- 31 Temmuz 2020
- 20.394
- 60.272
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #404.141
Sağol canımHedef60kgolmak merhaba ortim menunu alintiladim geri sildim yanlislikla. Menun gayet guzel spor da iyi. Bugun zorunlu spor gunu karnima bicaklar saplaniyor etlerimi kesiyorlar bi karin calistirayim dedim demekki hic calismiyormus
Canım aslında senin kilon da 3lt içmen gerekiyor 3zorlıyor ise de 2.6lt nin altına inmemelisin.Suyumu en az 2 2.5 lt içeceğim inşaAllah artk
Hic sorma tek heyecenim zayiflamak yasama nedenimİyi işte hayatında heyecan oluyor
Geri aldigim butun kilolari en zor verdigim kendimi parcaladigim kardiolarla yerlere serildigim bacaklarimdan almisim yine kardiosuz hayyatta erimez izdirap sporlari baslasin yeniden. Bacaklarimi kessem daha az aciyla kurtulurumSağol canım
Çok yorma kendini cnm kolay hareketler düşük setlerle başlacardio daha önemli kilo verirken
Nisan sonu hedefim 7 kilo daha vermek inşallah
Bunuda kendi sayfamda vereceğim Benim verdiğim kiloların takıma etkisi yok Buda benim enerjimi düşürecek Daha yolum uzun 80 lere gelince yeni bir takıma geçeceğim Hepinize başarılalar diliyorum Hoşçakalın
Canım düşük-orta tempoGeri aldigim butun kilolari en zor verdigim kendimi parcaladigim kardiolarla yerlere serildigim bacaklarimdan almisim yine kardiosuz hayyatta erimez izdirap sporlari baslasin yeniden. Bacaklarimi kessem daha az aciyla kurtulurum
Günaydın
Kilo : 98,5
Hastanedeyiz foto atamıyorum Erkenden evden çıktık
Deme öyle beeee ama incelmen çok güzel oluyor sonraGeri aldigim butun kilolari en zor verdigim kendimi parcaladigim kardiolarla yerlere serildigim bacaklarimdan almisim yine kardiosuz hayyatta erimez izdirap sporlari baslasin yeniden. Bacaklarimi kessem daha az aciyla kurtulurum
Bende bugün çok miskinim eşim evde olunca hep böyleyim :/Yemeğim yok yaaaa
Kalkıp yapmaya çok üşeniyorum
Makinada temiz bulaşıklar var
Anna Nyström bu canım fitness kreliçesi diye tanınıyor
Oooooooo harikasınn menüde adımlarda şahaneee esracımSabah:
-filtre kahve
Öğle:
-2 yumurtalı sebzeli omlet
-1.5 kk beyaz peynir
-5 zeytin
-domates, salatalık, maydonoz
Ara:
-1 dilim ananas
-yarım portakal
-2 çilek
-11 fındık
-tarçın, hindistan cevizi
Akşam:
-El büyüklüğünde et
-1 yk kereviz salatası
Spor: 11.437 adım yürüyüş. İnanmazsınız diye dosyada ekliyorum!Tarihinde görülmedi benim böyle yürüdüğüm bilen bilir...
Cherry Mom @Mehfam Hedef60kgolmak
2000 çok kız02.04.2021
1 bardak limonlu sirkeli su
Sabah 11:00
3 kaşık menemen
1 kk peynir
yarım dilim çavdar ekmeği
Maydanoz,dereotu,nane
Domates,salatalık
Ara
1 porsiyon ananas
1 bardak ıhlamur
1 tatlı kaşığı polen+bal
Akşam 17:30
1 tabak bezelye yemeği
Yarım dilim çavdar ekmeği
Salata
Su
2,25 lt
Spor
Evde en büyük hareketim maksimum 2000 adım :) Covid sırasında pek yorulmamak gerekiyomuş
Cherry Mom @Mehfam @Kendinin en iyi hali ol
CanımKahvaltı(12.30)
Filitre kahve 10 gibi
2 yumurtadan omlet peynirli, 5 zeytin,4 ceviz ,roka
Sonrası misafirlik, pazartesiye kadar burdayım.sonraki menüm khidrat.porsiyonu küçük tuttum,Apa yalan oldupazartesi tekrar başlayacağım,zira kısa sürede bile midem rahatlamisti.bugun midem kötü oldu soda içmek durumunda kaldım.
7200 adimim vardi.eve dönene kadar spor yapabilir miyim bilmiyorum
blonde ambition @Mehfam Cherry Mom
Menü şahaneKahvaltı : Çeyrek Avokado , 1dilim hellim, 2dilim tam çavdar ekmeği
Öğlen : az süt eklenmiş 1 kupa çznbilir kahve, 2ince tam buğday bisküvisi şekersiz, 2çilek
Ara : 1 ufak yerli muz , kahve
Akşam : 3köfte , 2dilim tamtahılli ekmek ,ayran
Spor : 30dakika dans ,
45 dakika bölgesel ,
45dakika kondisyon bisikleti
@Suskunhanim @MehfamCherry Mom Hedef60kgolmak
Yok dışardan söylemedik yoğurt çorbası makarna yaptım evdekilereBende bugün çok miskinim eşim evde olunca hep böyleyim :/
Ne yaptın bakalım yemek dışarıdan söyledik deme
A fark etmedim hep aynı kadın mıydı vvalla tam Türklerin kalıbı biriymiş zayıf değilAnna Nyström bu canım fitness kreliçesi diye tanınıyor 94-61-94 ölçüdegüzel motive fotosu oluyor hadi sende dambılları kap gel ozaman Ağlama ne olur fitness yap senin de olur
3 4 haftadır 1.5 lt içiyodmCanım aslında senin kilon da 3lt içmen gerekiyor 3zorlıyor ise de 2.6lt nin altına inmemelisin.
Baktım hesap ekranından senin kilona 2.6 ile 3lt arası diyor kuşum benim şuan ki kilomada 2.5 lt diyor zaten
2lt 60-64 kilo için uygunmuş . Bizim için az
Canımm salatada yapsaydın yanına hmen yada şimdi yap gecenin bir yarısı yeme riskin varsa şimdi yemen daha mantıklı üstüne 1 2 dilim peynir doyurucu olurYok dışardan söylemedik yoğurt çorbası makarna yaptım evdekilere
Kendime de 2 Kabağım vardı kabak spagetti yapim dedim tuzunu aşırı atmışım yemedim
Yarım kase yoğurt çorbası içtim
1 tb ekmeğe Acuka sürdüm yedm ama hala açım şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?