Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ortilerden yana çok şanslıyım artık yaaaa, bir ara herkes kaçıyodu Menü süpeerr
Herkese merhaba ben de aranıza 98 kilo olarak katılıyorum
Hoşgeldin canımm aramıza

O zaman öpücük ve dans .spor yaptın mı orticiğim ? Ben kahvemi içtim sporumu biraz geç yapmayı seviyorum. Bende aktif ortim olunca daha çok motive oluyorum inşAllah bu hafta kasıp kavururuz buraları kuzumm
Ortim ben spordan izinliyim covid izni

O zaman öpücük ve dans .spor yaptın mı orticiğim ? Ben kahvemi içtim sporumu biraz geç yapmayı seviyorum. Bende aktif ortim olunca daha çok motive oluyorum inşAllah bu hafta kasıp kavururuz buraları kuzumm
Ortin 3000 adım atmıştır bugün

Hıı tamam cnm hatırladım :) nasıl oldun bitkisel terapi işe yarıyor mu belirtiler azaldı mı cnm
O zaman bundan iyileştiğini anlıyorummm :) Ohh çok şüküürr sevindimm :) Bende mapısta çizik attırıyorum hala

Çok şükür kızlar daha iyiyim ama fazla ayakta duramıyorum biraz hareket edince öksürük krizine giriyorum. Hareket etmezsem sorun yok
muhursuzpusula benim normal hayatım da karantina olduğu için çok farketmedi bize ya sadece parka çıkaramadım çocukları onlar sıkıldı biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…