Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızım sen benim menüme niye gülüyorsun
Bugün hep tatlı yemişsin
Allah seni napmsın dalga geçmek için gülmedim ki ayrı ayrı paylaşınca yazmayı unuttun sonra geri iftarı yazdın diye algıladım bian ona güldüm , az önce geri baktm sahuru geceden yazmışsn
Ne yediğini okumadım bile bende diyorm bu bana niye güldü

Samara merhaba canım menülerin çok farklı birazcık yorum yapabilir miyim seni rahatsız etmeden. Biraz fazla karbonhidrat tüketiyorsun gibi. Yavaş yavaş azaltmaya çalış istersen birde pilav ve sarma aynı anda ikisinin de glisemik indeksi çok yüksek pilav yediğin zaman yanında mutlaka bir protein olsun
Bu protein baklagilde olabilir
Yumurta peynir yada tavuk balık et olabilir bende diyetisyene gidiyorum çok aşırı uyamıyorum oruçta ama dikkat ediyorum istediğin zaman konuşabiliriz

Ben fındıklı barlara güldüm valla unutuyorum kuzu aradan kaç saat geçiyor o yüzden parça parça yazıyorum
Bak pazartesi beraber aglayacağız gibi geliyor şimdiden mendilleri hazırlıyorum

Ben fındıklı barlara güldüm valla unutuyorum kuzu aradan kaç saat geçiyor o yüzden parça parça yazıyorum
Bak pazartesi beraber aglayacağız gibi geliyor şimdiden mendilleri hazırlıyorum
Valla ben sabah sabittim şuanda kilom iyi yine sabit gelcm inşaAllah bide oruca başlıcam inşaAllah artı gelmem yarına
Pazartesi nolur bilmem

Bu haftanın ödülü olsun
Ortim suyu biraz artırmalı mısın acaba

Benim orti hep kayıp menü de yazmıyor
Evet canim ana listede olup buraya vakit ayiramayan arkadaslar cok maalesef bu hafta herkes ortak olsun diye kendimi eslemedim es yoktu. Menulerine beni etiketleyebilirsin canim takip ederim
@olvidos canim 5 dk dahi ayirsan gruba ortagin yalniz kalmasin

Çok gecmis olsun rabbim şifa göndersin yakinlarimizi sevdiklerimizi korusun allahim

İftara dogru sabah sahura dogru gun icinde en dusuk kiloda oldugum ani bulmak iyice zorlasti
Ramazan bitmeden gün yüzü göstermeyecek bu tartılar ben bu sene tutamıyorum o yüzden dengem şaşmadı ama Allah yardımcınız olsun inşallah bir an önce o anı yakalarsın

Çok sorun degil canım ya ben herkese salça olurum bir şekilde zaten oruçta ne uyku kaldı ne düzen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…