- 31 Temmuz 2020
- 20.369
- 60.237
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #409.601
Afiyet olsun ortim müthiş menüSahur
1 haşlanmış yumurta, 2 tk lor, 1 çeri domates, az dereotu
İftar
2 kepçe tarhana çorbası, 2 servis kaşığı yoğurtlu kabak, 1 dilim ekmek, 1 bardak erik suyu, 2 çatal pancar kavurması
1 Sade türkkahvesi, şekersiz çay, 1 soda
1 litre su
Spor yok maalesef
1 litre su
Cherry Mom , @Mehfam, Hedef60kgolmak
Tşkler canım ortimcanım çok çok iyi vallaerik suyu bağırsak çalıştırır, pasta da hem küçük hem taze meyveli afiyet olsun
@pacman monarosa da artık benim ortim
Tşkler canım ortim Yapamadım kuzum rahatsızlandım sabahtır kötüyüm yarına inş yapcamAfiyet olsun ortim müthiş menüen azından 6000 adım olaymış
Süpersin ortim afiyet olsunBugün menüm
Sahur 2 haşlanmış yumurta 1 dilim beyaz peynir yeşillik söğüş zeytin yeşil çay
İftar yeşil kabak sote dereotlu yoğurt
Ara 3 hurma türk kahvesi 3 ceviz
2.5 lt su
10.000 adım,2 mil leslie
Cherry Mom @Mehfam M monarosaa
Aynen canim ben de kızıyorum valla
Canim esleyecegim ama daha önce katilimin olmadığı icin ortaklik kurallarini hatirlatmak isterimhergun menune ortagini da etiketliyorsun, karşılıklı ortağinla menulerinize yorum tavsiye spor su yureklendirmesi ya da motivasyon konusmalari yapıyorsunuz hergun. Bu sartlari saglamayan arkadaşları cikartiyoruz bi sonraki hafta.
Böyle canim kurallar haftaya esliyorum seni insallah
Rica ederim canim
Canım cidden senin adına çok mutluyum geçen sefere göre ciddi fark var sende detoks yapmadan kendini harap etmeden bireysel derece aldın harikasın
Canım utanacak bir şey yok ben nasılsa oruçlusun diye bir daha tartıl demiştim artın çok fazla değil ramazan benim içinde çok zor geçiyor zaten migren hastasıyım spor çok azaldı ve maalesef bende kilo alıyorum ama artık dur dedim sende de. Çok hafif şeyler yiyeceğim artık gerekirse çorba salata iftar onlarlada tıkanıyor sonuçta insan böyle hafif yersm sonrasında sporda yapabiliyorum ağır yediğimde yapamıyorum oturup kalıyorum akşam :/
O sadece denemeydi bakalım fark edecek misiniz diye
Evet canım deryacık izne ayrıldı haftaya Türkiyeye gelecek çünkü
Teşekkür ederiz Almılacımmm
ŞampiyonC Cagrihilal1 ve Kendinin en iyi hali ol kızlar çok iyi ortaklık yaptınız Tebrikler
Hadi bakalım hayırlı olsun güzel ortaklar olun inşallah yorumsuz bırakmayın birbirinizi kızlar
Aslında bence en güzeli öyle diyet bitince zorlanmazsın bu şekilde hayatına uydurmuş olursun
Kolay gelsin canım umarım çok iyi geçer
Eline sağlık canım
Sanada kolay gelsin canım
Bence bir şekilde uydurursun kendine hazır gıdalara çok gitmemeye çalış
Canım yanlış yere yazmışsın menünüakşam yemeğini az yemişsin helva için herhalde gayet dengeli bir menü olmuş sporun da harika
Sporsuz olmuyor ortim kilo versekte sikilasma ve sekillenme olmuyor spor ckk onemliTeşekkürler ortim elimden geldiğince sporu işin içine katmaya çalışıyorum
Geçmiş olsun cnmTşkler canım ortim Yapamadım kuzum rahatsızlandım sabahtır kötüyüm yarına inş yapcam
Sağol cnmSüpersin ortim afiyet olsun
Aynen ne kadar zor gelse de sırf şekillenme için bir şeyler yapıyorum ortim zamanla daha arttıracağım inşallah faydasını görürümSporsuz olmuyor ortim kilo versekte sikilasma ve sekillenme olmuyor spor ckk onemli
Evet canım ben İzmir'deyim inşallah güzel bir hafta olur ben çok spor yapamıyorum oruçtaAnkaradayım canım sen neredesin ortakmışız bu hafta ikimiz için de güzel bir hafta olsun
Unutma bak bugün :)Canım dün yazamadım yine baş ağrım vardı bugün yazacağım inşallah
Tşkler canım iyigecelerGeçmiş olsun cnm
Sağol cnm
Filtre kahvesiz asla diyorsuunCuma sahur
Filitre kahve, 1 h yumurta, 1 tel peynir, avuç içi tost, 1 YK kaymak pekmez
İftar
Bir kase mercimek çorbası, 2 servis kaşığı mantı, 1 içli köfte
3000 adımyattım dün hep.
Cumartesi sahur
1 dlm yumurtalı ekmek, 5 zeytin, 1 Filitre kahve, 1 bardak süt
muhursuzpusula Cherry Mom
Tamam canımhayirli geceler arkadaşlar bende dün tartildim 84.5 çıkıyordum uzun zamandır diyete ve spora rağmen dun 83 gördüm ramazandan sonra aksatmadan sizlerle olucam insallah kilo verenleri tebrik ediyorim daha daha eksi görme dileğiyle iyi geceler
İyi gecelerr kuşumTşkler canım iyigeceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?