- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #407.061
Evet ya kimin menüsüne baksam ekmek yok ama yemezsem oruç tutamam yada açtığımda doymam gibi geldi yedim ama hergün düzene sokmaya çalışacağım ilk defa bu ramazanda bu kadar az yedimMenülere bakınca ben ne çok yemişim dedimama mecburum özellikle sahurda çünkü tüm günüm aşırı yoğun geçiyor
Sahur çok güzel ortim belki lavaşlar ödem yapabilir yarına ama olsun
Sahursuz nasıl dayanıyorsun canım bebeğinde var
Bende dayanamam kesinlikle o yüzden ekmek var bende oruç ayında kilo veremeyeceğim gibi geldiMenülere bakınca ben ne çok yemişim dedimama mecburum özellikle sahurda çünkü tüm günüm aşırı yoğun geçiyor
Sahur çok güzel ortim belki lavaşlar ödem yapabilir yarına ama olsun
Sahursuz nasıl dayanıyorsun canım bebeğinde var
Ben oruçta kilo veremeyeceğim gibi sanki nasıl olacak bilmiyorumRahat tutuyorum ya elhamdülillah ama şimdi uzun oruç olacak sütümü etkiler mi diye tereddütteym, cumaya kadar sahursuz tutup cumadan sonra sahura başlayabilirim, gerçi regla son 2 gün
Allah razı olsun canım. Çok şükür güzel geçti bugün.hatta azıcıkta spor bile yaptımgeçmiş olsun canım sanada hayırlı ramazanlar umarım çok zorlanmazsın bugün
Hurma canmış gerisi heyecanmışOf ya tatlı canım istiyoryiyemem kilom hala artıda
Daha ilk gün ondan böyle diyosn, gün geçtikçe vucut alışacak inşaAllahBen oruçta kilo veremeyeceğim gibi sanki nasıl olacak bilmiyorum
Evet Hurma candır gerçektenHurma canmış gerisi heyecanmışçok kaçamak yapan biri olarak söylüyorum ki hurma gerçekten tatlı isteğini kesiyo. Bir de tarçın. Sahurda tarçınlı süt içtim gün boyu canım tatlı bir şey istemedi gerçekten.
Off bayrama yine zatıf giremeyeceğiz galibaBende dayanamam kesinlikle o yüzden ekmek var bende oruç ayında kilo veremeyeceğim gibi geldi
Canım menün çok güzel oruç olunca spor zor oluyor keşke ekleyebiksek beraberKahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Peynir
Ara
1 avuç kuruyemiş
Akşam
Izgara et
Yağsız fırın patates
Salata
2.5 LT su
Cherry Mom Mehfam ummhnisa
Olabilir ya yogun bir gündü:d kafalar karışmışSen de öylesin
Çok iyi ortim yanlış yere yazmışsın dalgınlığına geldi herhalde
Sanırım nezle gibi başlıyor bu aralarda olanlar.komsumun kızını aşağıda gördüğümde burnu akıyordu, sordum nezle dedi bı gün sonra pozitif çıktık diye gruba mesaj attı.Simdi nefes almakta bile zorlanıyor konuşurken. Bı zure dikkat et canimO da doğru valla, herkes herşeyi uzaktan yapsın artık :)) gerçi ben işe gidiyorum mecburen ne biçim yöneticilik bu anlamadım
Evet canım covid geçirdim ama nasıl geçirdim bilmiyorum nezle gibiydi ama boğazım ve göğsüme öküz oturmuş gibi bişi var gitmiyo
Reçete yazdım sana
Canım ben sahuru hazırlarken kahvemi içiyorumKızlar selam. Bugün hiç yazamadım. Orucun ilk günü başım çok ağrıyor benim. Kahvesizlikten sanırım.
Sahursuz tuttum bugün. İftar da hafif sayılırdı. İnşallah böyle devam ettirebilirimyürüyüş dışında spor yapamıyorum maalesef. Eve dönünce tekrar eklemeler yaparım inşallah.
Oğlumu zaten tasiyamam 35 oldu sipacigim ama kızım uyuyordu onu taşıdım(16 kilo).Ben de tatlı yiyince etiketliyorum
Bardak mı kırıldıoyy canım yaa acımıştır da
Çocukları neden taşıyorsun cnm? Uyuyolar mıydı etkiler aynen
Yoga tarzı esnemeler yapabilirsin cnm kas gevşetici krem de sürebilirsin
Mmm nazar değdiğinde ayak el göz etkileniyo daha çokgözlemlemiştm
Hııı filtre kağıdı satıolar cnm ben sevmiorum ama cam demlikte 5 dk filan kaynatıp çay süzgecinden geçirip bardağa alıyorum cnm
Onu da olucam sanırım
LOL inşallah canımDaha ilk gün ondan böyle diyosn, gün geçtikçe vucut alışacak inşaAllah
Evet Hurma candır gerçekten
Şimdi hurma süt 2 yk yulaf ile sahur yapcm acıktım çünkü hemde tatlı ihtiyacımı gidermiş olurm inşaAllah , sonra suyumu içip yatarım inşaAllah,
Sağol canım ben şu anlık oruç tutamıyorum ama hakikaten Ramazan’da zor oluyor iftardan bir saat önce yapabilirsin veya iftardan sonra leslie yapılabilir benim dün kardeşim geldi o yüzden yapamadım inşallah bundan sonra yapmaya devam edeceğimCanım menün çok güzel oruç olunca spor zor oluyor keşke ekleyebiksek beraber
Evet canım aslında iyi fikir. Ama zaten 3 te yattım. Uykum kaçar falan diye çekiniyorum gece kahve içmeye.Sanırım nezle gibi başlıyor bu aralarda olanlar.komsumun kızını aşağıda gördüğümde burnu akıyordu, sordum nezle dedi bı gün sonra pozitif çıktık diye gruba mesaj attı.Simdi nefes almakta bile zorlanıyor konuşurken. Bı zure dikkat et canim
Kız açık etmisin adını falan tüh
Canım ben sahuru hazırlarken kahvemi içiyorumFilitre kahveyi sahura ekleyince çok iyi geldi bana,aklında bulunsun
Oğlumu zaten tasiyamam 35 oldu sipacigim ama kızım uyuyordu onu taşıdım(16 kilo).
Yoo ben hissetmedim Allah'tan sorun olmadı.tamam canım bakayım bı inşallah, sağ olasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?