Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay ismim de pasta doktoru gibi duruyorr
Kekim kabarmadı doktorum ne yapmalı ya da çizkekim fırından alınca sönüyo hocam fırına bi el at

Hımm cam cezveye devam o zmn

Ah cnm beniim iyi ki döndün uyuşuruz tabisii

Evet canım çok su içtim çalkalanmalar bitsin bi cardio yapıp yazacağım

bu arada ben 9 da komşumla sitede tam 1 saat yürüyüş yaptık iftardan sonra iyi oldu tam 10. 000 adım yürüdük
Hayalimi yasamissin
Canım ne ara geçirdin ben görmemişim çok geçmiş olsun,evet merdiven çıkmakta dahi zorlanıyorum dedi arkadaşlarım.bi süre dikkat et canim
görmeden hastayı reçete yazın bakalım
Hastalıkları orda be ya
Hahah hani herkes seni etietliyo ya ondan etiketledim ama söylediklerin bı an çok mantıklı geldi, uzaktan acabiliyon mu içimi
Aaa olmaz iz eğitimi uzaktan yapıyorsak her uzaktan yapılabilmesi

İlk soru ters hareket mi yaptın ağır mı kaldırdın :)
Ağır kaldırmak bizim işimiz evin hem anası hem babasiyim malum.ters hareketten ziyade geçen hafta erken saatte çocukları arabaya taşıyıp eve döndüm ya ondan sonra oldu.Acaba etkiler mi?
Komşuya söyledim pazar günü, "Gizim, sana kupa vurayım "dedi.Vurdu, ömrümde ilk kez kupa vurdurdum ve bardak sırtında kırıldıkadın ilk kez görüyorum diye diye bir kaldı, nazar varmış.
Toktorum sebebi nazar olabilir mi ağrının

Hario marka dediğinin adı tam ne oluyodu ya filtre kahve neyi

Böyle bi şey. İçine filtre kağıdını koyup kahve su koyuyorsun demliyor. Baya basit bir mantığı var ama kahveleri lezzetli oluyor.
Hahahahahaha keşke pasta doktoru da olsan.
Cam cezveyle hiç denemedimm. O nasıl oluyor?

Menülere bakınca ben ne çok yemişim dedim ama mecburum özellikle sahurda çünkü tüm günüm aşırı yoğun geçiyor
Sahur çok güzel ortim belki lavaşlar ödem yapabilir yarına ama olsun
Sahur yok

İftar
Yarım kase Mercimek çorbası
4 kanat
3 minik incik
Fırında Patates
Salata
Ayran
1 Hurma

Yeşil çay

Su 2 lt içtim yatana kadar 1 lt daha içerim inşaAllah

Cherry Mom Mehfam
Sahursuz nasıl dayanıyorsun canım bebeğinde var

O da doğru valla, herkes herşeyi uzaktan yapsın artık :)) gerçi ben işe gidiyorum mecburen ne biçim yöneticilik bu anlamadım

Evet canım covid geçirdim ama nasıl geçirdim bilmiyorum nezle gibiydi ama boğazım ve göğsüme öküz oturmuş gibi bişi var gitmiyo

Reçete yazdım sana

Kızlar selam. Bugün hiç yazamadım. Orucun ilk günü başım çok ağrıyor benim. Kahvesizlikten sanırım.
Sahursuz tuttum bugün. İftar da hafif sayılırdı. İnşallah böyle devam ettirebilirim yürüyüş dışında spor yapamıyorum maalesef. Eve dönünce tekrar eklemeler yaparım inşallah.

Sahursuz nasıl dayanıyorsun canım bebeğinde var
Rahat tutuyorum ya elhamdülillah ama şimdi uzun oruç olacak sütümü etkiler mi diye tereddütteym, cumaya kadar sahursuz tutup cumadan sonra sahura başlayabilirim, gerçi regla son 2 gün

Rahat tutuyorum ya elhamdülillah ama şimdi uzun oruç olacak sütümü etkiler mi diye tereddütteym, cumaya kadar sahursuz tutup cumadan sonra sahura başlayabilirim, gerçi regla son 2 gün
Ay benimde çok yakın ne zaman gelecegini de bilmiyorum hemen olsa bitse keşke ya

Ben de tatlı yiyince etiketliyorum
Bardak mı kırıldı oyy canım yaa acımıştır da
Çocukları neden taşıyorsun cnm? Uyuyolar mıydı etkiler aynen
Yoga tarzı esnemeler yapabilirsin cnm kas gevşetici krem de sürebilirsin
Mmm nazar değdiğinde ayak el göz etkileniyo daha çok gözlemlemiştm

Hııı filtre kağıdı satıolar cnm ben sevmiorum ama cam demlikte 5 dk filan kaynatıp çay süzgecinden geçirip bardağa alıyorum cnm
Onu da olucam sanırım

menülerin hep çok güzel ve özenli

Ben benim kıza diyorum kızım ben sana ilerde muayeneye nasıl geleceğim sen hep uzaktan eğitim aldın senin senendeki mezunlara muhayene olmam diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…