Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hedef60kgolmak merhaba ortim menunu alintiladim geri sildim yanlislikla. Menun gayet guzel spor da iyi. Bugun zorunlu spor gunu karnima bicaklar saplaniyor etlerimi kesiyorlar bi karin calistirayim dedim demekki hic calismiyormus
Sağol canım
Çok yorma kendini cnm kolay hareketler düşük setlerle başla cardio daha önemli kilo verirken

Suyumu en az 2 2.5 lt içeceğim inşaAllah artk
Canım aslında senin kilon da 3lt içmen gerekiyor 3zorlıyor ise de 2.6lt nin altına inmemelisin.
Baktım hesap ekranından senin kilona 2.6 ile 3lt arası diyor kuşum benim şuan ki kilomada 2.5 lt diyor zaten
2lt 60-64 kilo için uygunmuş . Bizim için az

Son düzenleme:
Sağol canım
Çok yorma kendini cnm kolay hareketler düşük setlerle başla cardio daha önemli kilo verirken
Geri aldigim butun kilolari en zor verdigim kendimi parcaladigim kardiolarla yerlere serildigim bacaklarimdan almisim yine kardiosuz hayyatta erimez izdirap sporlari baslasin yeniden. Bacaklarimi kessem daha az aciyla kurtulurum

Yazdıklarıma dönüş yapmadığından ve başka takım vs dediğinden tavırlı olduğunu anlıyorum ama senin ve diğer durumu anlamamış olan kızlar için açıklamamı yapayım hakkında hayırlısı olsun

Takıma 05.03 tarihinde geldin
Normalde deneme süresi 3 cuma 26 Mart tarihi listeye giriş tarihin olmalı idi .
Ama bunun öncesinde yarışma kuralları gereği fotograflı ve notlu bildirim gerekiyordu.
26 marttan bir önceki hafta 19 Mart bildirimin ekte ( Sadece yazılı kg bildirimi foto vs yok )
26 Mart çok iyi bir eksi ile geldin ancak 19 Mart bildirimi eksik olunca işte listeye kural gereğince alınamıyor bunun benle ilgisi yok.
Geriye sadece 2 Nisan kaldı ondan da ben listeye girmeni çok istedim hatta hafta başında dikkat etmenizi listeye alacağımı ilettim ama 100 gram eksi oldu maalesef.. bizim takımı geç diğer takımlarda da listeye 100 gram ile yeni üye kolay kolay sokulmaz tüm yeni giren üyelere göz atabilirsin hepsi en az -1 dir. Yani dediğin gibi benim verdiğim kiloların takıma bir faydası yok / yada daha önce yazdığın gibi ben hâlâ alt listede miyim serzenişlerinin arka planında bunlar var başka birşey değil sanki ben seni listeye almak istemedim gibi konuşmamanı rica ederim.

Bunların hepsini geçtim canım zayıflama yarışması içindeki en aktif gruplardan biriyiz ama senin paylaşımların günde 2 yi geçmiyor bunun bizimle alakalı olmadığını düşünüyorum ama x bir takımda çok aktif olup şaşırtırsın umarım kilo vermeni canı gönülden isterim. Teşekkür ederiz herşey için

Geri aldigim butun kilolari en zor verdigim kendimi parcaladigim kardiolarla yerlere serildigim bacaklarimdan almisim yine kardiosuz hayyatta erimez izdirap sporlari baslasin yeniden. Bacaklarimi kessem daha az aciyla kurtulurum
Canım düşük-orta tempo squat filan yapıcaksan biraz ağrıtacak kadar,çok değil mesela 20de mi ağrımaya başladı 10 daha yap tmm
niye bu kadar karamsarsın yaa

Deme öyle beeee ama incelmen çok güzel oluyor sonra bana bir foto atmıştın ya hâlâ o gözümde

blonde ambition yaaaa senin profil fotograflarında fotoğraf he ne güzeller yaaa
Anna Nyström bu canım fitness kreliçesi diye tanınıyor
94-61-94 ölçüde güzel motive fotosu oluyor hadi sende dambılları kap gel ozaman Ağlama ne olur fitness yap senin de olur

Oooooooo harikasınn menüde adımlarda şahaneee esracım
2000 çok kız ben bugün komple yattım sanıyorum 3500 adım olmuş demek sen baya baya yatıyon :) iyi dinlenmeler canım
Menün çok güzel
Canım sonrası misafirlik... Yazsaydın yazmalıydın yani
Pazartesiye kadar ordaysan menüleri mutlaka eksiksiz alalım olur mu önemli kısımları onlar zaten kahve yumurta yaZmasanda olur
Menü şahane
Sporlar EFSANEEEEEE

Bende bugün çok miskinim eşim evde olunca hep böyleyim :/

Ne yaptın bakalım yemek dışarıdan söyledik deme
Yok dışardan söylemedik yoğurt çorbası makarna yaptım evdekilere
Kendime de 2 Kabağım vardı kabak spagetti yapim dedim tuzunu aşırı atmışım yemedim

Yarım kase yoğurt çorbası içtim
1 tb ekmeğe Acuka sürdüm yedm ama hala açım şuan

Anna Nyström bu canım fitness kreliçesi diye tanınıyor 94-61-94 ölçüde güzel motive fotosu oluyor hadi sende dambılları kap gel ozaman Ağlama ne olur fitness yap senin de olur
A fark etmedim hep aynı kadın mıydı vvalla tam Türklerin kalıbı biriymiş zayıf değil kıvrımlı çok hoş :))

Ben 22.00 den sonra yapacağım sporlarımı bücürüm salca olur şimdi adapte olamıyorum öyle yarım kalıyor sinirleniyorum

3 4 haftadır 1.5 lt içiyodm

Canımm salatada yapsaydın yanına hmen yada şimdi yap gecenin bir yarısı yeme riskin varsa şimdi yemen daha mantıklı üstüne 1 2 dilim peynir doyurucu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…