Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ne güzel çiçeklenmişiz böyle sabah sabah ooohhhh missss...
Ellerine sağlık canım.
An itibarıyla 1 ayda 8 kilo verdim
Başlangıç 102,5
Bu gün 94,5
Fark 8 kilo

Tebrik ederim maşallah canım niceleri gelsin inşalh. Darısı başıma
Ben de bayıldım . Bilimsel şeyleri çok severek dinlerim. Herşey beynin, hisler ve enerjilerle ilgili çok doğru gerçekten bende hep bağlama yapıyormuşum öylece sporum rutine oturuyor . Kızın okula gideceği günler demek benim için direk okula bırakp yürüyüşe geçmek demek ikisin bağlamşm. Tv de güzel severek izliyceğim virşey başlatmak demek kondisyon bisikleti demektir ,direk izlerken sürüyorum yoksa izlemek vakit kaybıdır. Vs. Vs. Ben otamatikman kendim bunu fark etmeden sporlarm da uygulamış ve böyle bağlamışım bir çok şeyi canm böylece spora vakit hep var ve o bir rutin günlük yapılanlarla bağlı şekil hayatıma oturmuş durumda. Ama şimdi bunu izleyip üzerine düşünce hayatım da başka şeyleri de birbirine bağlıyayım bakalım ne eksik kafa yorucam biraz
Namaria çok teşekkür ederiz. ❤

Sizin çabanıza az bile

Ahaaaa haaaa çok fenasınız K.K yı da kakaolu kek olarak algılıyorum kısaltma kullanılmasın diyormuşum ahaaahaaa
git kendini mağaraya falan kapat
Ben kendi adıma iyiyim canım sen nasılsın nasıl oldun keyifli geldin bana

İyiyiz kuzu. Asıl sen nasılsın
Sağolun kızlar iyiyim demeye korkuyorum ama daha iyiyim elhamdulillah
Gel kız ne öyle nanik yapıp kaçıyosun
Gel bir sarılalıım
Sarılalım canom çen beni mi öjledinnn

Yüzde miydi o ben direk gram olarak algıladım

aynen canım bana da yalan dolan gelir ama bunu cok begendim ben de yaptım :))
sadece motive edici birşeyle sona bağlama noktasında kaldım biraz onu düşünüyorum

rica ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…