- 11 Şubat 2021
- 1.484
- 5.651
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #409.641
Ben de Demir ilacı kullanıyorum herhalde o yüzden aynı durumdayım hep şişimBen hep şişim wc falan da yokmenülerimde bolca kayısı olmasının sebebi hep bu yüzden 62.6 yım oruçta gr bile oynamıyor
Cuma yazamadım ama ben genelde düzenli yazarım zatenEvet canim ana listede olup buraya vakit ayiramayan arkadaslar cok maalesef bu hafta herkes ortak olsun diye kendimi eslemedim es yoktu. Menulerine beni etiketleyebilirsin canim takip ederim
@olvidos canim 5 dk dahi ayirsan gruba ortagin yalniz kalmasin
Sahur güzel bol çeşitli ama mantıyı bilemedim çok ta severim afiyet olsun canım
Ben de her gün yürüyorum 10 bin adım ve üzeri duruma göre tek Sporum buEvet canım ben İzmir'deyim inşallah güzel bir hafta olur ben çok spor yapamıyorum oruçta
Canım rabbim şifa versin inşallah bu illet sevdiklerimizi aldı hep rabbim tez zamanda kurtarsınSelam kızlar bugün girdim çıktım yazamadım
Kötü bir haber aldım bütün moralim alt üst eşimin babası gibi sevdiği bir amcamız oğlumdaki Mehmet adı ondan geliyor hatta coviddi entübe olmuş bugünmelek gibi adam o kadar üzgünüm ki içim acıyor daha fazla sevdiklerimzden olmadan bu illet terk eder inşallah bizleri
Canım menün iyi bugün bende spor yapamadım hava çok kapalıydı bi de hasta mı olucam ne hep uykum var halim yok inşallah havalardandırSabah
Avcum kadar haşhaşlı çörek
Peynir
Domates
Yeşil çay
Akşam
3 kaşık nohut
3 kaşık tavuklu pilav
3 kaşık mercimek çorbası
Tere
Ayran
1 Hurma
Ara
Çay içicem inşaAllah
Yanına 1 bisküvi yiyeblrim
Su bu gün çok az oldu
Spor şuan yok yaparsam yazarım dicem ama hiç halimde yok
Yarın oruca başlıcam inşaAllah, düzen yeniden değişk çabucak alışır vucudum inşaAllah
Cherry Mom Mehfam ummhnisa
Ayyy insta ta hep karşımdalarŞu koreli kadınların dansını gören oldumugöbek eritir mi acep
Canım ya bebeğim hasta biraz çok huysuz durmuyor dis çıkartıyor atesleniyor uyumak istemiyor huysuz bu ara malum o uykusuz kalınca bende mahfoluyorum beni maruz gor biraz canim@Chernoglazyy ortim hiç sesin solupun çıkmadı nerelerdesin☺
Çok geçmiş olsun inşallah biran önce millet olarak sağlıklı bir hayata başlarız hem fiziksel hem psikolojik olarak hastalık yıktı bizleri hayatimiz kisitlandi ve bazı sevdiklerimiz hastalandı tüm hastalara acil şifalar diliyorum.Selam kızlar bugün girdim çıktım yazamadım
Kötü bir haber aldım bütün moralim alt üst eşimin babası gibi sevdiği bir amcamız oğlumdaki Mehmet adı ondan geliyor hatta coviddi entübe olmuş bugünmelek gibi adam o kadar üzgünüm ki içim acıyor daha fazla sevdiklerimzden olmadan bu illet terk eder inşallah bizleri
Sağol canm,Canım menün iyi bugün bende spor yapamadım hava çok kapalıydı bi de hasta mı olucam ne hep uykum var halim yok inşallah havalardandır
Ayyy insta ta hep karşımdalar
Biraz az olmuş sanki doydun mu?24 Nisan
Sahur
2dlm kızarmış tereyağlı ekşi mayalı ekmek
İftar
5 6 kaşık çorba
3yk kremalı patates
Su:2lt
Cherry Mom Begonya2 Mehfam
Bilemedim kii canım halsizliğim var biraz tırsıyorum vallaSağol canm,
Oruçtandır ortim yoruluyosundur
Benimde hep instada karşıma çıkıyordemeyecem valla eşim görse napıyosun der ay
Canım eklemeyi unutmuşum 1 dilim de pide vardıBiraz az olmuş sanki doydun mu?
Yanına ayran falan içseydin
Çorba ne çorbası?
Ooo çok geçmiş olsun canımCanım ya bebeğim hasta biraz çok huysuz durmuyor dis çıkartıyor atesleniyor uyumak istemiyor huysuz bu ara malum o uykusuz kalınca bende mahfoluyorum beni maruz gor biraz canim
Afiyet olsun canım ama biraz az olmuş gibi sanki24 nisan
Sahur
Şuba salatası
4 bardak su
Iftar
Koy böreği yaptım
1 dilim köy böreğiyle ayran ictim
1 litre su
Cherry Mom yarimuhendis ummhnisa
Allah sifa versin canim çok zor artik cevremizde hergun bir haber aliyoruz. İnsallah tez zamanda biter bu illet. Amcamiza da acil sifalar diliyorum canim
Ay kaptanım yanlış anladım önce Allah şifasını versin inşallah iyileşir Allahtan Ümit kesilmeznice iyileşenler oldu öyle inşallah siz de güzel haberler alırsınız bir an önce
Rabbim tüm hastalarımızıda sizin hastanıza da Şafi isminin hürmetine şifa versin. Bol bol dua edicez kaptanım
Kaptanım, çok çok geçmiş olsun. Entübe edildikten sonra iyileşen de çok var. Umudunuzu kaybetmeyin. Allah acil şifalar versin inşallah. Dua edicem.
Allar razı olsun hepinizden kızlar umarız düzelir torunu olacak inşallah onu görebilir küçük oğlunun üniversite mezuniyetini görebilir yaşı öyle çok büyük değil daha 50 yaşında rabbim ailesiine bağışlasın. Ama yine konu geldi çattı kiloya maalesef fazla kilosu vardı 100 küsür kiloydu sanırım o yüzden şeker hastalığı vardıÇok gecmis olsun rabbim şifa göndersin yakinlarimizi sevdiklerimizi korusun allahim
S seyrulsefer di canım o da a101 den bakıyordu sanırım sağol haber verdiğin içinTartısı olmayan kimdi hatırlayamadım a101 e tartı geliyormuş yağ analizli aprilla bendeki de aprilla 2 yılı geçti bi kere pil değiştirdim haberiniz olsun kızlar ihtiyacınız varsa bu perşembe geliyormuş.
Canım rabbim şifa versin inşallah bu illet sevdiklerimizi aldı hep rabbim tez zamanda kurtarsın
Çok geçmiş olsun inşallah biran önce millet olarak sağlıklı bir hayata başlarız hem fiziksel hem psikolojik olarak hastalık yıktı bizleri hayatimiz kisitlandi ve bazı sevdiklerimiz hastalandı tüm hastalara acil şifalar diliyorum.
Menü yanlış sayfada olmuş canım24 nisan
Sahur
Şuba salatası
4 bardak su
Iftar
Koy böreği yaptım
1 dilim köy böreğiyle ayran ictim
1 litre su
Cherry Mom yarimuhendis ummhnisa
Eline sağlık kuzum23-30 Nisan Menü Paylaşım Listesi
belmayne
balpamuk
S Suskunhanim
muhursuzpusula
Hedef60kgolmak
Begonya2
Kendinin en iyi hali ol
Deniz ve Kum
@olvidos
M monarosaa
Mathildablue
yarimuhendis
blonde ambition
melita09
C Cagrihilal1
ummhnisa
hzlsel
S seyrulsefer
pacman
Samara96
Namaria
ohbb
@Chernoglazyy
Allah razı olsun canimRamazan bitmeden gün yüzü göstermeyecek bu tartılarben bu sene tutamıyorum o yüzden dengem şaşmadı ama Allah yardımcınız olsun inşallah bir an önce o anı yakalarsın
Tamam canim nasil istersen zaten dönüş yapmis ortinÇok sorun degil canım ya ben herkese salça olurum bir şekildezaten oruçta ne uyku kaldı ne düzen
Gecmis olsun canim Allah sifa versin bebiseCanım ya bebeğim hasta biraz çok huysuz durmuyor dis çıkartıyor atesleniyor uyumak istemiyor huysuz bu ara malum o uykusuz kalınca bende mahfoluyorum beni maruz gor biraz canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?