Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Super gidiyorsun canim. Masallah
teşekkür ederim canım benim
İnşlh en az 2-3 hafta daha böyle olur vucut yavaşlamadan böyle haftalık 1kilo civarı vermeye devam ederim inşlh. çünkü 68 lere filan gelince 800grm filan anca gidiyor ve 65den aşşağı doğru da bir tık daha da azalaıyor . Onun için şimdi 68e kadar 1kilo civarı vererek hızlıca gelmem lazım

Kızlar ablamlar dün bize geldi ve bizde kalıyorlar ev de şuan benim kızla birlikte 3çocuk oldu ondan dolayı 2gündür az giriyorum ama yine de fırsat buldukça bakıyorum size ve tabiki diyete tam gaz devam sıfır kaçamak yarın yada en geç pazartesi 71leri görmem lazm onun için cıss cosss yok , hedef var ❤

Supersin canim ohh ne guzel ailecek zaman gecirin. Kardes candir gerisi heyecandir

Ay deme ya allahim annesine babasina sabir versin
Ne kadar zor yarabbim. Ne kadarlikti bebek? Cok zor bir operasyondu kuzum beniim. Allah baska dert gostermesin ailesine. Baska cocuklari var miydi?
Amin inşaAllah, 5 aylıktı
1 tane de 3 yaşında oğulları var canm

Noluyo yine neyi kaçırdım ki benbaktım ama bulamadım kacirdigim seyi
Nasilsin canim? Nasil geciyor haftasonun? Biz aylar sinra ilk defa rekreasyon bahcesine gidiyoruz, yoldayiz. Bugun temiz havada spor yapacagim
Tabatalara ara verdim bur sutedir. Gunluk 2-3 leslie boosted tarzi seyler yapip adimlarimi 10000 yapiyorum ve 1000 zip. Senin spor planin ne?

Amin inşaAllah, 5 aylıktı
1 tane de 3 yaşında oğulları var canm
Oyy canim ya abisi de cok uzulmustur. Benim benisim de ameliyata girince (2 haftalikti), allahim ne kadar cok hasta bebek vardi cocuk hastanesinde Rabbim hepsine sifa versin.
Eltine esine ve sizlere de sabir diliyotum canim. Cook zor cok, eltin perisan olmustur.

Cok guzel anlatmissin canim. Kesinlikle omur boyu surfurebilecegimiz beslenme sekli secip kendimizi alistirmamiz lazim. Degilse 2-3 senede bir geliriz buraya

Canım nerdeyse on gündür yapmıyorum tabata ve spor ,gün içindeki adimim 10000 i buluyor çoğunlukla bende de enerji kalmayınca spor yalan oluyor erkenden uyuyorum
Bugün yapma niyetindeyim insallah ama şimdiden yoruldum
Ben de günlük bin zıplamaya çalışayım en iyisi

Olmaz hedefin en az 2 kilo olmak zorunda
Sadece bir anlığına şaka olduğunu anlamadım biliyor musun Dedim n'oluyor Allah aşkına hahahaha Tamam haftaya cuma 60 kiloda anlaşalım o zaman. Böylece hem listeye girerim, hem de aynı anda mezun olurum.

Noluyo yine neyi kaçırdım ki benbaktım ama bulamadım kacirdigim seyi
Cnm Deniz ve Kum ismi sıcak browniymiş gruptakiler canımız çekiyor bütün gün browni yiyoruz 10 kilo aldık demişler o da değiştirmiş
Ayyy ne güzel cnmmmmmmmm

Cok guzel anlatmissin canim. Kesinlikle omur boyu surfurebilecegimiz beslenme sekli secip kendimizi alistirmamiz lazim. Degilse 2-3 senede bir geliriz buraya
Evet canim 10 aydir yarismada oldugum icin gozlem yaptim genel olarak boyle al ver gel. Ama farkındalık büyük nimet azicik bakis acisi defisikligi ve caba ile ustesinden gelecegiz bence biz de kilo verip koruyabilen kisilerden olacağız insallah

Sadece bir anlığına şaka olduğunu anlamadım biliyor musun Dedim n'oluyor Allah aşkına hahahaha Tamam haftaya cuma 60 kiloda anlaşalım o zaman. Böylece hem listeye girerim, hem de aynı anda mezun olurum.
Bilinç altına işledim şimdi haftada 2 kilo vereceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…