- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #409.561
Evet canim. Izne ayrildim. Bir aksilik olmazsa zatwn haftaya Turkiye yolcusuyuz. Insallah donuste gelirim yinecanım geçmişi okuyamadım iznemi ayrıldın ne olur arada gel yaz çok uzakjlaşma ama olurmu
Sagol canim. Ben de cok tesekkur ederim, cok guzel bir ortiliktiDeryaOnDiet canım ortiligin için teşekkür ederim iyi tatiller diliyorum sana
@muhursuzpusula selam bebegimm
Sagol canim. Kendine iyi bak, ben ins evime donunce gelirim tekrarÇok sağol canımbebişe de acil şifalar diliyorum özletme kendini Türkiyeye gelince de yaz deniz resmi filan at
Hadii mezuniyet geliyor bu haftaa1 hafta dişini sıkıp detoks yapsan tamamdır
Çok sağol beybimdarısı sana inşallah
Aynennekmek hakkı yerine tatlı da yiyorum bazen
Valla yaa çokkk yaklaştım cnm bnm
Hadi tabana kuvvet
Ayy yerim seni yaa Allah neşeni arttırsın
Aşnen cnm beslenme düzeni toptan değişiyor + işyerine uyum sürecin mesafe koyman vs ama çdk güzel günler yakında
Bombeli mi geliyoruzzz dıkşınnn
Tebriklerr tebriklerrrr
Dediniz de canım çekti küçük porsiyon yiyem bare
Geçen yıl gönderdiğim havuçlu dondurmayı unutmuş gibisin ama
Cnm zaten yavaş yavaş arttırmak lazım eklemlere yük biniyor kilodan zaten zıplayınca 3 katı basınç oldu noldu
Kollajen de başlıcam öbür ay cnm sen de başla benceve kals d vit çinko magnezyum omega 3 :)
doya doya modadaki gülşah hanım gibi
Cuma gelmese zor verirdim sana
Aynennn hadi 10 dk diyelim çok mu zor
Telefonda yapamıyo galiba cnm
Hayırlı geceler aşkom
Canim beni listeden cikarir misin lutfen. Izinden donunce gelirim tekrar. Cok sagol tum emeklerin icin.23-30 Nisan Menü Paylaşım Listesi
@belmayne
@balpamuk
S Suskunhanim
DeryaOnDiet
@muhursuzpusula
@SanSebastianCheesecake
@L O L
@Kendinin en iyi hali ol
Deniz ve Kum
@olvidos
@monarosaa
@Mathildablue
yarimuhendis
@fitblonde
@melita09
@Cagrihilal1
ummhnisa
hzlsel
@seyrulsefer
@pacman
@Samara96
Namaria
@beratbedirhan
@Chernoglazyy
Sagol fistik gorusuruz
Tamam canım. Ben izne ayrıldığını görmemiştimCanim beni listeden cikarir misin lutfen. Izinden donunce gelirim tekrar. Cok sagol tum emeklerin icin.
İyi tatiller canım güzelce kafa dinle hasret gider döndüğünde görüşürüzSagol fistik gorusuruz
Canım yazmıştım bende sadece tarif kaldı onu da ekliyorum hemenummhnisa canım aşağıdaki linklere en geç perşembe gününe kadar yazman gerekiyor
Thread 'Ben Nerede Hata Yaptım?' Cuma Zayıflama Yarışması - Ben Nerede Hata Yaptım?
Thread 'Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri' Cuma Zayıflama Yarışması - Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Valla ben de şaşkınımAy canım resmen 50ler
Sen uçuyorsun ben ümidi kestiydim ama hepten kestim yahuuu
Valla canım ben daha fazla artı bekliyordum dün çünkü 1.1 fazla çıkıyordum şaşırdımama son gaz devam geldik yakalanmadan da hafta sonu sporumu da güzel yaparım muhtemelen ipim burdaydı rahat rahat ip atlarım en sevdiğim
Bunu niye alintiladim bilemedim
ORTAKLAR
(23-30 Nisan)
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
DİPNOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
Başarılar diliyorum canım@pacman hissediyorum haftaya sen benim ortimsin. Sopayla kovalicam seni haberin olsun
Yarın vizelerim başlıyorrrrrBana dua ediinn
Ya iki gündür öğleden sonra uyuyorum ben deBuraya geç bir giriş yapıyorum 12ye kadar uyumuşumşimdi dışarı çıktım hava çok güzel
Masallah canim harikasin
Ay kırayım kırayım da geleyim ben de oralara artıkValla ben de şaşkınımdirenç kırıldı galiba yoksa artık spor da yapamıyorum ama gidiyor hamd olsun. Öncesinde aç gezip sürekli spor yaptığım halde veremedigim ya da Gr Gr verdiğim haftaları bilirim
Direnci kır da gel hadi
Bunu niye alintiladim bilemedim
Başarılar diliyorum canım
Ya iki gündür öğleden sonra uyuyorum ben devücut nolii diyor
Gel annem gel, açtım kollarımı bekliyorumAy kırayım kırayım da geleyim ben de oralara artık
Kaptanım resmen beni anlatmışsın bende aynı şekildeyim birde evde herşey bana bakıyor kızlar ders çalışıyorCanım cidden senin adına çok mutluyum geçen sefere göre ciddi fark var sende detoks yapmadan kendini harap etmeden bireysel derece aldın harikasın
Canım utanacak bir şey yok ben nasılsa oruçlusun diye bir daha tartıl demiştim artın çok fazla değil ramazan benim içinde çok zor geçiyor zaten migren hastasıyım spor çok azaldı ve maalesef bende kilo alıyorum ama artık dur dedim sende de. Çok hafif şeyler yiyeceğim artık gerekirse çorba salata iftar onlarlada tıkanıyor sonuçta insan böyle hafif yersm sonrasında sporda yapabiliyorum ağır yediğimde yapamıyorum oturup kalıyorum akşam :/
O sadece denemeydi bakalım fark edecek misiniz diye
Evet canım deryacık izne ayrıldı haftaya Türkiyeye gelecek çünkü
Teşekkür ederiz Almılacımmm
Şampiyon@Cagrihilal1 ve @Kendinin en iyi hali ol kızlar çok iyi ortaklık yaptınız Tebrikler
Hadi bakalım hayırlı olsun güzel ortaklar olun inşallah yorumsuz bırakmayın birbirinizi kızlar
Aslında bence en güzeli öyle diyet bitince zorlanmazsın bu şekilde hayatına uydurmuş olursun
Kolay gelsin canım umarım çok iyi geçer
Eline sağlık canım
Sanada kolay gelsin canım
Bence bir şekilde uydurursun kendine hazır gıdalara çok gitmemeye çalış
Mezun ol da öyle bekle beniGel annem gel, açtım kollarımı bekliyorum
ortimm bu hafta beraberiz
Ellerine sağlık23-30 Nisan Menü Paylaşım Listesi
@belmayne
@balpamuk
S Suskunhanim
DeryaOnDiet
@muhursuzpusula
@SanSebastianCheesecake
@L O L
@Kendinin en iyi hali ol
Deniz ve Kum
@olvidos
@monarosaa
@Mathildablue
yarimuhendis
@fitblonde
@melita09
@Cagrihilal1
ummhnisa
hzlsel
@seyrulsefer
@pacman
@Samara96
Namaria
@beratbedirhan
@Chernoglazyy
Çok geçmiş olsun canımOy ya gece yatarken ağzıma 1 çilek atmıştım cayır cayır yanıyor midem,
Ben çocukken annem derdi bişe yiyince midem yanıyor, bende benim hiç yanmaz diye sevinirdim, 1 2 senedir benimde yanıyor artık
Hafta sonu sessizliği canımGünaydınnnn
Herkes nereler de...
Senin adına sevindim canım bol, bol, eğlen ve tatilde gel yaz neler yapıyorsun diye özletme fazlaEvet canim. Izne ayrildim. Bir aksilik olmazsa zatwn haftaya Turkiye yolcusuyuz. Insallah donuste gelirim yine
Kolay gelsinİyi akşamlar arkadaslar bugun 3 saat derin temizlik yaptim3 saatte iki odanin perdesi cami tozu bi de evi anca süpürdüm
Hayayda yardimci aliyordum ama Adanada biraz pahali ev de kucuk olunca dedim niye yapmayim
İftar hazirligi vs simdi dinlenme zamaniii
Canım dün yazamadım yine baş ağrım vardı bugün yazacağım inşallah@olvidos bacıcığım menün nerede
Ankaradayım canım sen neredesin ortakmışız bu hafta ikimiz için de güzel bir hafta olsun@olvidos merhaba canım nerede yaşıyordun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?