- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #403.821
Ah canım benim saçlar aynı ben
Günaydın kızlar
Kilo bildirimi
Geçen cuma:64.0
Bu cuma:63.7
Fark: -0,3
Yüzde: 0,468
Hedef: 63,2
Kızlar Dün 63.4 tüm. Bugün böyle oldu
Haftaya daha iyi olsun inşallah
Cherry Mom muhursuzpusula
Kaptancım tartı değişikliğini de hatırlatayım
Harika canım
Eksi eksidirGeçen hafta 95,2
Bu hafta 95,1
Fark - 100 gr
Geçen hafta 54.5
Güncel 54.3
Fark -200
Geçen hafta bu muydu emin olamadım @emnisgünde on kere tartilinca @Namaria
Emojini sevsinler yaGeçen cuma 62.5 kg
bugün 62.0 kg
fark -500 grCherry Mom @DeryaOnDiet
Haftaya hedefim 61.6 kg cnm
muhursuzpusula
Eki Görüntüle 2815333
güzel menülerine rağmen artı gelseydin üzülecektim çok sevindim bu eksi bile çok iyi ama birde dönünce tartıl bakalım takımın bugün ekstra eksiye ihtiyacı olabilirGünaydınlar
Geçen cuma 64.0
Bu cuma 63.2
Fark -800
%. 1.25
Cherry Mom blonde ambition çok erken evden çıkıyorum kaptancım döndüğümde tekrar tartılacağım
tam bende aynı yorumu yapacaktım sen yazmışsın bu sendeki son artı görüşümüz benceGunaydin hayırlı cumalar
Gecen cuma 79.8
Bu cuma 81.9
Fark +2.1
Eki Görüntüle 2815224
Cherry Mom @Suskunhanim
İnsallah gorup gorecegim en son arti bu olacak..
sende iyi ki varsın canım daha önce yazdığını okumuştum ama şimdi bulamadım belki haklı olabilirsin biraz erken sahalara döndün ama normalde emzirme dönemi çok iştahlı geçen ve psikilojik olarak en yıpratıcı zmanlar olabiliyor burada olmasaydın belki fazlaca kilo alacaktın en azından bunun önüne geçtik ve ekibe çok çok faydaların dokunduCok haklisin kaptancim. Bugune kadar hep destegini gordum emegine vaktine saglik. Belki emzirmeden baska baska bir sebebi var hic anlamadim inan gayatimda bu kadar dikat edip de kilo veremedigim baska donem olmadi. Ama diyorum demekki dikkat etmesem daha da kilo alacaktim. Iyiki varsin canim, iyiki varsiniz.
tebrikler canım yoğunluğa rağmen - gelmişGeçen hafta 71.9
Güncel 71.2
Fark _700
Hedef 71
tebrikler canımmm alıyorum değil mi listeye ? :))Gunaydin kizlar
Gecen cuma :76.1
Bugun: 75
Fark:1.1
Yuzde: 1.445Cherry Mom muhursuzpusula
Eki Görüntüle 2815258
tmmdır canım :))Gecen haftaki kilom: 74,75
Bugunku kilom:74,75
Sabitim
Cherry Mom Hedef60kgolmak
KaptancimCherry Mom
Biliyorum yine eksi getiremedim ama senin de iznin olursa ilk artiyi getirene kadar devam etmek istiyorum listede. Biliyirum cogu kisi icin sabit kotu ama ben gercekten anlamadigim bir sekilde kilo vermekte cok zorlaniyorum.
Pazartesi aksama kadar cok aktif olmayabilirim. Eskmin ailesine gidiyoruz paskalya bayrami icin, orda internet pek cekmiyir, sadece birkac noktada cekiyor.
onumuzdeki hafta eve donunce de gunluk 10bin adim atmayi hedefliyirum ustune tabata cardio vs.
hedefi yüksek tutmuşsun zeynebimm ulaşamazsan moral bozmak yok :))
keşke dünü kabul etme hakkım olsaGünaydın kızlar
Kilo bildirimi
tebrikler canım mezuniyetin hayırlı olsun
Geçen hafta 95,2
Bu hafta 95,1
Fark - 100 gr
buydu buydu :)) eksiye ulaşmışsın tebrikler canımGeçen hafta 54.5
Güncel 54.3
Fark -200
harikasın canımmGünaydın kızlar
Geçen hafta:71.1
Bu hafta:70
Fark:1
Yüzde:1.547
Haftaya hedefim:69.3
Cherry Mom Eki Görüntüle 2815311
tebrikler canım dün alkol kutlama vs diyince gözümü korkutmuştun ama güzel haftaya dahada iyi olsun inşallahGeçen hafta 87.9
Bu hafta 87.1
Fark -800
Haftaya hedef 85.9 (bu sefer olacak)
o dondurma sticker ı nedir yaGeçen cuma 62.5 kg
bugün 62.0 kg
muhursuzpusula
Eki Görüntüle 2815333
Canım çok sağolNe güzel rakamlar onlarahh ahh ne yaptm ben kendime diyorum
Tebrikler canm
tebrikler canım umarımmmmm bu hafta ekip nota eşiğinde falan kalmaz seni tekrar listeye almak çok istyorum çünküGeçen hafta : 73,8
Bu hafta : 73,1
Fark : -700
Yüzde : 0,95
Cherry Mom Kendinin en iyi hali ol
Eki Görüntüle 2815345
OooooGeçen hafta : 73,8
Bu hafta : 73,1
Fark : -700
Yüzde : 0,95
Cherry Mom Kendinin en iyi hali ol
Eki Görüntüle 2815345
o dondurma sticker ı nedir ya
tebrikler canım
Kilo verenleri tebrik ederim arkadaslar.
Veremeyen arkadaslarda umutsuzluga kapilmasin ve onumuzdeki haftaya odaklansinlar. Diyet yaparken gelen artilari kilo olarak dusunmeyin bir seyleri degistirmeniz gerekiyordur ona dikkat edin sorunun ne oldugunu bulursanız haftaya iki haftalik kilo verebilirsiniz. Ben gecen yil basladigim da en fazla verdigim 200 gr di. 5-6 ay 100 ya da 200 gr vererek gittim. Sonra aralikli oruca basladim ve hafta da 1 kilo bazen daha fazlasi oldu bazen daha azi anladimki sık yemek yemek benim kilo vermem icin iyi bir yontem degilmis. Kendimi tanidim sizlerde size neyin iyi geldigini bulursaniz cabalarinizin bosa gitmedigini gorebilirsiniz.
Pastadan bir çatal bile almadım, hamur işi yemedim sadece alkol ödem tutuyo onu bildiğim için korktum. Önceki gün 86 ları görmüştüm yine tutmuşum ödemgüzel menülerine rağmen artı gelseydin üzülecektim çok sevindim bu eksi bile çok iyi ama birde dönünce tartıl bakalım takımın bugün ekstra eksiye ihtiyacı olabilir
tam bende aynı yorumu yapacaktım sen yazmışsın bu sendeki son artı görüşümüz bence
sende iyi ki varsın canım daha önce yazdığını okumuştum ama şimdi bulamadım belki haklı olabilirsin biraz erken sahalara döndün ama normalde emzirme dönemi çok iştahlı geçen ve psikilojik olarak en yıpratıcı zmanlar olabiliyor burada olmasaydın belki fazlaca kilo alacaktın en azından bunun önüne geçtik ve ekibe çok çok faydaların dokundudediğin gibi olsun artı gelene kadar gidelim bi bakmışsın hiç + gelmiyorsun :))))
tebrikler canım yoğunluğa rağmen - gelmiş
tebrikler canımmm alıyorum değil mi listeye ? :))
tmmdır canım :))
keşke dünü kabul etme hakkım olsa:)))) tmmdır canım tartıyı not düşeceğim
hafta sonu zararı oldu resmen sana bu hafta dikkatli olalım canım
buydu buydu :)) eksiye ulaşmışsın tebrikler canım
harikasın canımm
tebrikler canım dün alkol kutlama vs diyince gözümü korkutmuştun ama güzel haftaya dahada iyi olsun inşallah
listeye alacağım dediklerim cidden patladı gitti
canım son 2 gündr menüde yok herhalde sende neden artı oldu bu hafta böyle genelde dengeli gidiyordun
ooo harikaaaasın canımmGünaydın ve hayırlı cumalarBugün güne güzel bir eksi ile başladım. Hedefinden fazlasını tutturdum Dün çikolata ve makarna yememe rağmen sevindirdi beni bu sonuç
Geçen hafta:59.1
Bu hafta: 57.6
Fark: - 1.5 kg
Yüzde 2.5
Cherry Mom
alkol en fazla ödem yapan şey görünce o yüzden moralim bozuldu :/Pastadan bir çatal bile almadım, hamur işi yemedim sadece alkol ödem tutuyo onu bildiğim için korktum. Önceki gün 86 ları görmüştüm yine tutmuşum ödem
Önümüzdeki hafta direkt 85.9 olacağım en az en kararlı olduğum hafta diyebilirim
Teşekkür ederim kaptancımmooo harikaaaasın canımm
Yarın tekrardan düşersin 63.4 e haftaya daha çok eksi gelirsinGünaydın kızlar
Kilo bildirimi
Hafta sonunu güzel geçir bak geliyorum arkandan ve tebrik ederimGeçen hafta 54.5
Güncel 54.3
Fark -200
Vay maşallah canım benim tebrik ederimGeçen cuma 62.5 kg
bugün 62.0 kg
muhursuzpusula
Eki Görüntüle 2815333
Tan gaz geri döndüm ramazana kadar büyük bölümünden kurtulurum inşallahAh canım benim saçlar aynı benboyumuzda yakın galiba. Hemencecik vereceksin artıları eminim
Olsun eksi her zaman iyidir bir paket margarin eritmişsin canım az mı
Harika canım
Eksi eksidiryola devam canım
Ayy ne güzel kilolar inşallah bende 50 leri görürüm. En kısa zamanda güzel eksiler gelecek eminim buda nazar boncuğu olsun
Emojini sevsinler yaharikasın canım .
Yiyorsak bu tatlıları sebebi sensin cheesecake
Asıl ben çok ama çok teşekkür ederim kaptanım çok naif bir kaptansın ayrıca tabiki tüm takım arkadaşlarıma da teşekkürlerTmm canım sen nasıl hissediyorsan öyle olsun
Teşekkür ederim şimdiden emeklerin için,takım sorumluğun için
Canım aslında bir çok emziren bu dönemlerde kilo alır sen en azından almıyorsun birde böyle bak canım ve gerçekten çok azimlisinCok haklisin kaptancim. Bugune kadar hep destegini gordum emegine vaktine saglik. Belki emzirmeden baska baska bir sebebi var hic anlamadim inan gayatimda bu kadar dikat edip de kilo veremedigim baska donem olmadi. Ama diyorum demekki dikkat etmesem daha da kilo alacaktim. Iyiki varsin canim, iyiki varsiniz.
Canım tebrik ederim eksi eksidirGünaydın kızlar
Kilo bildirimi
Tebrikler çıkartmamda çok şekermişGeçen cuma 62.5 kg
bugün 62.0 kg
muhursuzpusula
Eki Görüntüle 2815333
Teşekkürler kaptanımgüzel menülerine rağmen artı gelseydin üzülecektim çok sevindim bu eksi bile çok iyi ama birde dönünce tartıl bakalım takımın bugün ekstra eksiye ihtiyacı olabilir
tam bende aynı yorumu yapacaktım sen yazmışsın bu sendeki son artı görüşümüz bence
sende iyi ki varsın canım daha önce yazdığını okumuştum ama şimdi bulamadım belki haklı olabilirsin biraz erken sahalara döndün ama normalde emzirme dönemi çok iştahlı geçen ve psikilojik olarak en yıpratıcı zmanlar olabiliyor burada olmasaydın belki fazlaca kilo alacaktın en azından bunun önüne geçtik ve ekibe çok çok faydaların dokundudediğin gibi olsun artı gelene kadar gidelim bi bakmışsın hiç + gelmiyorsun :))))
tebrikler canım yoğunluğa rağmen - gelmiş
tebrikler canımmm alıyorum değil mi listeye ? :))
tmmdır canım :))
keşke dünü kabul etme hakkım olsa:)))) tmmdır canım tartıyı not düşeceğim
hafta sonu zararı oldu resmen sana bu hafta dikkatli olalım canım
buydu buydu :)) eksiye ulaşmışsın tebrikler canım
harikasın canımm
tebrikler canım dün alkol kutlama vs diyince gözümü korkutmuştun ama güzel haftaya dahada iyi olsun inşallah
listeye alacağım dediklerim cidden patladı gitti
canım son 2 gündr menüde yok herhalde sende neden artı oldu bu hafta böyle genelde dengeli gidiyordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?