- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.672
- 398
- 27
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #404.201
İnşaAllah başka yok kaptanım kapattım acukanın ağzınıOoo spor var harikasın
Fitblonde in dediği gibi canım acukalara ara vermelisin üzgünüm :/ onlar tuzlu ürünler ödenim yapar sonra bir şey yemiyorm neden hâlâ eksi olmadım der durursun
Ne kaçırdım ne sıkıntı olduBen ilk defa sizinle yarışmadım 10 . Takımda 20 kilo verip mezun oldum Kısa sürede verdim Hiiiç böyle sıkıntılar yoktu
Cnm çiya tohumun var mı? Sırf yeşil çay kesmiyorsa 1 kaşık at şişince içYok kuzm şimdilik öldürmedi açlık dayanıyorum inşaAllah
Ölecek gibi olursam içerim
Ahhhh tirşik ve toğgaDeniz ve Kum hangisini yaptın :)) tırşık çorbası
Biri yoğurtlu sanırım ama anladım şimdi niye sadece onu içtiğini içeriği baya doyurucuymuş
Noğut buğday vsafiyet olsun
Kızlar dönmeyelim artık rica ediyorum sizdenNe kaçırdım ne sıkıntı oldu
Yok kuzm çiyamCnm çiya tohumun var mı? Sırf yeşil çay kesmiyorsa 1 kaşık at şişince iç
Tamam kaptanmKızlar dönmeyelim artık rica ediyorum sizden
Kim ne derse desin derken bana diyosun galiba uzun uzun iyi niyetle anlattim takimlarin isleyisini.Kim ne derse desin bu takımda ciddi sıkıntı var
Kuzu a101 yada şok ta ananaslı yeşil cayı var doğadan ın onu bi dene bayılırsınYok kuzm çiyam
Yeşil çayımda bitti sanırm alacm inşaAllah artık günde 1 bardak içeyim
Mutlaka alacam inşaAllahKuzu a101 yada şok ta ananaslı yeşil cayı var doğadan ın onu bi dene bayılırsın
Canım dönme yazma kuzumKim ne derse desin derken bana diyosun galiba uzun uzun iyi niyetle anlattim takimlarin isleyisini.
Sıkıntı olsa biz de görürdük 10 aydir yarismadayim ve arkadaslarin destekleriyle aile gibi olduk muhtesem kilolar verdik burda.
5. takimdan insanlar genelde ya mutlu bi sekilde mezun olup ayriliyor ya da kurallara uyamadiklari icin musaade isteyip ayriliyorlar. Madem çok sıkıntılı gördün güle güle sana uzatmanin manasi yok tek tek anlattim iyi niyetimle ama gerek yokmuş.
Ay evet o çok güzel ben buldum mu 3 5 tane alıyorumMutlaka alacam inşaAllah
Sen ne alakaKim ne derse desin derken bana diyosun galiba uzun uzun iyi niyetle anlattim takimlarin isleyisini.
Sıkıntı olsa biz de görürdük 10 aydir yarismadayim ve arkadaslarin destekleriyle aile gibi olduk muhtesem kilolar verdik burda.
5. takimdan insanlar genelde ya mutlu bi sekilde mezun olup ayriliyor ya da kurallara uyamadiklari icin musaade isteyip ayriliyorlar. Madem çok sıkıntılı gördün güle güle sana uzatmanin manasi yok tek tek anlattim iyi niyetimle ama gerek yokmuş.
Merhaba hoşgeldinHerkese merhaba ben de aranıza 98 kilo olarak katılıyorum
Söyle bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?