- 5 Ekim 2020
- 2.766
- 10.886
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #403.801
Maşallah canım. Güzel eksiGünaydınlar
Geçen cuma 64.0
Bu cuma 63.2
Fark -800
%. 1.25
Cherry Mom blonde ambition çok erken evden çıkıyorum kaptancım döndüğümde tekrar tartılacağım
Kuzu aslında arada böyle rolantiye almak iyidir. Vücut geldiği kiloyu korumaya alışır. Şöyle bir zihnini toparla. Tekrar gidecekler pıtır pıtırGunaydin hayırlı cumalar
Gecen cuma 79.8
Bu cuma 81.9
Fark +2.1
Eki Görüntüle 2815224
Cherry Mom S Suskunhanim
İnsallah gorup gorecegim en son arti bu olacak..
Tebrik ederim canım. Güzel bir eksiGeçen hafta 71.9
Güncel 71.2
Fark _700
Hedef 71
O maşallah canım. Süper başlangıçGunaydin kizlar
Gecen cuma :76.1
Bugun: 75
Fark:1.1
Yuzde: 1.445Cherry Mom muhursuzpusula
Eki Görüntüle 2815258
Canım valla senin gayretin muhteşem. Veremeyince bile devam etmek kolay bişi değil. Ama ben de senin için erken olduğunu düşünüyorum. Yine de dikkat etmen bence çok güzel. Sen izne ayrılsan da burda ol canım. Burada kilo kontrolü daha kolay oluyor. Hem özleriz biz seniGecen haftaki kilom: 74,75
Bugunku kilom:74,75
Sabitim
Cherry Mom Hedef60kgolmak
KaptancimCherry Mom
Biliyorum yine eksi getiremedim ama senin de iznin olursa ilk artiyi getirene kadar devam etmek istiyorum listede. Biliyirum cogu kisi icin sabit kotu ama ben gercekten anlamadigim bir sekilde kilo vermekte cok zorlaniyorum.
Pazartesi aksama kadar cok aktif olmayabilirim. Eskmin ailesine gidiyoruz paskalya bayrami icin, orda internet pek cekmiyir, sadece birkac noktada cekiyor.
onumuzdeki hafta eve donunce de gunluk 10bin adim atmayi hedefliyirum ustune tabata cardio vs.
Evet oryantel ve zumba kilo vermek için gerçekten çok iyi canım, eğlenceli ve çok yüksek kalori yakıyor doğru. Bende 6yıl önce doğumdan sonra emzirme dönemim de kilo vermek için ikisine de gitmiştim ama latin dansları formumda iken ve hobi olarak gidiyorum o zaten spoe salonlarında değil dans okulun da filan oluyor onun için kilo verince gidicem tekrarBen üniversitedeyken spor salonuna gidiyordum bayan grubu zayıflamak için oryantal kursuna geliyordu
EvetCanım menülerinde hiç birşey yok
Haftada 3 gün güzel sporda yapmışsın artı gelirsende lafım yok duraklama dönemi olabilir bilmiyorum var mı bu menülere eleştirisi olan şöyle olsa daha iyi olurdu diyen hata var ise bulmuş oluruz
Ananas çok ciddi ödem attırıyor kendiside öyle , kabuğundan yapılan çayı da öyle . Bana da vermişti bir ara ve çok iyi vermiştim ananas haftasında.Aaa birde seneler evvel bi ara diyetisyene gittiğimde meyve olarak ananas vermişti. O sıra denediğimde hakikaten kilo vermeme baya faydası oldu şimdi de yeniden meyvelere onu eklemeye çalıştım. Bu da ufak bir bilgi olsun :)
Günaydınlar
Geçen cuma 64.0
Bu cuma 63.2
Fark -800
%. 1.25
Cherry Mom blonde ambition çok erken evden çıkıyorum kaptancım döndüğümde tekrar tartılacağım
Çok güzel gitmiş canım tebriklerGeçen hafta 71.9
Güncel 71.2
Fark _700
Hedef 71
Maşallah canım 1.1 harikaGunaydin kizlar
Gecen cuma :76.1
Bugun: 75
Fark:1.1
Yuzde: 1.445Cherry Mom muhursuzpusula
Eki Görüntüle 2815258
Canım acaba sen detaylı bir test yaptırıp herşeyine bir baktırsanmı ? insülin direnci, yada guatır, tiroid gibi problemler direk etkiler Allah korusun ama polistik over olanlar bile mesela kilo veremiyor ama bu tarz bir şeyler var ise ona göre ilacını alınca hem hızla tıkır tıkır kilonu vermeye başlarsın hem hem sağlığın düzelir.Gecen haftaki kilom: 74,75
Sabitim
KaptancimCherry Mom
Biliyorum yine eksi getiremedim ama senin de iznin olursa ilk artiyi getirene kadar devam etmek istiyorum listede. Biliyirum cogu kisi icin sabit kotu ama ben gercekten anlamadigim bir sekilde kilo vermekte cok zorlaniyorum.
Pazartesi aksama kadar cok aktif olmayabilirim. Eskmin ailesine gidiyoruz paskalya bayrami icin, orda internet pek cekmiyir, sadece birkac noktada cekiyor.
onumuzdeki hafta eve donunce de gunluk 10bin adim atmayi hedefliyirum ustune tabata cardio vs.
Harika canm tebrikler❤
❤Günaydın kızlar
Geçen hafta:71.1
Bu hafta:70
Fark:1
Yüzde:1.547
Haftaya hedefim:69.3
Cherry Mom Eki Görüntüle 2815311
Çok iyi canm tebrik ederimGeçen hafta 87.9
Bu hafta 87.1
Fark -800
CanımGecen haftaki kilom: 74,75
Sabitim
KaptancimCherry Mom
tebriler canımmmGeçen hafta 54.5
Güncel 54.3
Fark -200
Geçen hafta bu muydu emin olamadım @emnisgünde on kere tartilinca Namaria
Ek olarak canım ben kabuklarını suyuma atıyorum çok lezzetli oluyorHakliain canim. Eklemdk lazim. Metabolizmayi hizlanditiyor. Iyi oldu hatirlatyigin ben de markete gidince alayim
Acaba tartında mı bir sorun varGecen haftaki kilom: 74,75
Sabitim
KaptancimCherry Mom
Ben bi diyetisyenin menüsünü seçicem galiba cnm internetten bakıpbende ramazanda nasıl besleneceğimizi çok merak ediyorum
Canım beniim artı değilsin ya önemli olan oGecen haftaki kilom: 74,75
Sabitim
KaptancimCherry Mom
Tamam canımbugünden itibaren sporda free yazmıcak canımm benimmm ,akşama çıkıyorum artık inan çok üzüldüm ama evdeki halimi görseniz hep koşturma içindeydim hergün okula git okulda bekle gel yemek yap ders çalıştır derken hiç çıkamadım
evet hafta sonu bu yüzden çok önemli hafta boyunca tüm enerjin 2 günü yakmaya gitti :/Aslında bu hafta 1 ,600 gr verdim Ama Pazartesi artıda olunca ancak bu kadar geçen haftaya göre eksi çıktı
Ayy evet canım eksik yazmışım. Bende bu hafta 69u ucundan görürüm diye düşünüyordum ama olmadı kısmet haftaya artık. Sen bu hafta regli olunca biraz daha gider Bi atak yaparsın haftaya beraber 69 u görürüz canımHarika canm tebrikler❤
❤Canm fark 1 değilde 1.1 gibi görünüyor ve harika 100grm daha gitse 69u görüyormuşsun sana yetişmem artık imkansız
imkansız imkansız rüyaaaalarımmm olmasaaaa....
Çok iyi canm tebrik ederim
Günaydın canım hayırlı cumalargünaydın kızlar hayırlı cumalar
Ne güzel rakamlar onlarGeçen cuma 62.5 kg
bugün 62.0 kg
fark -500 grCherry Mom DeryaOnDiet
Haftaya hedefim 61.6 kg cnm
muhursuzpusula
Eki Görüntüle 2815333
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?