- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #40.881
güle güle kullan yeni saçlarını arkadaşım
kınada yediğin yarım açmayıda oynarken eritmişsindir zaten :)) sefan olsun
Taydin saçlarını güle güle kullan canım hafiflemişindir benimde saçlarım baya gür ve uzun ama uzun saçı çok seviyorum kısa saçı yakıştıramıyorum kendime..
Tuğbacım yeni saçların hayırlı olsun canım iyi günlerde kullan inşallah öpüyorum canım .
ya kızlar giremedm kaç gndr,bildirim de yapamadı çnkü acilen şehir dışına çıkmam gerekti yükseklisansm yüzünden,hocam tez konumu değiştrmeye karar vermiş çağırdı,apar topar gttm haber de veremedm ya kusuruma bakmayın,anck girebiliorm ama artıkın döndm evimeee.
yanlz tez konum değişti ve ben btn yaz bu tezle uğraşmak zorundayımmmm... bi de çocukla napcm bakalım...
kızlarrr selam, ii haftalar...
sabah geldiğim gibi siteyi açtım ama daha yeni fırsat bulabiliyorumm size yazmaya.. cokkk ama cooook yogunum...
haftasonu şehirdışına ufak bi kaçamağım oldu bol bol güneşlendim denize girdim, bisiklet sürdüm gecenin bi yarısı aywalık tostu yedim filaaaan ama artıda diilim çok şükür abartmadım, tek kaçamağım arpa suyu dolu mideye tostu indirmek olduuu
şimdi tekrar işe geldim, heryerim hamlamış hem cok agrım war hemde ıstakoz gibi oldum kıpkırmızıyım 2 saatte bir aftersunlarla duruyorum :)
bu hafta son haftam cuma günü ailemin yanına gidiyorum... bu hafta naaptıysam yanıma kar kalıcaaak inşallah 62leri görebilceeem hedefime de ulaşmış olcam..
28 marttta başladığım bu maratonda 3 aylık hedef olarak 13 kilo werip 62 olmayı koymuştum kendime...
24 haziran cuma günü ilk çeyreğimi bitirmiş olucam... 62li rakamları görsem yeticek bana..
allahım kimsenin emeklerini boşa cıkarmasın inşallah, hepimize en kısa sürede hedeflerimizi gerçekleştirmeyi nassiiip ettsin inşallahhhh
internetim çok yavaş yaa
menümü yazayım
öğlen bi tane biber dolması
çok az makarna yedim
arada 4-5 kiraz
öğle arası yürüyüş yaptım yarım saat kadar
aktara gittim yulaf kepeği almaya yokmuş getiricek
bu dukan diyeti yattı kafama sanki
onun için lazım bu kepek olayı
inşallah lezetli bişeydir
gerçi diyet olup da lezzetli olan bişeye
rastlamadım ama hala iyimserim ve umutluyum bu konuda
canım benim şu dukan diyetini bizede anlatırmısın nasıl bişey belki bizde yaparız .
sen tezine yoğunlaş canım
arada nefes almaya gel buraya biz burdayız
idare ederiz seni takma kafana
merhabalar takımcığım hepinize güzel bir hafta dilerim haftasonum yoğun ve güzeldi çok aşırı kaçamaklarım olmadı tek kaçamağım börek yaptım milföy hamurundan patatesli ondan yedim abartmadan ama bütün pazar dışarıdaydım gezdim sürekli yerleşmemiştir vücuduma böreğin yağı herhalde .
Ben bu hafta ayak baş parmağımdan müdahale geçireceğim sanırım bu cuma diye düşnüüyorum bir kaç gün üzerine basamayacağım ve çok korkuyorum en önemlisi nerede yaptıracağım konusunda tereddütlüyüm Annem ısrarla vakıf grebada yaptıralım diyor ben özel hastanelere güvenmiyorum diyor çünkü daha öncede aynı tırnak bir özel hastanede aynı müdahaleyi geçirdi düşer dediler düşmedi iyileşir dediler parça bırakmışlar daha kötü oldu bense iyi bir özel hastanede yaptırayım diyorum devlet hastanelerine güvenmiyorum baştan savma yaparlar diye korkuyorum sizce ne yapmalyıım ben çok korkuyorum yine aynı şeyler yaşanıcak canım yanıcak :18:
kızlar bu arada ben bi haftadr çooook pis cozuttm gaza getrn beni pilisssss çok pis koptm ya darmadumanım
byk iht. kilo da aldm(
nooooluuur biraccık motivasyonnnn
bu arada sbh:
1 kk peynr
3-4 zeytn
2 dilim salam
1 t.k kaymak
1tk bal
1 büyk dilim tam tahıl ek.
1 bardk şekersz çay
2-3 dilim domates
işte bu kadar
dün akşam güya yürüyüşe çıktk ben dürüm yedimmm
bi kaç tane de midye hatta:18:
yaaa çok fena batıorum yardım pilisssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?