- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.672
- 398
- 27
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #404.161
Salatayı sade yiyemem kaptanım sevmiyorumCanımm salatada yapsaydın yanına hmen yada şimdi yap gecenin bir yarısı yeme riskin varsa şimdi yemen daha mantıklı üstüne 1 2 dilim peynir doyurucu olur
Ah ah ya açlıktan ölüyorsun yada hamurları yiyorsunSalatayı sade yiyemem kaptanım sevmiyorum
Açlığımı kalbime gömüp uyku vaktini bekleyeceğim artık yapacak bir şey yok
Oooooooo harikasınn menüde adımlarda şahaneee esracım
2000 çok kızben bugün komple yattım sanıyorum 3500 adım olmuş demek sen baya baya yatıyon :) iyi dinlenmeler canım
Menün çok güzel
Canımsonrası misafirlik... Yazsaydın yazmalıydın yani
Pazartesiye kadar ordaysan menüleri mutlaka eksiksiz alalım olur mu önemli kısımları onlar zaten kahve yumurta yaZmasanda olur
Menü şahane
Sporlar EFSANEEEEEE
Keşke acukalı ekmek yerine Çorbayı tam kase içip yanına da bir büyük kase salata yapıp yeseydin ve onlarin da öncesi ve sonrasın da 1er bardak ta su içse idin tıka basa doymuş hissedecektin canım. Bence Acuka ve benzerlerini menünden artk çıkarmalısın salça, sos tarzı şeyler çok iştah açıcıdır ve sen de hep daha çok yeme isteği uyandırıp diyetini zorlaştırır üstelik ödem yapar.Yok dışardan söylemedik yoğurt çorbası makarna yaptım evdekilere
Kendime de 2 Kabağım vardı kabak spagetti yapim dedim tuzunu aşırı atmışım yemedim
Yarım kase yoğurt çorbası içtim
1 tb ekmeğe Acuka sürdüm yedm ama hala açım şuan
Evt kıvramları harika amaA fark etmedim hep aynı kadın mıydı vvalla tam Türklerin kalıbı biriymiş zayıf değilkıvrımlı çok hoş :))
Ben 22.00 den sonra yapacağım sporlarımı bücürüm salca olur şimdi adapte olamıyorum öyle yarım kalıyor sinirleniyorum
Bizim de canımız öyle olmayı çekiyo kıskanıyoruz koymaAnna Nyström bu canım fitness kreliçesi diye tanınıyor
94-61-94 ölçüdegüzel motive fotosu oluyor hadi sende dambılları kap gel ozaman Ağlama ne olur fitness yap senin de olur
Biliyorum kaptanım dedim ya normalde kabak spagetti yaptım ama tuzlu olduğu için yiyemedim yoksa aç kalmazdım şu saatten sonrada bişe yapmaym diye böyle saçma sapan birşey olduAh ah ya açlıktan ölüyorsun yada hamurları yiyorsun
Halbuki karnını doyurabileceğin sağlıklı aç kalmadan yiyeceğin bir sürü şey var
Şimdi böyle mutsuz oldun aç kaldın ilk fırsatta kaçamak yapmak isteyecek beyinböyle bir çıkmaza sokma kendini diyet demek aç kalmak mutsuz olmak değil ki
Ay aslında ben de istiyom
Keşke acukalı ekmek yerine Çorbayı tam kase içip yanına da bir büyük kase salata yapıp yeseydin ve onlarin da öncesi ve sonrasın da 1er bardak ta su içse idin tıka basa doymuş hissedecektin canım. Bence Acuka ve benzerlerini menünden artk çıkarmalısın salça, sos tarzı şeyler çok iştah açıcıdır ve sen de hep daha çok yeme isteği uyandırıp diyetini zorlaştırır üstelik ödem yapar.
Evt kıvramları harika amaBilemedim 60cm bel türk hanımlarinda pek görülmüyor gibi zaten fitnesscılar zayıf olmaz canım onların yağ oranları zayıf sanılan ve görülen kişilerden daha da düşük olur ama kas ağırlıkları çok yüksektir onların vucutları ince değil kalın ama şekilli ,kıvrımlı şekilde kalın ve taş gibi oluyor bu kadın da kilosu 57idi benim hedefim de bu tarz zaten onun gibi 94 - 61 - 94 ölçü ne kadar yaklaşabilirsem artık ama kafaya koydum ağırlıklara iyice arttırarak gidicem aynı yolda
Canım yoğurt koyaydınBiliyorum kaptanım dedim ya normalde kabak spagetti yaptım ama tuzlu olduğu için yiyemedim yoksa aç kalmazdım şu saatten sonrada bişe yapmaym diye böyle saçma sapan birşey oldu
Kaçamak yok bu hafta inşaAllah çünkü suyumu çok içiyorum kaçamak olursa suyu tutuyorum
Evet Acuka yedikçe yiyesim geliyorKeşke acukalı ekmek yerine Çorbayı tam kase içip yanına da bir büyük kase salata yapıp yeseydin ve onlarin da öncesi ve sonrasın da 1er bardak ta su içse idin tıka basa doymuş hissedecektin canım. Bence Acuka ve benzerlerini menünden artk çıkarmalısın salça, sos tarzı şeyler çok iştah açıcıdır ve sen de hep daha çok yeme isteği uyandırıp diyetini zorlaştırır üstelik ödem yapar.
Öyle alınacak gibi değildi canımCanım yoğurt koyaydıntuzu alırdı
Keşke acukalı ekmek yerine Çorbayı tam kase içip yanına da bir büyük kase salata yapıp yeseydin ve onlarin da öncesi ve sonrasın da 1er bardak ta su içse idin tıka basa doymuş hissedecektin canım. Bence Acuka ve benzerlerini menünden artk çıkarmalısın salça, sos tarzı şeyler çok iştah açıcıdır ve sen de hep daha çok yeme isteği uyandırıp diyetini zorlaştırır üstelik ödem yapar.
Tekrar mı kaynar suya koysaydın kiÖyle alınacak gibi değildi canım
Dalgınlığıma geldi 1 tatlı kaşığına yakın attm 2 tanecik kabağa
Normalde de herşeyi az tuzlu yaparım
Nasip değilmiş zahar
Hiç aklıma gelmedi kaldı öyle güzelim KabağımTekrar mı kaynar suya koysaydın ki
Canm bel ölçüsü vs. Her yerde aynı yazıyor ama neden ise boyu her sitede farklı yazıyor ondan anlamadım ama fotolardan da belli bizim boylarda yani uzun değil ama net kaç bilmiyorum birinde 1.68 yazıyor birinde 1.65 birinde 1.55 yazıyor boyu canm yani bu civarlar sanırımAy aslında ben de istiyomboyu kaçmış cnm
Bizim de canımız öyle olmayı çekiyo kıskanıyoruz koyma
Benimde gozumde kaldi bacaklarim 5 cm kalinlasmis geri nasil ugrasmistim eritmek icinDeme öyle beeee ama incelmen çok güzel oluyor sonrabana bir foto atmıştın ya hâlâ o gözümde
Kardio zorlamayinca işe yaramiyorki sporda kolunu bacagini birakman lazimCanım düşük-orta temposquat filan yapıcaksan biraz ağrıtacak kadar,çok değil mesela 20de mi ağrımaya başladı 10 daha yap tmm
niye bu kadar karamsarsın yaa
Yani biz vücut çalışmıyoruz yetiyo bana :)Kardio zorlamayinca işe yaramiyorki sporda kolunu bacagini birakman lazim
Dayan lol dayan sabaha az kaldıSalatayı sade yiyemem kaptanım sevmiyorum
Açlığımı kalbime gömüp uyku vaktini bekleyeceğim artık yapacak bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?