Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tahmin ettim de kaptanım onu içmesem başka şeyler gelecek diye onunla kendimi bastırdım

Görmemişim valla etiket mesajlarından gördüm beni hatırlamış çok mutlu oldum bende

bende ilk defa duydum o ot Ege bölgesindemi meşhur acaba İzmir genellikle yeşillikli yemekleriyle meşhur

Bizim evde heryer düdük kaynıyor elime nere atsam bir düdük

Bende oğlanın sınav bitti hemen başladım temizliğe oruça girmeden temiz olsun ev bugün ancak mutfağı temizlerim kolay gelsin sizede canım

Bende oğlanın sınav bitti hemen başladım temizliğe oruça girmeden temiz olsun ev bugün ancak mutfağı temizlerim kolay gelsin sizede canım
Biz bugün perdeleri camları kapıları yapıp bırakacağız annem de mutfağı bi halledecek yarına da süpür silmesi kalacak hepsini bir günde yapmayalım dedik. Ve camlar ve kapılar bende daha balkonun camlarını sildim ve yarım saatimden fazlasını aldı

Ah verebilsem fazlasını ama veremiyorum 80 kilo olan ile ellilerde olan nasıl aynı versino zaman yuzdeye göre hedef koyalımya da 55in altına bı güzellik yapalım,yazık bize
Bıızzttttt 54.1 olmaz 54 yazdım 200 grcık hedef olmaazzzz :)

Günaydınnnnn
Yüzdeli zaten kuzular 54.1 kurtarıyor o yüzden seni suskuncum ama muhtemelen başkasını kurtarmaz
Mevcut kg 54.3olduğu için 54.1 hedef olursa 0,368 yüzde çıkıyor kural 0.300 idi sıkıntı yok mühürsüzüm

Tebrikler kızlar Mathildablue @whitetea

Teşekkür ederiz canım hep beraber inşlh❤❤❤

Teşekkür ederiz kızlar bu arada selam yeni ortim ummhnisa

Günaydın canım
Kolay kolay bu tarz videoların sonunu getirem ama buna bayıldım bayıldım davranış listesini bile yaptım
Kızlar çok güzel havada birşey değil bence sizde yapın
Birde davranışı bağlama olayı çok hoşuma gitti ne kadar mantıklı bu herşeyde kullanılabilir mesala ben d vitamini almayı unutuyorum hergün her çay koyuşumda alsam bitti gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…