- 31 Temmuz 2020
- 20.424
- 60.299
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #406.221
İnşallahEvet canim 10 aydir yarismada oldugum icin gozlem yaptim genel olarak boyle al ver gel. Ama farkındalık büyük nimet azicik bakis acisi defisikligi ve caba ile ustesinden gelecegiz bence biz de kilo verip koruyabilen kisilerden olacağız insallah
Ayy anlıyosun beniiAyy sevindim canim ertelenmesine ust uste yoruldun sen de gerildin zaten ilk gittiginde
Afiyet olsun canim benim sen guzel dengeliyorsun yediklerini
Anoreksiya grubu mu diyosun zor be gülümSonrasında da yok oluşuma şahit olacağız hep birlikte.Keşke 2-3 diye gitse oh
Hahahahahahah valla okuduğum ilk an kalbim güm güm attı2 kilo töbe veremem. Eğer böyle bi kural olursa yakında takımımız (temsili)
Eki Görüntüle 2822029
Sonrasında da yok oluşuma şahit olacağız hep birlikte.Keşke 2-3 diye gitse oh
Hahahahahahah valla okuduğum ilk an kalbim güm güm attı2 kilo töbe veremem. Eğer böyle bi kural olursa yakında takımımız (temsili)
Eki Görüntüle 2822029
Burcu doğru diyo valla çok zor be, biz o hale gelebiliyo olsak şuan böyle olmazdıkİnşallah
Ayy anlıyosun beniiaynen azcık dinleneyim
Pazartesi yicem cnm 2 tane aldım 1 ini babamlara vericem yarın
Anoreksiya grubu mu diyosun zor be gülüm
Bir ihtimal daha var, o da şüşko olmak mı dersin?Anoreksiya grubu mu diyosun zor be gülüm
Hahahahahaha bizi Rabbim ıslah etsinBurcu doğru diyo valla çok zor be, biz o hale gelebiliyo olsak şuan böyle olmazdık
Kız ortası yok mu bununBir ihtimal daha var, o da şüşko olmak mı dersin?
Hahahahahaha bizi Rabbim ıslah etsin
Ayy sabah alintilamisimGunaydin arkadaslar yagmurlu bir cumartesiden merhaba
Al ve hediye et
1i benim güzelimAyy sabah alintilamisimgunaydina geç kaldım ama vaktin hayr, hayrın daim ola
Al ve hediye et
Amin canim cumlemizin insallahAyy sabah alintilamisimgunaydina geç kaldım ama vaktin hayr, hayrın daim ola
Al ve hediye et
Kendine hediye etmiş işteAyy sabah alintilamisimgunaydina geç kaldım ama vaktin hayr, hayrın daim ola
Al ve hediye et
Cnm nasıl gidiyor apa,Ayy sabah alintilamisimgunaydina geç kaldım ama vaktin hayr, hayrın daim ola
Al ve hediye et
Allah kabul etsin canımİyi günler diyet nasıl gidiyo ben susuzlukla cebelesyorum gece tuzlumu yedim nedirneyseki iftara az kaldi
Ben uçların insanıyımKız ortası yok mu bunun
ben de 4800 doğmuşumBen uçların insanıyımİlk doğduğumda 2700 gr doğmuşum. Bacaklarım o kadar inceymiş ki annemler sakat zannetmiş. Babaannem de o zayıflıktan demiş. 5-6 aylık olduktan sonra da şüşkolaşmışım, önünü alamamışlar. Hatta öyle ki otururken dengemi kaybedip düşersem tekrar kalkamazmışım, kaplumbağa gibi...... Annemlerin kaldırmasını beklermişim. O zamandan beri dobik bir pacoyum. Bi ara bebeklik fotoğrafımı atarım bulursam.
Bende 4.5 kilo doğmuşumben de 4800 doğmuşumah bu baba tarafı genlerim :))) ay at da bakalım canım merak ettim
ayy sorma canım hayatımın özetini okudumBende 4.5 kilo doğmuşumve kesinlikle baba tarafı genlerim nolur anneme çekseydim diyorum 50 yaşında ve yıllardır 65 kilo
Cnm nasıl da denk geldi yine S Suskunhanim cimla hee
ORTAKLAR
(9-16 Nisan)
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
DİPNOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
YaaaaaaBen uçların insanıyımİlk doğduğumda 2700 gr doğmuşum. Bacaklarım o kadar inceymiş ki annemler sakat zannetmiş. Babaannem de o zayıflıktan demiş. 5-6 aylık olduktan sonra da şüşkolaşmışım, önünü alamamışlar. Hatta öyle ki otururken dengemi kaybedip düşersem tekrar kalkamazmışım, kaplumbağa gibi...... Annemlerin kaldırmasını beklermişim. O zamandan beri dobik bir pacoyum. Bi ara bebeklik fotoğrafımı atarım bulursam.
canım son 3 haftaya bakıyorum bi de listeyi kaydırıyorum bi tarafı denk gelmişsiniz gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?