- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #404.101
Tahmin ettim de kaptanım onu içmesem başka şeyler gelecek diye onunla kendimi bastırdımMocca kalorilidir kuzummm dikkat et en az 200 vardır bence :/
Adımlar güzel
Şahane menü canım sporda yarın gelir
Güzel menü canım
Harika canım
Akşam yemeğinde fırın makarna hiç olmasaymış süper olacakmış canım hem pilav hem makarna fazla gibi onun yerine tavuğu arttırmak güzel olur
Kaldırık kavurmasıne Olaki hiç duymadım
Güzel menü canım inş koşuda gelir
Görmemişim valla etiket mesajlarından gördüm beni hatırlamış çok mutlu oldum bendebu laf bana mı senin saçını başını
İrade derken benim irade diyete kadardıdiyet bitti mi finito hayatım boyunca hep böyle oldu ergenlik sonrası kilo aldım 0 kaçamaklı full irade öldürseler diyeti bozmadım kilo verdim diyet bitti 1 ayda hoppp geri sonra yine diyet sonra yine geri al... Bu sefer bundan bıktığım için farklı gidiyor ama umarım böyle devam eder bakalım yazın mezun oldum 60 kg ile hala koruyor sayılırım İstanbulda +2 almışım ama hızlıca gidiyor ödem oldu galiba.yani özetle bahsettiğim irade diyet süreci içerisindeki kararlılıktı :)
Tekrardan hayırlı olsun canım herşey güzel olacak inşallahsenin bu yoldaki başarılarını izlemek seni takip etmek gerçekten bir zevk bu sefer son noktayı koyacağız inşallah
Eline sağlık canım
Mathildablue @whitetea tebriklerr kızlar
Senin oynayasın gelmişdüğünler nişanlarda yasak olunca kurtlarımız içimizde kaldı
Vayyy artisssss
Selam kaptanım hoşgeldinkarabatak gibisin valla
Evet karabiber yeniden bizle
Bak yaaaa görmemiştim ille bi şeytanlık
Hayırlı olsun kızlar
Ortaklar menü yorumlamayı ve birbirinizi takip etmeyi unutmayın lütfen
Hepimiz öyleyiz ya canıminan çocuk tepemde zıplarken giriyorum yada hep gece bakıyorum istedikten sonra olur hergün 2 3 girsenn hattta sadece ilk etapta menü yazsan bile bir caydırıcı etksi olabilir
Yahu ilk mesajını görmedin mi kaptanın edacım tanımaz mı seni
İyiyiz canımm sennn
Hahaaha burcu yaaa hemen pazarlama yine diyorumm çok iyi pazarlamacı olurdun
@belmayne Allah seni bildiği gibi yapsınkaldırakların içinde kayboldum ayy ne garip bir otmuş o hiç görmedim ama araştırdıkça araştırıyorum gece gece canım sıkıldı galiba
Diğer adı kaldırayak - galdırık- hodan- İspithey yavrum genel kültür çoştu bende
Bizim evde heryer düdük kaynıyor elime nere atsam bir düdükDüdüğü görünce çok beğendim iyiki evde yok sürekli öttürürdüm valla sıkıntıdan
Evde şuan herkes mapıs damında gibi volta atıyoruz arada, ufak bi bahçemiz var oraya çıkıyoruz "havalandırma saati" diye
En son bugün babam diyodu ki "yok ya ben hapiste falan kalamazmışım bu ne böyle daraldım evde" . Halbuki normalde de pandemiden beri pek fazla çıkmıyo kimse dışarı ama hafta içi çıkma şansının olduğunu bilmek köklü bir yasak olmadığı için varlığı bile rahatlatıyoduŞimdi herkes kontrol ediyo dört bir yandan ya
Çiçek ne kadar güzel olmuş
Bende oğlanın sınav bitti hemen başladım temizliğe oruça girmeden temiz olsun ev bugün ancak mutfağı temizlerim kolay gelsin sizede canımGünaydın kızlarrr
Bugün evde büyük temizlik başlıyor perdeler patır patır iniyor aşağıya annem hazır camları siliyorken ben de bugünün sporunu yapıp öyle koyulayım işe yoksa gün içinde peleşim çıkar daha da yapamam
Biz bugün perdeleri camları kapıları yapıp bırakacağız annem de mutfağı bi halledecek yarına da süpür silmesi kalacak hepsini bir günde yapmayalım dedik. Ve camlar ve kapılar bende daha balkonun camlarını sildim ve yarım saatimden fazlasını aldıBende oğlanın sınav bitti hemen başladım temizliğe oruça girmeden temiz olsun ev bugün ancak mutfağı temizlerim kolay gelsin sizede canım
Ah verebilsem fazlasını ama veremiyorum80 kilo olan ile ellilerde olan nasıl aynı versin o zaman yuzdeye göre hedef koyalım ya da 55in altına bı güzellik yapalım,yazık bize
Bıızzttttt 54.1 olmaz 54 yazdım200 grcık hedef olmaazzzz :)
D vitamini banyosunaYa şimdik size bir soru sorayım yarım saat güneş altında cam silmek bugünün sporlarından hangisine eş olur acaba
ORTAKLAR KAZANANLARI
(26 Mart-2 Nisan)
Eki Görüntüle 2815861
veeee bu haftanın en yüksek yüzde ile +250 spor puanı ve ortaklık kazananlarıMathildablue ve @whitetea oluyoooor Tebrikler canlaaaaar.
Teşekkür ederiz kızlarbu laf bana mı senin saçını başını
İrade derken benim irade diyete kadardıdiyet bitti mi finito hayatım boyunca hep böyle oldu ergenlik sonrası kilo aldım 0 kaçamaklı full irade öldürseler diyeti bozmadım kilo verdim diyet bitti 1 ayda hoppp geri sonra yine diyet sonra yine geri al... Bu sefer bundan bıktığım için farklı gidiyor ama umarım böyle devam eder bakalım yazın mezun oldum 60 kg ile hala koruyor sayılırım İstanbulda +2 almışım ama hızlıca gidiyor ödem oldu galiba.yani özetle bahsettiğim irade diyet süreci içerisindeki kararlılıktı :)
Tekrardan hayırlı olsun canım herşey güzel olacak inşallahsenin bu yoldaki başarılarını izlemek seni takip etmek gerçekten bir zevk bu sefer son noktayı koyacağız inşallah
Eline sağlık canım
Mathildablue @whitetea tebriklerr kızlar
Senin oynayasın gelmişdüğünler nişanlarda yasak olunca kurtlarımız içimizde kaldı
Vayyy artisssss
Selam kaptanım hoşgeldinkarabatak gibisin valla
Evet karabiber yeniden bizle
Bak yaaaa görmemiştim ille bi şeytanlık
Hayırlı olsun kızlar
Ortaklar menü yorumlamayı ve birbirinizi takip etmeyi unutmayın lütfen
Hepimiz öyleyiz ya canıminan çocuk tepemde zıplarken giriyorum yada hep gece bakıyorum istedikten sonra olur hergün 2 3 girsenn hattta sadece ilk etapta menü yazsan bile bir caydırıcı etksi olabilir
Yahu ilk mesajını görmedin mi kaptanın edacım tanımaz mı seni
İyiyiz canımm sennn
Hahaaha burcu yaaa hemen pazarlama yine diyorumm çok iyi pazarlamacı olurdun
Selam canım nasılsın dün yoğundun sanırım göremedim seni
Günaydın canımgünaydın arkadaşlar çok güzel bir video izledim sizlerle de paylaşayım davranış değişiklikleri bizim kilo vermede en cok zorlandığımız şeylerden biri bence.
çok güzel anlatmış ben feyz aldım izlemek isteyen olursa diye bırakıyorum
Tebrikler canım ,An itibarıyla 1 ayda 8 kilo verdim
Başlangıç 102,5
Bu gün 94,5
Fark 8 kilo
Tebrik ederim cok guzel bir sonuc yilmadan devamAn itibarıyla 1 ayda 8 kilo verdim
Başlangıç 102,5
Bu gün 94,5
Fark 8 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?