Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

D vitamini yüksek olan hafif atlatıyormuş
Bende şimdi damla alıyorum umarım şu aralar yakalamaz baya düşük çünkü 12

D vitamini yüksek olan hafif atlatıyormuş
Bende şimdi damla alıyorum umarım şu aralar yakalamaz baya düşük çünkü 12
Aaa kaptanım bende covidden iki hafta önce test yaptırmıştım doktora gösterebilmek kısmet olmadı henüz ama covid bitsin gidip tekrar yaptırıcam benimde 16ydı galiba aslında yüksek değildi ama biz öğrenir öğrenmez hemen d vitaminine başladık, sabahları içtiğim sirkeli limonlu suyun faydası olduğunu düşünüyorum. Diyete başlamış olmam ve bir süre geçmiş olması da beslenme düzenimi oturtmuş oldum az da olsa spor yapıyodum falan bence ondan bünyem daha sağlamlaştı diye düşünüyorum. Birde şuan kullandığım tüm takviyeleri anne babamda kullanıyo, biri kalp kolestrol var diğerinde tansiyon şeker var ama çok şükür ufak belirtilerle geçiriyoruz. Onlarda sadece biraz öksürük var ama pek fazla değil boğazında balgam vs olur öksürtür ya o kadar sadece

Maşallah ya çok sevindim canım
Ya sirke içinde kimi kovid için kullanın diyordu kimi olur mu öyle şey diyordu. Mikrobu alır almaz içilirse ciğerlere inmeden sirke mikrobu yok ediyor falan diyorlardı işte kimide bilimsel değil diyordu bilemeyiz sen zayıflama için içtin ama öyle bir faydası olmuş olabilir yada hepsini geçtim sirke doğal bağışıklık güçlendirici aslında hepimiz alışsak ne güzel olur

Bu farkı en çok ablamla bizi kıyaslayarak görebiliyorum, ablam şuan evde değil mesela geçen hafta cumartesi test yaptırdı hemen tek başına yaşayan bi arkadaşı var onun yanına gitmişti orda odaya kapadı kendini anne babam kronik hasta onlara geçmesin eğer pozitifse diye ama bende tedbir amaçlı pazartesi gitmiştim test yapmaya ki bende de pozitif çıktı. Bana geçtiyse onlara çoktan geçmiştir bide bende evdeyim zaten ne yaparsam yapayım bir şekilde geçiyo herşeyimiz eli mahkum ortak. Bizim uyguladığımız şeyler elimizdeki seçenekler daha fazla oluyo mesela onda tat koku kaybı oldu ağrıları falanda oldu ama bizde hiç biri olmadı

Şuan ben yinede ama haftaya pazartesi işyerinden izin alıcam tekrar gidicem test olmaya hem sürüntü hem antikor için

Kahvalti
2 dilim ekmek
3 dilim sucuk
1 çk bal
1 çk tereyagi

Ogle
1 porsiyon patlican yemegi
1 kucuk kase yogurt
1 dilim ekmek

2.5 lt su

10 dk kardio
30 dk bolgesel
Cherry Mom @Mehfam Hedef60kgolmak
Cnm biraz da yürüyüş eklesen spor şahane olurmuş ama bu miktar da güzel
Menünde protein az cnm dün de azdı
Haftada 3-4 gün tavuk et eklemeni öneririm kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…