- 31 Temmuz 2020
- 20.424
- 60.299
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #407.041
Ay ismim de pasta doktoru gibi duruyorrBen güral’ınkini almıştım. İlla hario marka olması gerekmiyor bence.Hario pahalı biraz, plastiği var o daha uygun ama bence porselen daha iyi.
Yaa evet oruç kafasıyla cümleyi iyi tahlil edememişim
Eveeet, bizi artık kimse tutamaz hahahahah
Hahahahahhah cidden yapan var. Ama ben kendimi o yetkinlikte göremiyorum.Çok zor. Ben kendimi yanlış ifade ettim ama bi daha tövbe unutmazsın benim evli olmadığımı jajdksdkos
Oh süper!!
Hedef60kgolmak varken bana laf düşmez. Bizde hiyerarşi her şeydir!!
Psikolojiktir diyip sıyrılayım mı?
Aaa malzemeler farklı ama amaç aynı. Sen makine tamir ediyorsun biz insan.Çok fark etmez.
6 da tartildim. Ancak duzene girer vucut. Bende eksi bekliyorum bakalimErken saatte tartiltoysan belki sahur siskinligidur ortim. Degilse cok iyi gidiyorsun. Bence cumaya kesin eksi getireceksin.
Baya direnc gerektiriyor beni zorladıBen de şu an itibariyle bitirdimçok yormadı ortim hiç terlemedim bile ama bacaklarım karnım falan fena yandı
Harika gidiyorsun ortim13 nisan
Sahur : 1 haşlanmış yumurta, peynir,salatalık domates ve 5yk çorba
İftar : 6 yk ıspanak, 2 parça tavuk, salata ve 1 bardak ayran
Az önce birkaç fındık attım ağzıma
Su : 2lt (içmeye devam)
Spor : 40dk pilates
Cherry Mom Mehfam Mathildablue
Evet canım çok su içtim çalkalanmalar bitsin bi cardio yapıp yazacağımMenun cok iyi olmus canim. Sebze protein herseyden var. allah kabul etsin.
Adimlar yine tam sinirda kalmis.
Yiyememeyi pek yasamadigimdan anlamak zir geliyir
Menun tam kilo verdirecek menu deee huc degilse bi 8 dk tabata veya 15dk leslie veya 1000 zip yapsaydin o zaman tam super olurdu canim.
Masallah bu menu ve sporlarla sen cook yakinda ilk hedefini gorursun canim
Iyi yemissin vitamin mineral almissin hep canim. Tam kararinda olmus bence be cok ne az. Ama hani spor? Uyumadan bi 100 mekik 100zip birseyler olsa iyi olur.
Hayalimi yasamissinbu arada ben 9 da komşumla sitede tam 1 saat yürüyüş yaptık iftardan sonra iyi oldu tam 10. 000 adım yürüdük
Canım ne ara geçirdin ben görmemişimYeni covid geçirdim ya peşine bi gün sokağa çıktım 15-20 dk yürüdüm göğsümde biraz ağrı falan oldu. Covid sonrası spor konusunda çok dikkat edilmesi gerekiyormuş özellikle akciğerlere zarar ve hasar verdiği için
Hastalıkları orda be yagörmeden hastayı reçete yazın bakalım
Hahah hani herkes seni etietliyo ya ondan etiketledimYaa pacman ve sansebastianı etiketlemeni de anlarımda ben bilgisayar öğretmeniyim en fazla tornavidayla açıp donanımını vs değiştirebilirim o da işine yaramaz
Ayy bide eğitimler uzaktan oluyo ya doktor muayenesini de uzaktan yapıyosun ama onu yanlış anlamışsın senuzaktan tahlil yapılmıyoo
Ağır kaldırmak bizim işimizİlk soru ters hareket mi yaptın ağır mı kaldırdın :)
Sen de öylesinHarika gidiyorsun ortim
Çok iyi ortim yanlış yere yazmışsın dalgınlığına geldi herhaldeSahur
1 haslanmıs yumurta, yeşillik, 1 hurma, domates,2ceviz
İftar
Tavuk sote, mercimek corbası, haşlanmıs nohut, salata
Su: 2 lt ye tamamlıcam. 1 lt suan
Spor:30 dk pilates
yarimuhendis Cherry Mom Mehfam
Hario marka dediğinin adı tam ne oluyodu ya filtre kahve neyi
Hahahahahaha keşke pasta doktoru da olsan.Ay ismim de pasta doktoru gibi duruyorr
Kekim kabarmadı doktorum ne yapmalı ya da çizkekim fırından alınca sönüyo hocam fırına bi el at
Hımm cam cezveye devam o zmn
Ah cnm beniim iyi ki döndün uyuşuruz tabisii
Sahur çok güzel ortim belki lavaşlar ödem yapabilir yarına ama olsunSahur
2 dilim kepekli ekmek
1 yumurta
1 domates
1 salatalık
3 dilim peynir
iftar
2 dilim ince lavaş ekmek
4 yemek kaşığı patlican kebabı
1 kase çorba
3 yemek kaşığı kereviz salatası
10.00 adım yürüyüş yapıldı
bilgisayardan yazdığım için etiketleme yapamadım kendinin en iyi hali ol canım
Sahursuz nasıl dayanıyorsun canım bebeğinde varSahur yok
İftar
Yarım kase Mercimek çorbası
4 kanat
3 minik incik
Fırında Patates
Salata
Ayran
1 Hurma
Yeşil çay
Su 2 lt içtim yatana kadar 1 lt daha içerim inşaAllah
Cherry Mom Mehfam
O da doğru valla, herkes herşeyi uzaktan yapsın artık :)) gerçi ben işe gidiyorum mecburen ne biçim yöneticilik bu anlamadımHayalimi yasamissin
Canım ne ara geçirdin ben görmemişimçok geçmiş olsun,evet merdiven çıkmakta dahi zorlanıyorum dedi arkadaşlarım.bi süre dikkat et canim
Hastalıkları orda be ya
Hahah hani herkes seni etietliyo ya ondan etiketledimama söylediklerin bı an çok mantıklı geldi, uzaktan acabiliyon mu içimi
Aaa olmaz iz eğitimi uzaktan yapıyorsak her uzaktan yapılabilmesi
Ağır kaldırmak bizim işimizevin hem anası hem babasiyim malum.ters hareketten ziyade geçen hafta erken saatte çocukları arabaya taşıyıp eve döndüm ya ondan sonra oldu.Acaba etkiler mi?
Komşuya söyledim pazar günü, "Gizim, sana kupa vurayım "dedi.Vurdu, ömrümde ilk kez kupa vurdurdum ve bardak sırtında kırıldıkadın ilk kez görüyorum diye diye bir kaldı, nazar varmış.
Toktorum sebebi nazar olabilir mi ağrının
Rahat tutuyorum ya elhamdülillah ama şimdi uzun oruç olacak sütümü etkiler mi diye tereddütteym, cumaya kadar sahursuz tutup cumadan sonra sahura başlayabilirim, gerçi regla son 2 günSahursuz nasıl dayanıyorsun canım bebeğinde var
Ay benimde çok yakınRahat tutuyorum ya elhamdülillah ama şimdi uzun oruç olacak sütümü etkiler mi diye tereddütteym, cumaya kadar sahursuz tutup cumadan sonra sahura başlayabilirim, gerçi regla son 2 gün
Ben de tatlı yiyince etiketliyorumHahah hani herkes seni etietliyo ya ondan etiketledimama söylediklerin bı an çok mantıklı geldi, uzaktan acabiliyon mu içimi
Aaa olmaz iz eğitimi uzaktan yapıyorsak her uzaktan yapılabilmesi
Ağır kaldırmak bizim işimizevin hem anası hem babasiyim malum.ters hareketten ziyade geçen hafta erken saatte çocukları arabaya taşıyıp eve döndüm ya ondan sonra oldu.Acaba etkiler mi?
Komşuya söyledim pazar günü, "Gizim, sana kupa vurayım "dedi.Vurdu, ömrümde ilk kez kupa vurdurdum ve bardak sırtında kırıldıkadın ilk kez görüyorum diye diye bir kaldı, nazar varmış.
Toktorum sebebi nazar olabilir mi ağrının
Hııı filtre kağıdı satıolar cnm ben sevmiorum ama cam demlikte 5 dk filan kaynatıp çay süzgecinden geçirip bardağa alıyorum cnmEki Görüntüle 2824708
Böyle bi şey. İçine filtre kağıdını koyup kahve su koyuyorsun demliyor. Baya basit bir mantığı var ama kahveleri lezzetli oluyor.
Hahahahahaha keşke pasta doktoru da olsan.
Cam cezveyle hiç denemedimm. O nasıl oluyor?
Valla ya insanı strese sokuyorAy benimde çok yakınne zaman gelecegini de bilmiyorum hemen olsa bitse keşke ya
Sahur: Bir taneden biraz fazla haşlanmış yumurta, 2 tane form etimek, 3 tane büyük yeşil zeytin, domates, salatalık, 2 parmak kadar süzme peynir
İftar: 1.5 kepçe yoğurt çorbası, 4 yk mantarlı tavuk sote, patlıcan salatası, yarım dilim pastırma (bunu minicik bir ekmeğin arasına koyup yedim
Su: Sahur 800 ml, iftar 1800 ml (Daha içerim sanırım sahura kadar)
Spor: 10000 adım
Cherry Mom Hedef60kgolmak Mehfam @whitetea
Ben benim kıza diyorum kızım ben sana ilerde muayeneye nasıl geleceğim sen hep uzaktan eğitim aldın senin senendeki mezunlara muhayene olmam diyorumYaa pacman ve sansebastianı etiketlemeni de anlarımda ben bilgisayar öğretmeniyim en fazla tornavidayla açıp donanımını vs değiştirebilirim o da işine yaramaz
Ayy bide eğitimler uzaktan oluyo ya doktor muayenesini de uzaktan yapıyosun ama onu yanlış anlamışsın senuzaktan tahlil yapılmıyoo
Daha benimde eksiye geçmediOf ya tatlı canım istiyoryiyemem kilom hala artıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?