Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Al canim listeye basladik artik mezun olmadan gitmek yok hatta korumayi bitirmeden gitmek yok

Sağol cnm senin de hayırlı olsun yeni diyetin inşallah bol eksiler gör

Sağol cnm sana da tebrikler

Günaydın kızlar hayırlı cumalar
GeçenCuma 89.6
Bugün 89.3
Fark 0.3
Yüzde 0.334821
@hawar

tebrikler canım bu hafta sonu dikkat edelim olur mu takımca büyük bir hataya düştük çoğunluk o yüzden düşük eksilerde haftaya en az -500 bekliyorum

Hic sorma ya ne delilikti o karabugday. Karatay yapmistim bende 1 ay 5 kilo vermistim bir zamanlar sonrasinda hemen almadim. Evet ayni mantik belli bi aclik suresi var ikisinde de. Karatay daha sıkı yasakli cok sey var. Aralikli oructa aclik suresi daha uzun ama onu yemeyeceksin bunu yemeyeceksin kafasi yok psikolojiyi bozmuyor. Aksam yemeklerini cikarmak cok iyi geliyor bana. Tabi yasak yok diye herseyi yemiyorum. Mecbur yemek zorunda kaldigim kacamaklarim oluyor onuda kalori hesabiyla ve sporla dengelemeye calisiyorum. Normalde diyete 83 lerde falan baslardim 75 falan ideal kilom gibi gelirdi cok rahat ederdim psikolojik olarak bu kilorda ama 70 in altina dusmus hallerim gorunce su an ki kilomla kendimi 83 kilodayken ki ruh halimle ayni buluyorum. Gecen yil zayiflayip bu yil yine ayni yolu yurumek acayip sinirimi bozuyor kafami duvarlara vurmak istiyorum cok yoruldum artik. Bu defa zamana falan yaymadan en fazla 2 ay icinde hedefe ulasma odakliyim uzadikca zorlasiyor sanki

listeye alacağım dediklerim cidden patladı gitti
canım son 2 gündr menüde yok herhalde sende neden artı oldu bu hafta böyle genelde dengeli gidiyordun
ah kaptanım son 2 gündür ufak tefekte olsa kaçamaklarım oldu iradesiz davrandım çok pişmanım ama söz bu hafta çok düzenli gideceğim bir de bu hafta pek yürüyüş te yapamadım sevindiriici olan kilo almadım

Geçen Hafta: 69.00
Bu hafta: 68.3
Aradaki fark: -700

Bundan sonra hedeflerimi küçük tutacağım. DeryaOnDiet şok diyetler konusunda çok haklısın. Ben de ağır ama kalıcı bir şekilde kilo vermeye karar verdim. Bu acele bana hiçbir şey kazandırmadığı gibi bünyemi de zora sokup bana umutsuzluk aşılıyor.

Eklentiler

• 43F04478-15CF-4F61-8145-CFFBEBDD6BF2.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 25
tebrikler canım
yeni diyetisyeninde hayırlı olsun :))

Canım çok sağol
Neden öyle diyorsun ki ne yapmışsın sonucunu paylaştın mı cnm sen göremedim
Canm bende geçen yıllar o kilolarda idim ondan 61 - 62 leri görünce hep sen kendine ne yaptın fitblonde 70lerde işin ne diyorum ahh ahhh kilo aldım 63 oldum diyip kilo vermek için 63 ile listeye giren ben ... Ne alaka şuan 73
tebrikler canım umarımmmmm bu hafta ekip nota eşiğinde falan kalmaz seni tekrar listeye almak çok istyorum çünkü
inşlh can benim ❤ şimdilik pek artı yok gibi ama kızların beklediği kötü sonuçlardan en azından daha iyi gibi ... umarım gerikalan herkesden de güzel eksiler gelir .
Ooooo en güzel yüzdelerden biri geldi
Ne yaptın kendine gerçekten çok iyi yapmışsın kuzum
sağol tatlım birde bugün yada yarın regle olucam şiş halimle şükür yinede eksi ❤ inşlh bugün hemen regl olurum da haftaya cuma regl bitişi ile çok çok daha güzel bir düşüş gelir.
Wwooowwww O.M.G Canım bu yüzde de ne bu kiloya bu düşüş bu kız ne yemiş , ne içmiş , ne yapmış hepsini detaylı inceliyiciiiiiimmm...
tebrikler ballı pamukcum çok güzel gitmiş

Gunaydin hayırlı cumalar
Gecen cuma 79.8
Bu cuma 81.9
Fark +2.1
Eki Görüntüle 2815224
Cherry Mom S Suskunhanim
İnsallah gorup gorecegim en son arti bu olacak..
Eminim son olacaktır,sana güveniyorum
tebriler canımmm

İnşallah çok kısa zamanda görürsün canım
Ooo hadi bakalım bekliyorum şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…