- 17 Mayıs 2020
- 2.246
- 6.812
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #404.181
Off evet ya pek bi yoruldumOooooooo harikasınn menüde adımlarda şahaneee esracım
2000 çok kızben bugün komple yattım sanıyorum 3500 adım olmuş demek sen baya baya yatıyon :) iyi dinlenmeler canım
Menün çok güzel
Canımsonrası misafirlik... Yazsaydın yazmalıydın yani
Pazartesiye kadar ordaysan menüleri mutlaka eksiksiz alalım olur mu önemli kısımları onlar zaten kahve yumurta yaZmasanda olur
Menü şahane
Sporlar EFSANEEEEEE
Poposu güzelmiş
Keşke acukalı ekmek yerine Çorbayı tam kase içip yanına da bir büyük kase salata yapıp yeseydin ve onlarin da öncesi ve sonrasın da 1er bardak ta su içse idin tıka basa doymuş hissedecektin canım. Bence Acuka ve benzerlerini menünden artk çıkarmalısın salça, sos tarzı şeyler çok iştah açıcıdır ve sen de hep daha çok yeme isteği uyandırıp diyetini zorlaştırır üstelik ödem yapar.
Evt kıvramları harika amaBilemedim 60cm bel türk hanımlarinda pek görülmüyor gibi zaten fitnesscılar zayıf olmaz canım onların yağ oranları zayıf sanılan ve görülen kişilerden daha da düşük olur ama kas ağırlıkları çok yüksektir onların vucutları ince değil kalın ama şekilli ,kıvrımlı şekilde kalın ve taş gibi oluyor bu kadın da kilosu 57idi benim hedefim de bu tarz zaten onun gibi 94 - 61 - 94 ölçü ne kadar yaklaşabilirsem artık ama kafaya koydum ağırlıklara iyice arttırarak gidicem aynı yolda
Ahanda gardiyan bekliyor gelsin bakalım menü, bunu gören S Suskunhanim menü yazamadan kaçarmış
Canım maşallah ne kadar az yemişsin üstelikde o yürüyüşe rağmen valla bravo3 Nisan cumartesi
Sabah
1 türk kahvesi
Öğlen
5 yemek kaşığı yeşil mercimek yemeği
1 kase salata
Ara
1 türk kahvesi
Akşam
1 kase tırşik çorbası
Ara
2 ceviz
1 kupa şekersiz çay
2 buçuk litre su
10.000 adım atıldı
Off evet ya pek bi yoruldum
Poposu güzelmiş
Ahanda gardiyan bekliyor gelsin bakalım menü, bunu gören S Suskunhanim menü yazamadan kaçarmış
Ay canım aslında yürüyüşü bir yavaş bir hızlı yaparsan hem daha az zorlanırsın hemde nabzındaki o dalgalanma kilo vermene daha çok yardımcı olurAz önce yürüyüşten geldim bacaklarım ağrıdı çok hızlı yürüdüm
Canım süt ısıt içine tarçın koy salep gibi iç. Yada büyük boy bi ayran iç uyursun mis gibiSalatayı sade yiyemem kaptanım sevmiyorum
Açlığımı kalbime gömüp uyku vaktini bekleyeceğim artık yapacak bir şey yok
Ahaha bende bayan bacak canım memnun oldumBenimde gozumde kaldi bacaklarim 5 cm kalinlasmis geri nasil ugrasmistim eritmek icin
Yok kuzm şimdilik öldürmedi açlık dayanıyorum inşaAllahCanım süt ısıt içine tarçın koy salep gibi iç. Yada büyük boy bi ayran iç uyursun mis gibi
Yok kuzm şimdilik öldürmedi açlık dayanıyorum inşaAllah
Ölecek gibi olursam içerim
10.takımda 2019 yıllarında yarıştın canımBen ilk defa sizinle yarışmadım 10 . Takımda 20 kilo verip mezun oldum Kısa sürede verdim Hiiiç böyle sıkıntılar yoktu
Burda da bir sikinti olmadi canim kaptan gayet net aciklamis senin mezuniyetinden sonra yeni kurallar geldi fotografli ve tarihli bildirim her takimda zorunlu.Ben ilk defa sizinle yarışmadım 10 . Takımda 20 kilo verip mezun oldum Kısa sürede verdim Hiiiç böyle sıkıntılar yoktu
Aa bugün spor günüydü vakit bulamadın mı canım3 Nisan
Sabah
1 lavaş
2kk süzme peynir
Domates maydanoz
1 yumurta
Öğle
1fincan Mocca (yeni takıntım oldu sanki)
Akşam
1lavaşla saç kavurma dan dürüm yaptım
Az cacık
Su: 1lt olmadı
Spor: 15 dk bölgesel
Cherry Mom @Mathildablue
Canım benimde ilk haftalarımda fotografta tarih olmasına ragmen kaptanımız elle yazılmamış nick ve tarih kabul etmiyoruz dedi. Yani bunlara çok takılma ayrıca alt listede olmak kötü degil ki burada bi arkadaş vardı nick hatırlamıyorum uzun zamandır listeye alınmamış . Tabiki sen bilirsin ama üzme kendini burada kimsenin kalp kırmak istemeyeceğini çok iyi biliyorumBen ilk defa sizinle yarışmadım 10 . Takımda 20 kilo verip mezun oldum Kısa sürede verdim Hiiiç böyle sıkıntılar yoktu
Malesef kaptanım şu spor işini hafif bişeylerle geçiştirmem lazım Bi süre nabzım pek düzene girmedi gibi de. Mocca konusunda da haklısın canım. Dikkat edicemAa bugün spor günüydü vakit bulamadın mı canım
Moccaonun yerine başka birşey bulalım kuzu yaaa
Lol canım acilen acukaya bi çözüm bul yoksa biliyorum ben o durumu en son bir ekmeği kızartıp acuka sürmüşlüğüm varSabah
Yarım kase yoğurt
3 Hurma
2 yk yulaf
Çavdar ekmeği ile tost (içini kızıma yedirdim) dışına Acuka sürdüm
Çay
Ara 1 muz
Akşam
Yarım kase yoğurt çorbası
1 tb ekmek üzerine Acuka
3 kaşık yoğurt
3 lt su
2 mil leslie
Cherry Mom @Mehfam @whitetea
Ay hiç deme yaaa kvdem yaptı çokta güzel olmuş 1 peynir kutusu verdiLol canım acilen acukaya bi çözüm bul yoksa biliyorum ben o durumu en son bir ekmeği kızartıp acuka sürmüşlüğüm var
Eyvah bana yine araştıracak bir şey çıktı3 Nisan cumartesi
Sabah
1 türk kahvesi
Öğlen
5 yemek kaşığı yeşil mercimek yemeği
1 kase salata
Ara
1 türk kahvesi
Akşam
1 kase tırşik çorbası
Ara
2 ceviz
1 kupa şekersiz çay
2 buçuk litre su
10.000 adım atıldı
Ooo spor var harikasınSabah
Yarım kase yoğurt
3 Hurma
2 yk yulaf
Çavdar ekmeği ile tost (içini kızıma yedirdim) dışına Acuka sürdüm
Çay
Ara 1 muz
Akşam
Yarım kase yoğurt çorbası
1 tb ekmek üzerine Acuka
3 kaşık yoğurt
3 lt su
2 mil leslie
Cherry Mom @Mehfam @whitetea
Ay lütfen uğurlar olaKim ne derse desin bu takımda ciddi sıkıntı var
O zaman resimli tartı bildirimi olmayabilir canımBen ilk defa sizinle yarışmadım 10 . Takımda 20 kilo verip mezun oldum Kısa sürede verdim Hiiiç böyle sıkıntılar yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?