Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İnşallah
Ayy sevindim canim ertelenmesine ust uste yoruldun sen de gerildin zaten ilk gittiginde
Afiyet olsun canim benim sen guzel dengeliyorsun yediklerini
Ayy anlıyosun benii aynen azcık dinleneyim
Pazartesi yicem cnm 2 tane aldım 1 ini babamlara vericem yarın
Anoreksiya grubu mu diyosun zor be gülüm

İnşallah

Ayy anlıyosun benii aynen azcık dinleneyim
Pazartesi yicem cnm 2 tane aldım 1 ini babamlara vericem yarın

Anoreksiya grubu mu diyosun zor be gülüm
Burcu doğru diyo valla çok zor be, biz o hale gelebiliyo olsak şuan böyle olmazdık

ORTAKLAR
(9-16 Nisan)
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.

Kız ortası yok mu bunun
Ben uçların insanıyım İlk doğduğumda 2700 gr doğmuşum. Bacaklarım o kadar inceymiş ki annemler sakat zannetmiş. Babaannem de o zayıflıktan demiş. 5-6 aylık olduktan sonra da şüşkolaşmışım, önünü alamamışlar. Hatta öyle ki otururken dengemi kaybedip düşersem tekrar kalkamazmışım, kaplumbağa gibi...... Annemlerin kaldırmasını beklermişim. O zamandan beri dobik bir pacoyum. Bi ara bebeklik fotoğrafımı atarım bulursam.

ben de 4800 doğmuşum ah bu baba tarafı genlerim :))) ay at da bakalım canım merak ettim

Bende 4.5 kilo doğmuşum ve kesinlikle baba tarafı genlerim nolur anneme çekseydim diyorum 50 yaşında ve yıllardır 65 kilo
ayy sorma canım hayatımın özetini okudum keşke çekseydik anne tarafına azcık :)) annem de 59 yaşında 63 kilo ve max 64 ü gördü hayatında halam amcam babamlar falan min +100

Cnm nasıl da denk geldi yine S Suskunhanim cimla hee ben tatlı yedikçe bayılmazsa iyi

Yaaaaaa hahaha canım benim yaa boşuna tosbiğim demiyoruummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…