Bendeki listeyede baktım geçen cuma 62.5, bugünde 62 çıkmış yani -500 :)))) herkes artı artı yazınca her sayıyı artı görüyon artık
Bilmiyorm doğrumu yanlış mı tartıyorBen soruyu anlayamadım
Eski ama tartmıyor mu yanlış mı tartıyor ?
Kilosunu bildiğin bişeyi koy önce onu tart eğer doğru miktarı veriyosa en azından doğru mu tartıyo yanlış mı anlarsın canımBilmiyorm doğrumu yanlış mı tartıyor
Düz zeminde dengeli durmuyor belki yanlış tartıyodur şüphesi oldu
MantıklıKilosunu bildiğin bişeyi koy önce onu tart eğer doğru miktarı veriyosa en azından doğru mu tartıyo yanlış mı anlarsın canım
Sen devamlı tartılıyorsun ya kuzu bilmiyor muydun kilonuBilmiyorm doğrumu yanlış mı tartıyor
Düz zeminde dengeli durmuyor belki yanlış tartıyodur şüphesi oldu
Aynen ananas güzel yağ yakıcıAaa birde seneler evvel bi ara diyetisyene gittiğimde meyve olarak ananas vermişti. O sıra denediğimde hakikaten kilo vermeme baya faydası oldu şimdi de yeniden meyvelere onu eklemeye çalıştım. Bu da ufak bir bilgi olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?