- 23 Mart 2016
- 30.711
- 91.710
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #407.101
Ben bu gün iftara doğru eksiye geçerim inşaAllah kaptanım, sabah uyandığımda artıyım amaPazartesi günü artılarında son durum nasıl kızlarkimlerdiii
Begonya2
Kendinin en iyi hali ol
Deniz ve Kum
ummhnisa
Başka artımız var mıydı olmasınkontenjan doldu
@whitetea sen yazmış mıydın kilonu canım ?
Menü sayfasına yazmışsın canım o yüzden burda alıntı yaptmMerhabalar aranıza yeni katıldım ancak ramazan süresi boyunca grup kurallarına malesef uyamayacağımı anladım çalışma saatlerim ve oruc beni çok halsiz bırakıyor akşam diyete uysamda spor yapmak için pek halim kalmıyor ramazan süresince ara vermeek isstiyorum bayram sonrasında tekrar aranıza dönmek üzere tabiki
Amin canım bende kronik migren var susuzluk vuruyorAllah kolaylık versin kaptanımalışır inşaAllah çabucak vucudun,
Dün güzel geçirdim iftarımı
Bu gün kvdeye geçeceğiz görümcemler ve eltimlerde geçecek inşaAllah çok abartmamtatlıyıda ben yaptım belki ucundan tadına bakabilirm
Ya baş ağrısında çok zor oruçkenAmin canım bende kronik migren var susuzluk vuruyorilaçlarıda sahurla iftarda alıyorum ama etki eder inşallah cocuk olmasa yat dur ama 7 de koğuş kalk zorluyor
Sen öncesinde de tuttuğun için maşallah alışmışsındır ,tatlıyı ucundan bak ama spor sıfır mı bu hafta
Ümmühan kuzum hâlâ artıysak ve artıya rağmen bu menüler varsa küserim haberin olsun bizide kendini düşünmemezlik yapma lütfen canımcım13 Nisan
Sahur
2 kk süzme peynir
Domates
Bir el büyüklüğünde katmer
İftarda
1kepçeden az tarhana
Bi parça ramazan pidesi
Çok az süzme yoğurt
2küçük tulumba
Su:1.5 lt
Cherry Mom hzlsel
İnşallah canımYa baş ağrısında çok zor oruçkenAllah yardımcın olsun inşaAllah,
Çok şükür benim vucut alışkın maşaAllah zorlanma olmadı,
Spor bu günde olmayacak gibiama akşam eve gelince çok yorgun olmazsam leslie yapmaya çalışacağım inşaAllah kaptanım,
Günaydın kaptanımGünaydın kızlar
Dün beni oruç vurdu ilk gün gazisi oldumbugün daha iyi geçer inşallah o yüzden pek giremedim
İftar sofralarını abartmıyoruz değil mi
Günaydın kaptanımGünaydın kızlar
Dün beni oruç vurdu ilk gün gazisi oldumbugün daha iyi geçer inşallah o yüzden pek giremedim
Valla bende öyle oldum en çok ben yemişim gibi geldi kimse ekmek almamış bileMenuleri ne zaman okudam ben de aynisini soyluyorum. Ne cok yemisim diye
2nci sınıf daha sadece yarım dönem okuldaydı düşün artık gerisi hep evden ders işlediEski menülerine kıyasla süpper.Bir tek suyu azıcık daha artırmaya gayret edersen orucun da rahat geçer. Ama bi dk.... Sahur yapmadın mı? Zorlanmıyor musun bebiş?
Çook teşekkür ederim, utandım.
Hahahahahahaha o kaçıncı sınıf?
Günaydın kaptanımben de hissettim yokluğunu ama anladım oruçtan dolayı olmadığını☺☺inşallah bugünü güzel atlatırsın ve ben düne göre iyiydin normalde iftar sahur arası meyve falan yerdim yemedim birkaç fındık attım ağzıma o kadar
Mathildablue ortim bugün bacak günümüz unutma olur mu ben bi de boş boş oturuyordum derse kadar leslie yapayım dedim 2 mile leslie yaptım. İftardan önce de bacak çalışacağım haberin olsun
Nasılsın bugğn oruç nasıl gidiyor ortim
Kaptanım ben ilk defa abartmadım ama çok doydum şiştim diyorum dahanı azaltsam ama fenalaşırımGünaydın kızlar
Evet iftar menüleri iyiydi2nci sınıf daha sadece yarım dönem okuldaydı düşün artık gerisi hep evden ders işledi
Sahurda yiyin canım sizi tok tutacak şeylerden elinizi çekmeyinKaptanım ben ilk defa abartmadım ama çok doydum şiştim diyorum dahanı azaltsam ama fenalaşırım
Ben daha eksiye geçemedim cumartesinin acısı çıkıyor oruçta da fazla yemiyorum inşallah cumaya ekis gelirimPazartesi günü artılarında son durum nasıl kızlarkimlerdiii
Begonya2
Kendinin en iyi hali ol
Deniz ve Kum
ummhnisa
Başka artımız var mıydı olmasınkontenjan doldu
@whitetea sen yazmış mıydın kilonu canım ?
Canım aynen öyle oldu cumartesi benş görsen teyzemde akşama kadar önüme ne koysa yemedim tavuk sote yapacağım derken git tavuk döner al akşama kadarda aç olunca birde misafirlikte yedim ondan sonra bozmadım bir dahaEvet iftar menüleri iyiydi
Bir menüde fazlalık gördüm onuda alıntıladım normal şartlarda o da gözüme batmazdı ama +1 olduğu için battı işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?