- 29 Nisan 2016
- 3.062
- 11.827
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #407.081
Evet bende ekleyebiksem sporu harika olacak ama iftar sonrası kalkamıyorum valla.Sağol canım ben şu anlık oruç tutamıyorum ama hakikaten Ramazan’da zor oluyor iftardan bir saat önce yapabilirsin veya iftardan sonra leslie yapılabilir benim dün kardeşim geldi o yüzden yapamadım inşallah bundan sonra yapmaya devam edeceğimmenünde güzel olmuş ama sanki tulumbalar biraz fazla gibi geldi
Günaydın orticimGünaydın güzeller
İftar sonrası ağırlık çöküyor insanın üstüne haklısınEvet bende ekleyebiksem sporu harika olacak ama iftar sonrası kalkamıyorum valla.
Tulumbalar da evet çok oldu ama orucun ilk günü yaa akşama kadar neler hayal ettim Bi bilsen
akşam yemöekten sonra tartıldığımda kendimi tutmama yardımcı oluyor bana göre sabaha çokmu azmı çıkacağım onu anlıyabiliyorum benim kız sürekli bana kızıyor ama dinlemiyorum
Wuuwuu supersin canimbu arada ben 9 da komşumla sitede tam 1 saat yürüyüş yaptık iftardan sonra iyi oldu tam 10. 000 adım yürüdük
Aa bilmiyirdum canim. Gecmis olsun. Hani gecince normal yasama devam ediliyir diye dusundum. Dikkat et o zaman tabiki.Yeni covid geçirdim ya peşine bi gün sokağa çıktım 15-20 dk yürüdüm göğsümde biraz ağrı falan oldu. Covid sonrası spor konusunda çok dikkat edilmesi gerekiyormuş özellikle akciğerlere zarar ve hasar verdiği için
Canim acaba isinmayi atliyor musun spor yaparken. Her spordan once hele ki rabatalardan once kollarinj ellerini, bacaklarini isitmadan baslama . Aman kotu bir incinme olur sonra canim. Ben oncesinde en az 4-5 dakika isinma yapiyorum, sonrasinda da gevseme. Sen de dikkat et canim.çok sevindik ilaç gibi geldizorlanmaya başlamıştım, diyetti okuldu evdi derken
Bu arada benim bı haftadır sırtım ağrıyor kızlar, iki kuregimin ortası derler ya işte orasıpacman Hedef60kgolmak @muhursuzpusula napmam lazım
Ben güral’ınkini almıştım. İlla hario marka olması gerekmiyor bence.Hario pahalı biraz, plastiği var o daha uygun ama bence porselen daha iyi.
Yaa evet oruç kafasıyla cümleyi iyi tahlil edememişim
Eveeet, bizi artık kimse tutamaz hahahahah
Hahahahahhah cidden yapan var. Ama ben kendimi o yetkinlikte göremiyorum.Çok zor. Ben kendimi yanlış ifade ettim ama bi daha tövbe unutmazsın benim evli olmadığımı jajdksdkos
Oh süper!!
Hedef60kgolmak varken bana laf düşmez. Bizde hiyerarşi her şeydir!!
Psikolojiktir diyip sıyrılayım mı?
Aaa malzemeler farklı ama amaç aynı. Sen makine tamir ediyorsun biz insan.Çok fark etmez.
Eksi Gelir ortim o zamana kadar oruca da alisir vucudun6 da tartildim. Ancak duzene girer vucut. Bende eksi bekliyorum bakalim
Menuleri ne zaman okudam ben de aynisini soyluyorum. Ne cok yemisim diyeMenülere bakınca ben ne çok yemişim dedimama mecburum özellikle sahurda çünkü tüm günüm aşırı yoğun geçiyor
Sahur çok güzel ortim belki lavaşlar ödem yapabilir yarına ama olsun
Sahursuz nasıl dayanıyorsun canım bebeğinde var
Evet bugün spor yapıcam inşallah ben fitness partnerim in zumbasını çok sevdim deli gibi ter attırıyor. Bugün başka Bi video da gördüm 14 gün yapılması tavsiye edilmiş göğüs sıkılaştırma ve kol sarkmalarına iyi geliyormuş başlayabilirsem 14 gün onu da deniyeceğim yorumları güzeldiGünaydın orticim
İftar sonrası ağırlık çöküyor insanın üstüne haklısınen azından zorunlu spor günlerinde yapmaya çalışalım bugün 2 mil leslie yaparak başlangıç yapabiliriz Tulumbaya bayılırım bende Ramazanda insanın canı ayrı bir tatlı istiyor gerçekten
Eski menülerine kıyasla süpper.13 Nisan 2021
İftar
1 kepçe çorba
2 karnıyarık (kabak)
1 kase cacık
1 parmak pide
1 saat sonra
Sade türk kahvesi
10 antep fıstığı
2 çatal güllaç
1 litre su şimdilik
10 dakika bölgesel egzersiz
2 fincan yeşil çay içilecek
Cherry Mom @Mehfam pacman
Çook teşekkür ederim, utandım.menülerin hep çok güzel ve özenli
Hahahahahahaha o kaçıncı sınıf?Ben benim kıza diyorum kızım ben sana ilerde muayeneye nasıl geleceğim sen hep uzaktan eğitim aldın senin senendeki mezunlara muhayene olmam diyorum
Ben de o kadının zumbalarını yapıyorum bi başlıyorum bütün videolarını yapıyorumEvet bugün spor yapıcam inşallah ben fitness partnerim in zumbasını çok sevdim deli gibi ter attırıyor. Bugün başka Bi video da gördüm 14 gün yapılması tavsiye edilmiş göğüs sıkılaştırma ve kol sarkmalarına iyi geliyormuş başlayabilirsem 14 gün onu da deniyeceğim yorumları güzeldi
Kolla ilgili benimde bir şeyler yapmam lazımEvet bugün spor yapıcam inşallah ben fitness partnerim in zumbasını çok sevdim deli gibi ter attırıyor. Bugün başka Bi video da gördüm 14 gün yapılması tavsiye edilmiş göğüs sıkılaştırma ve kol sarkmalarına iyi geliyormuş başlayabilirsem 14 gün onu da deniyeceğim yorumları güzeldi
süpermiş canımBu arada kızlar annem 95.6yla başlamıştı dün sabah 91.6 çıktı 10 günde 4 kgya veda etti
Allah kolaylık versin kaptanımGünaydın kızlar
Dün beni oruç vurdu ilk gün gazisi oldumbugün daha iyi geçer inşallah o yüzden pek giremedim
İftar sofralarını abartmıyoruz değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?