Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Off evet ya pek bi yoruldum
Poposu güzelmiş
S Suskunhanim merakla menünü bekliyorum canım cıısss cosss yoktur inşlh
Ahanda gardiyan bekliyor gelsin bakalım menü, bunu gören S Suskunhanim menü yazamadan kaçarmış

Canım maşallah ne kadar az yemişsin üstelikde o yürüyüşe rağmen valla bravo
Off evet ya pek bi yoruldum

Poposu güzelmiş

Ahanda gardiyan bekliyor gelsin bakalım menü, bunu gören S Suskunhanim menü yazamadan kaçarmış
Sguat poposu fitness poposu

Ben ilk defa sizinle yarışmadım 10 . Takımda 20 kilo verip mezun oldum Kısa sürede verdim Hiiiç böyle sıkıntılar yoktu
Burda da bir sikinti olmadi canim kaptan gayet net aciklamis senin mezuniyetinden sonra yeni kurallar geldi fotografli ve tarihli bildirim her takimda zorunlu.
O olmadan listeye alamaz ki kaptan seni. Yani yarisma kurali bu sana herhangi bir sıkıntı yaratilmadi ya da bilerek listeye almama gibi bi durum olmadi.
İnsallah takimla ya da tek ideal kilona ulaşırsın canim ama kurallar her takimda ayni aktif katilim ve fotograf tarih nickli bildirim şart.

Aa bugün spor günüydü vakit bulamadın mı canım
Mocca onun yerine başka birşey bulalım kuzu yaaa

Ben ilk defa sizinle yarışmadım 10 . Takımda 20 kilo verip mezun oldum Kısa sürede verdim Hiiiç böyle sıkıntılar yoktu
Canım benimde ilk haftalarımda fotografta tarih olmasına ragmen kaptanımız elle yazılmamış nick ve tarih kabul etmiyoruz dedi. Yani bunlara çok takılma ayrıca alt listede olmak kötü degil ki burada bi arkadaş vardı nick hatırlamıyorum uzun zamandır listeye alınmamış . Tabiki sen bilirsin ama üzme kendini burada kimsenin kalp kırmak istemeyeceğini çok iyi biliyorum

Aa bugün spor günüydü vakit bulamadın mı canım
Mocca onun yerine başka birşey bulalım kuzu yaaa
Malesef kaptanım şu spor işini hafif bişeylerle geçiştirmem lazım Bi süre nabzım pek düzene girmedi gibi de. Mocca konusunda da haklısın canım. Dikkat edicem

Lol canım acilen acukaya bi çözüm bul yoksa biliyorum ben o durumu en son bir ekmeği kızartıp acuka sürmüşlüğüm var

Lol canım acilen acukaya bi çözüm bul yoksa biliyorum ben o durumu en son bir ekmeği kızartıp acuka sürmüşlüğüm var
Ay hiç deme yaaa kvdem yaptı çokta güzel olmuş 1 peynir kutusu verdi
Ama bu hafta başka yememeye gayret edecem inşaAllah

Eyvah bana yine araştıracak bir şey çıktı
Tırşık çorbası
Çorba nasıl bir çorba bilmiyorum canım ama yoğun bir çorba değilse sanki biraz hafif kalmış yanına yoğurt salata olsa çok az geldi bana menün sabah yok akşam yok gibi sadece öğlen dikkat et halsiz bırakma kendini

Adımlar Şahane
Ooo spor var harikasın
Fitblonde in dediği gibi canım acukalara ara vermelisin üzgünüm :/ onlar tuzlu ürünler ödenim yapar sonra bir şey yemiyorm neden hâlâ eksi olmadım der durursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…